Heihei, håper dere har det bra 💚

De siste dagene har jeg og Alan bare kost oss sammen, og det har vært så godt med kvalitetstid igjen! Vi var også en tur i Karlstad igår og shoppet litt og spiste buffet på Yomo. Idag har vi skrevet ut søknader som vi skal gi forskjellige steder, jeg håper at det ikke blir vanskelig å finne seg en jobb.

Alan har også bestilt seg teoriprøve til bil som han skal ta i juni, så forhåpentligvis blir det ikke så lenge til han får lappen! Det blir bra så vi kan kjøre dit oss vil når oss vil, da blir alt mye enklere også. Vi har mest lyst å finne oss jobb i Karlstad så oss kan flytte dit, så vi får se hva som skjer videre.

Jeg er så lykkelig nå at dere aner ikke. På tirsdag fikk jeg telefon fra typen, han var i oslo siden de hadde løslatt han og satte han på flyet dit. Politiet skulle kjøre han til grensen siden han var så redd på flyet, stakkar.. Så da var det bare å pakke sakene sine og sette seg i bilen å kjøre! Foreldrene mine kjørte meg, de er virkelig verdens beste. Og å se han igjen, dere aner ikke hvor lykkelig og glad jeg var i det øyeblikket! Vi kom hjem sent på kvelden, og dagen etter var det bare å handle mat og vaske alt. Jeg har verdens beste følelse akkurat nå, endelig er vi sammen igjen og tilbake i leiligheten vår ♥️