Hei, hvordan går det med dere? Idag har jeg vært med fysioterapeut, gått en tur og bare slappet av. Fredag i forrige uke besøkte jeg Alan etter å ikke ha sett han på 1 mnd og nesten 3 uker. Det var helt fantastisk å se han igjen! Det har vært så strengt på grunn av corona, men endelig er det lov med besøk igjen. Nå er det ikke så lenge til han kommer ut heller, det er nedtelling på dagene nå! Det har vært fælt..men jeg har overlevd. Jeg er glad det snart er over, og at vi kan starte hverdagen sammen igjen.

Jeg har også sett mange bra serier i det siste, som jeg tenkte å tipse dere om! “Behind her eyes” er en sykt spennende miniserie på Netflix, og slutten på den kommer dere til å bli helt sjokkert av..

“Venninner til evig tid” er en sykt koselig serie der vi følger to venninner gjennom hele oppveksten deres fra de var små til de blir voksne. Det ligger ute 1 sesong, og jeg ble så irritert på slutten for jeg ville vite hva som skjedde.. jeg vet ikke når det kommer en ny sesong, men jeg venter i spenning! Vi har også sett “Dead to me” som også er en serie med mye drama, det ligger ute 2 sesonger men det kommer mer. Så hvis dere kjeder dere en kveld anbefaler jeg å ta en titt på disse seriene jeg har nevnt 😄

Hei , nå er det en stund siden sist! Håper at dere har det greit <3 Nå er det bare litt over 7 uker igjen til Alan kommer ut, hvis han ikke får komme ut 20 dager før. De har ihvertfall søkt om det, så det er bare å vente å se! Gleder meg sykt mye til han kommer ut og vi kan reise tilbake til Sverige, så kan vi bare glemme alt som har skjedd. Savner den store leiligheten vår og alle minnene vi har der. Syntes også det er bra at det ikke blir mørkt så tidlig nå som før, og gleder meg skikkelig til vinteren tar slutt! Håper det ikke blir så lenge til snøen forsvinner heller ☺️

Igår hadde jeg en koselig dag i bursdag , pluss vi hadde litt besøk når vi kom hjem igjen. Var godt å få vært litt sosial i denne tiden også når man sitter så ofte hjemme! Holder meg som oftest opptatt med å gå lange turer, spille Sims, lese bøker og sitte på telefonen. Og det er bare 53 dager igjen , så jeg bare tenker på hvor bra alt skal bli etter det!