UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli julaften. Spiste julemat med familien og riskrem til dessert, så åpnet vi gaver til slutt. Var skikkelig koselig! Vi så også på en del filmer iløpet av kvelden. Fredagen var også et stort høydepunkt, da var jeg på besøk med Alan i to timer.

UKENS TANKE
Jeg tenker på at jeg er heldig som får feire jul med familien min, at jeg har mat og tak over hodet. Det er ikke noe man skal ta for gitt.

UKENS SANG
Our Youth – Sonny Alven, Emmi. Den har jeg hørt på et par tusen ganger den siste tiden, og det er nok fordi jeg blir i så veldig godt humør av den!

Her er gavene jeg fikk. Fikk 10 masker til sammen i alt, så da har jeg ihvertfall det en stund, hehe 🙂 Den Clarins body lotionen luktet så sykt godt, så den blir sikkert et fast merke jeg kommer til å bruke!

UKENS CRAVING
Kålrotstappe! Syntes det er så sykt godt å spise i jula. Jeg er ikke så glad i pinnekjøtt, men jeg er veldig glad i å spise pølse, potet og kålrotstappe i julen. Elsker det.

UKENS FILM
The Holiday! Syntes det er en så koselig film å se på, spesielt nå i disse juletider. Blir aldri lei av den filmen.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At det kom snø. Men håper at den forsvinner fort igjen! Og så hater jeg når det blir glatt ute, det er ikke noe særlig..

☼ Jeg har blodtype B, noe kun 8% av den norske befolkningen har

☼ Mamma hadde brystkreft når jeg var mindre, og da  strikket jeg en lue til henne som skulle holde henne varm siden hun mistet alt håret. Hun har den liggende enda ❤️

☼ Jeg er tante til 6 nydelige barn. Elsker de!

☼ Jeg drikker ikke kaffe eller energidrikker

☼ Jeg var i Kurdistan i 2018, da ble jeg med Alan dit for å besøke familien hans. Det var en stor opplevelse og spennende å se en helt annen kultur.

☼ Jeg bruker kun svarte sokker

☼ Jeg har hatt denne bloggen siden 2015

☼ Jeg har vært i Roma to ganger

☼ Jeg drikker ikke Pepsi max fordi jeg får så mye luft i magen av det

☼ Jeg må alltid ha det kaldt i soverommet når jeg skal sove

Nå er det snart jul, og jeg gleder meg kjempemasse til dette året her er ferdig! 2020, bye bye. Neste år skal bli mye bedre enn dette året her. Men jeg syntes desember er en koselig måned i og med at det er jul, så jeg skal kose meg så godt jeg kan! I morgen skal jeg være med en venninne på shopping, da tenkte jeg å klippe tuppene mine, siden det er en god stund siden nå. Jeg gleder meg til sola snur og det blir lysere ute, er så kjedelig at det mørkner like etter 16.00 tiden… Kunne vært sommer året rundt syntes nå jeg da. Men jeg er glad det ikke har komt snø enda.

Jeg leser masse bøker nå for tiden, og akkurat nå leser jeg en bok som heter ”Det store sviket” av B.A Paris. Jeg har lest den før, men det er lenge siden, så jeg fikk lyst til å lese den igjen. Hun har også skrevet en annen bok som heter ”Bak lukkede dører”, som også er sykt spennende! Anbefales å lese de om du leter etter gode bøker å lese.