I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om en veldig bra serie, nemlig Emily in Paris. Serien handler om Emily, som flytter fra Chicago til Paris for å jobbe i et firma og hun lærer seg også fransk. Hun blir også betatt av en mann som bor i samme bygning som henne, noe som medfører en del drama. Hun oppretter også sin egen instagramkonto etter at hun ankommer Paris, og får fort masse følgere.

Denne serien er veldig underholdende og morsom, og anbefales veldig! Sesong 1 har 10 episoder, og de ble sett ferdig på et blunk følte jeg. Det skal komme en sesong 2 også, men det blir ikke før i slutten av neste år, så det er jo litt kjipt at man må vente så lenge. Men alt i alt er dette en skikkelig feelgood serie som du kan drømme deg bort i en liten stund.

 

➢  Ha en Harry Potter maraton der du ser alle filmene

➢  Ta deg en lang gåtur mens du hører på musikk/podcast

➢  Rydd i alle klærne dine og gi bort det du ikke bruker lengre

➢  Ta en lang dusj der du kurer håret og tar på en ansiktsmaske etterpå

➢  Ta deg en shoppingtur enten alene eller sammen med en venninne

➢  Se på YouTube-videoer

➢  Lag en matrett du aldri har laget før eller bak noe

➢  Rydd og vask hele leiligheten din

➢  Finn en gammel bok fra bokhyllen din og les den

➢  Spill et brettspill sammen med familien din eller spill et spill på telefonen din

Hei, og god fredag! I går var jeg på besøk med Alan i fengselet, og nå har vi fått vite løslatelsesdato. Det blir den 2 april. Men de skulle søke om å få han ut til 2 februar også, så håper selvfølgelig at det blir i februar. Men akkurat nå forholder jeg meg til at han kommer ut i april, for jeg gidder ikke å håpe på noe annet. Så nå har jeg lastet ned en nedtellingsapp på telefonen som viser hvor mange dager det er til han blir løslatt! Han skal også søke om permisjon til neste måned, men det har jeg egentlig heller ikke stor troen på skal gå. Herregud så jeg gleder meg til han kommer ut.. jeg savner å bare sitte med han å prate og se en film sammen. Å spise middag. Sånne små enkle ting. Å slippe å sove alene. Jeg blir litt mer motivert når jeg ser antall dager det er igjen, for det er jo egentlig ikke så lenge til.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Hei og god tirsdag ❀ Akkurat nå sitter jeg og slapper av, jeg var ute og gikk en lang tur litt tidligere før det ble mørkt ute. Jeg håper virkelig at Biden vinner predidentvalget i USA i natt.. Resten av kvelden skal jeg sikkert bare sitte å se noe på Sumo eller Viaplay, får se hva jeg finner! Denne uken her må jeg kjøpe meg ny rens og krem til ansiktet, for det begynner å bli tomt. Jeg har lyst å prøve den Cosmica Pure glow serien, så tror nok jeg kommer til å kjøpe det. I tillegg brukte jeg siste rest av hårkuren min i dag, så må nok kjøpe en ny der også.

Nå på lørdag skal jeg besøke Alan, jeg bestilte også besøk til neste torsdag. Bruker å bestille for to uker om gangen, så slipper jeg å ringe hver uke. Det er ukens høydepunkt for meg, å dra å besøke han. Gleder meg alltid til det! Håper ihvertfall at dere får en fin kveld videre, og take care! ♥

➤ Dette er den dårligste dagen jeg har hatt på lenge. Jeg sovnet ikke i natt før 03:30, og når man sovner sent så blir som oftest ikke dagen etterpå like bra. Jeg har bare følt meg sint og lei meg av alt som skjer i livet mitt, jeg føler at alt bare står stille. Det eneste jeg vil er å ha tilbake mannen min, noe som ikke er mulig nå. Kunne ønske Norge hadde kausjon, for vi kunne godt betalt en veldig høy sum bare for å ha fått Alan ut fra fengselet der han ikke hører hjemme.

 

➤ Kanskje ikke dagens tanke, men jeg tenkte litt positivt en annen dag her. At hvor mye sterkere forholdet vårt kommer til å bli nå når vi går igjennom dette her. Vi ser hverandre så lite at vi setter ekstra stor pris på de gangene vi møtes, og når han kommer ut igjen blir alt bare så mye bedre. Dette er en tanke jeg bruker å trøste meg med når jeg har dårlige dager.

➤ Jeg hater at det har blitt mørkere ute nå. Det føles ut som det er natt når det er dag.. Jeg er ikke begeistret for denne tiden på året, og jeg håper de neste månedene går fort. Man blir så mye trøttere på denne tiden av året.

 

➤ Jeg føler at jeg gjør omtrent det samme hver dag, og det begynner å bli kjedelig. Jeg har lyst å finne på noe nytt og få litt variasjon. Har dere noen tips så gjerne del!