Hva er din største skrekk?
– Å miste noen jeg er glad i.

Hva gjør deg ulykkelig?
– Folk som sulter, mobbing, dyreplageri. Og viruset som er ute og går nå!

Hvem eller hva er ditt livs største kjærlighet?
– Mannen min <3

Hva ville vært din superkraft?
– Å lese andre sine tanker.

Hvordan slapper du av?
– I sofaen, med en ansiktsmaske, film og noe godt å spise.

Hvilket stjernetegn er du?
– Løven.

Hva bruker du helst penger på?
– Jeg bruker mest penger på mat. Og hvis det er noe nødvendig jeg trenger, så kjøper jeg det.


Hvor mange søsken har du?
– Jeg har to storebrødre!

Hvor høy er du?
– På passet mitt står det 171, men sist gang jeg målte meg var jeg 169. Så enten har jeg krympet, eller så har det blitt målt feil…

Hvilken dessert er din favoritt?
– Brownies og is!

Liker du kaffe?
– Nei, hater kaffe.

Hvilken sang er din favoritt om dagen?
– Be free with me – Siine, Frank Moody

Øl eller vin?
– Ingen av delene.

Kan du noen andre språk enn norsk?
– Engelsk, litt svensk og litt spansk.

Favorittserier?
– Pretty little liars og The walking dead!

– Elefanter går gravide i 2 år

– Snegler kan sove i 3 år

– Akkurat som fingeravtrykk, har hvert menneske også et helt eget tungeavtrykk

– Gulrøtter inneholder 0% fett

– Tigre har ikke bare stripet pels, de har også stripet hud

 

 

– Måneder som starter på en søndag, vil alltid ha en fredag den 13

– En gjennomsnittlig person vil bruke 25 år av livet på å sove

– Jamaica har 120 elver

– Sauer kan gjenkjenne hverandre på bilder

– Stekt tarantella er en delikatesse i Kambodsja

Hei, hvordan har dere det? Idag har jeg og mannen vært i Charlottenberg en liten tur og handlet inn en del mat oss trengte + en del godteri. Freia påskeegg var på tilbud til kun 5kr per boks, ble veldig sjokkert over hvor billig det var! Så da ble det en del hamstring, kjøpte 9 pakker tilsammen. I tillegg kjøpte jeg litt smågodt og tre sjokoladeplater som dere ser på bildet 🐥 Så nå har vi godteri en laaang stund framover, hehe. Jeg var også og hentet linsene mine idag, jeg var på synstest for en stund siden, og skulle gå opp i styrke på begge øynene. Så nå har jeg -4.00 på høyre og -4.25 på venstre. Synet mitt blir bare dårligere og dårligere for hvert år som går, uff. Håper det stabiliserer seg snart. Isåfall, håper dere får en fin kveld videre og at dere har hatt en fin påske!

Nå tenkte jeg å komme med tips til ting dere kan gjør i disse coronatidene, siden de fleste av oss sitter hjemme nå og ikke går ut så ofte. Syntes det er helt forferdelig at det er så mange som har dødd av dette viruset! Lurer også på hvor lang tid det vil ta før alt blir som normalt igjen, men det vet vel ingen enda. Håper bare de kommer med den vaksinen snart, så flere slipper å dø.. Isåfall , håper dere liker dette innlegget med tipsene jeg har til dere!

1. Vask og rydd hele leiligheten din! Ihvertfall for meg så får jeg en mye bedre følelse i kroppen når alt er rent og på stell. Du kan også rydde i klærne dine, kanskje det er noen klær du ikke bruker lengre og kan gi bort til Fretex?

2. Spill på mobilen. Jeg slettet nylig Candy Crush og lastet det ned på nytt igjen, bare for å ha noe tidsfordriv. Jeg spiller også utrolig mye biljard på telefonen, noe som er kjempegøy! For dere som vil teste det heter appen ”8 ball pool”. Kan bli sittende lenge med det spillet der.

3. Lag nye middagsretter du ikke har testet før, eller bak noe godt som du kan kose deg med. Et godt tips for å få tiden til å gå, for nå har man mye tid til å lage ekstra gode middager!

4. Se på alt av filmer og serier på Netflix/Viaplay. Nylig så gikk jeg over fra Netflix til Viaplay, og plutselig hadde jeg masse nye filmer og serier å se på! Har nylig sett ferdig sesong 9 av The walking dead der.

5. Gå lange turer. Det er godt å få frisk luft, og ikke bare sitte hjemme.

6. Ha spakveld hjemme med ansiktsmaske, hårkur, selvbruning osv. Ta ekstra godt vare på deg selv i denne tiden, det fortjener du!

7. Hjemmetrening. Gjør forskjellige styrkeøvelser på stuegulvet. Godt for kropp og sjel!

Idag tenkte jeg at jeg måtte lure noen siden det er 1 april. Så jeg fant et bilde av en positiv graviditetstest på Google, og sendte den til mamma, til de to brødrene mine og to venninner. Mamma svarte raskt: Hva skal du gjøre nå da? Jeg ringte henne og sa jeg tok testen tidligere idag.. hun spurte om jeg ikke hadde fått mensen og jeg sa at nei det hadde jeg ikke. Hun spurte hva jeg ville gjøre, og så sa jeg at jeg kunne jo ikke ha barn nå osv.. hun gikk rett på! Etter det så sa jeg: Mamma? Det er 1 april idag 😂 Hahahah. Jeg trodde ikke jeg skulle greie å lure henne siden hun aldri går på aprilsnarr spøker, men hun hadde sikkert glemt datoen eller noe. Ene broren min skrev: ?? 😦 og han andre skrev: gratulerer!! Begge to bet på, dette var så utrolig gøy mens det holdt på 😂 venninnene mine skjønte med en gang at jeg kødda. Mamma skulle lure pappa også når han kom hjem fra jobb, og han også gikk rett på. Så dette ble en gøyal dag for meg!