Hei, går det bra med dere? I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om denne leppestiften fra Mac Factor. Den ser ut som en lipgloss, men når du påfører den på leppene tørker den sykt fort og blir som en leppestift på leppene. Ble anbefalt denne på Kicks når jeg ville ha noe som varte lenge på leppene. Og den her varer faktisk i mange timer etter påføring, så denne er jeg sykt fornøyd med! Det er også med en liten lypsyl ved siden av, som du kan påføre før leppestiften så du ikke blir så tørr. Jeg har også en leppestift i Kicks sitt eget merke i fargen ”Pink Escape”, er sykt fornøyd med fargen og den ser helt smashing ut, men den må du påføre etter du har spist osv for fargen går av etter hvert. Mens med denne kan du kysse og spise uten at noe farge kommer av.

 


– Har du prøvd denne?

(Til dere som har lyst å teste den ut, så kan dere kjøpe den på Kicks)

Jeg er så fornøyd med dette nye øyeskyggepalettet jeg kjøpte på DollarStore, med mange fine farger. Har prøvd noen av de nå, og det ser helt smashing ut! Jeg kan virkelig ikke forstå at jeg ikke brukte øyenskygge før, det er jo så fint. Akkurat nå prøver jeg å lære meg å lage winged liner, men syns det er sykt vanskelig. Vi får se hvordan det går, håper jeg får det til etterhvert!

Og forresten, godt nyttår til dere! Håper dere får et fantastisk år
💫

– Jeg greier å få lilletåen på venstre foten over tåen ved siden av, men ikke med høyrefoten. Syntes bare det er merkelig, haha

– Jeg hater neglefiling. Gjør det aldri selv, og hater lyden, grøsser av tanken!

– Jeg hater lufttørkere på toalett.. gi meg heller tørkepapir, lufttørkere er så uhygienisk…

– Jeg elsker mat, og det har jeg gjort hele livet

– Min største drøm akkurat nå er å kjøpe leilighet (håper det skjer i løpet av dette året!)


– Jeg hater å være blek, så jeg tar ofte selvbruning

– Jeg har aldri brukket noe på kroppen

– Jeg drikker ikke kaffe, og tror nok jeg aldri kommer til å gjøre det heller

– Jeg har skjev rygg, noe jeg hater og som er veldig plagsomt

– Jeg må alltid ha det kaldt på soverommet når jeg skal sove