I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om denne ansiktsmasken fra Loreal! Denne masken inneholder kull, som er med på å hjelpe til å absorbere smuss og urenheter fra huden. I tillegg gir den en veldig fin glød. Den skal virke på huden i 10-15 minutter og så skylles av, og etterpå føles huden glatt og ren ut. Denne krukken er nok til mange påføringer, så du får mye for pengene. Den kan brukes av alle hudtyper.

God dag ⭐️ Nå kan desember bare komme! Jeg har nemlig kjøpt meg Rituals julekalender, og gleder meg så sykt masse til å åpne den. Jeg elsker Rituals produktene, de lukter helt fantastisk og når du bruker de så får du en liten spa følelse, så dette blir luksus. I kalenderen får du alt fra dusjsåpe, bodylotion, renseskum, ansiktsmaske og mye mer. Nå står den klar på stuebordet, så får jeg pine meg gjennom resten av november og bare se på den, haha!

Idag skal jeg prøve meg på å lage pannekaker til middag, jeg har faktisk aldri laget en pannekakerøre før i hele mitt liv, så nå er det på tide! Litt flaut men, haha.. Jeg har sett på matoppskrifter på nettet og det er mye der jeg har lyst til å teste ut å lage, som pølsegrateng, lasagne, pizzasnurrer ++. Har veldig lyst til å bli god på å lage mat, så da er det bare å prøve seg, så blir man flink tilslutt 😊 Håper at dere får en fin helg!

Hvilken julekalender har du i år?

Hei og god fredagskveld! Nå har jeg akkurat spist taco, og koser meg foran tv skjermen. Gjett hva som skjedde idag… det har komt snø! Noe jeg er veldig lite begeistret for, men sånn er det. Får bare håpe at den forsvinner fort og at det ikke kommer enda mer. Igår var jeg og kjøpte meg to koster til å legge øyenskygge med, siden jeg ikke har så små børster fra før av. Har sett på en del videoer av hvordan man skal legge øyenskyggen fint, og føler at jeg har fått teken på det nå! Er jo så mange forskjellige kule farger og slikt å eksperimentere med. Ønsker dere ihvertfall en fin kveld og en god helg videre ⭐️

Akkurat nå
Jeg og Alan kom akkurat hjem fra en kafetur, så nå skal vi bare slappe av og spise middag litt senere.
Var sykt kaldt ute idag, det er best å holde seg inne når det er sånt vær. Håper det ikke blir så mye kaldere nå!

Ukens opptur
Det må bli shoppingturen vi hadde forrige mandag til Charlottenberg, som var utrolig koselig.
Vi spiste og shoppet og bare koste oss hele dagen.

Ukens sang
Ignite – Alan Walker, Julie Bergan

Ukens antrekk
Det må bli dette antrekket her. Syntes kombinasjonen av alt var veldig fint sammen, og så har jeg begynt å elske
å bruke belter til antrekkene mine. Det gir et lite løft til alt man tar på seg!

Ukens craving
Philadelphia original! Syntes det er så godt på rundstykker med litt ost på toppen.

Ukens kjipe
Denne uken har det ikke skjedd noe kjipt i det hele tatt, slike uker elsker jeg!
Har absolutt ingenting å klage på.

Ukens tanke
Jeg har blitt skikkelig motivert angående bloggen min og instagram nå, og det er gøy at jeg er så mye mer aktiv på begge enn jeg har vært før.
Det gir meg en skikkelig god følelse, for det er jo noe jeg elsker å drive på med!

I dette innlegget skal jeg tipse dere om en veldig god ansiktsskrubb. Nemlig denne her fra Neutrogena! Den er dyprengjørende, eksfolierer med mikrokorn og salisylsyre og gir en matt effekt på huden. Den har en deilig og frisk duft av lime og mandarin. Dette er faktisk en av de beste skrubbene jeg har prøvd noen gang, etter jeg har renset huden med denne så kjenner jeg at huden er helt glatt og fin. I tillegg så lukter den godt, og det er et ekstra stort pluss! Jeg anbefaler dere å teste ut denne om dere er på utkikk etter en god ansiktsskrubb 😄