Igår var jeg og Alan en tur på Charlottenbergs shoppingsenter, vi shoppet litt og spiste på Mc Donalds. Jeg kjøpte meg to treningstightser i merket Röhnisch , de kostet 600kr før men var på tilbud til 99 per stykk, så da ble det to i forskjellig farge. Kjøpte også en svart genser på tilbud, og en sykt fin jakke i merket Denim Factory. Så jeg er sykt fornøyd med alt jeg kjøpte ⭐️ Nå blir det ikke shopping på en lang stund fremover! Når vi kom hjem så lagde Alan kylling og ris, og vi spiste og slappet av resten av kvelden foran tv skjermen. Det var en veldig koselig dag ☺️

Nå blir det veldig fort mørkt om dagene, siden klokka ble stilt en time tilbake i helgen. Kl 5 så er det mørkt her nå! Lurer på hvor sommeren ble av 😅 Jeg foretrekker sol og varme, men jeg skal nok overleve vinteren også.

Jeg tenkte forresten å starte med “Ukens produkt” her på bloggen, der jeg en gang i uka skriver en produktanbefaling til dere, om dere syntes det hørtes spennende ut?

Heihei, har dere hatt en fin dag? Selv har jeg tatt en del bilder idag, jeg har gått en tur, så har jeg begynt å se på ”The Kardashians” på Tv2 sumo, syntes det er så underholdende å se på! Jeg har startet på sesong 1, og det er jo hele 17 sesonger der, så da har jeg veldig mye å se på en lang stund fremover. Lurer på når jeg blir ferdig med alle de sesongene, haha 😅 Det jeg elsker med høsten er at det er så mye å se på tv, sånn som Norske talenter, Jakten på kjærligheten, Farmen ++. Så da gjør det veldig lite om været er dårlig også. Det var faktisk ikke så kaldt ute idag, men det er jo noe som varierer fra dag til dag.

Her er dagens outfit idag, en fin topp med blonder øverst, en svart tights og et belte. Jeg har startet å bruke belte nå, for jeg syntes det er en så fin detalj som piffer opp hele antrekket. Skal prøve så godt jeg kan å legge ut antrekksbilder oftere, for det er noe jeg aldri gjør her på bloggen sånn ellers 😊 Jeg har forresten ikke klipt meg på en stund, men jeg har tenkt å bare la det vokse, for jeg syntes det er fint med langt og blondt hår. Kanskje jeg skal la det vokse ned til rumpa, hva sier dere?


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat
Hegevalldal

Igår var jeg og Alan på Bergvik shoppingsenter i Karlstad, et senter jeg aldri har vært på før. Vi tok tog til Karlstad og deretter buss til Bergvik. Vi var veldig sultne, så oss spiste buffet med all slags forskjellig mat, som frityrstekt kylling, stekt ris, vårruller, løkringer , nudler og mye mer. Ble utrolig mett! Jeg var også innom Lyko, der kjøpte jeg en krem til håret som jeg ble anbefalt for tørt og frizzy hår. Så gleder meg til å teste den og se om den funker! Kjøpte også Bed Head sjampo og balsam, de store røde flaskene, som passer best til min hårtype. Så har jeg lenge hatt lyst på AirPods, så da var jeg innom og kjøpte meg det også! Er veldig god volum i de, og så et pluss at man slipper disse ledningene som krøller seg til. Så jeg er veldig fornøyd 💖

Igår tok vi oss en tur på DollarStore for å handle. De har så sykt mye billig der, så da ble det en del innkjøp! Når jeg så all den billige sminken og ansiktmaskene ble jeg helt i hundre, haha 🤩 har jo lyst på alt som er der! Jeg kjøpte meg ihvertfall vipper, som jeg skal prøve å lære meg å sette på, en blush med fire forskjellige farger, et pudder, eyelinere, en mascara og to sminkekoster. Gleder meg til å prøve all den nye sminken jeg kjøpte meg 💖 Vi kjøpte mye mer, sånn som brus og godteri og diverse, men det gadd jeg ikke ta bilde av. Så godteskapet er også fylt opp nå, så da har vi godis en god stund fremover.

Har du handlet DollarStore før?

Nå tenkte jeg å dele med dere noen funfacts om forholdet til meg og Alan. Vi har vært sammen i nesten 4 år nå, så det er ganske lenge! Håper dere liker det ☺️

– Han hadde likt meg i all hemmelighet i mange år uten at jeg visste om det, for han hadde sett meg mange ganger i restauranten han jobbet i før.

– Ingen av oss har noen interesse for fotball i det hele tatt, noe jeg er veldig glad for!

– Han spiser omtrent alt av mat, mens jeg er litt mer kresen. Eneste han ikke spiser som jeg kommer på er svinekjøtt.

– Han drikker ikke alkohol, mens jeg liker å ta meg en liten fest iblant.

– Han lager ofte mat til meg og vasker leiligheten, så der er jeg veldig heldig ☺️

– Han spiser veldig fort, mens jeg spiser sakte. Så hvis vi for eksempel spiser middag ute så må han alltid vente på meg.

 

 

 

Hei og god tirsdag til dere 😃 Idag ble det rundstykker med egg og bacon til frokost, har spist det omtrent hver dag til frokost de siste dagene for jeg syntes det er så godt! Når jeg blir hekta på noe spiser jeg det til jeg blir lei, haha. Idag har jeg ingen spesielle planer, det regner ganske mye ute så jeg blir vel hjemme og slapper av. Går meg sikkert en liten tur senere og så skal jeg ta en liten styrkeøkt her hjemme.


Hva liker dere å spise til frokost?

Er utrolig rart at jeg har brukt sminke i så mange år, alt unntatt øyenskygge. Det er jo så fint! Så her en dag bestemte jeg meg for at jeg skulle starte, og kjøpte meg et lite palett fra Kicks. De fargene her passer veldig fint til blå øyne, til nå har jeg prøvd to av fargene og er veldig fornøyd! Kommer sikkert til å kjøpe meg enda flere farger etterhvert, for jeg har sett veldig mange fine på nettet 😃

Jeg har også veldig lyst til å lære meg å sette på løsvipper, så jeg tenkte å kjøpe det om en stund for å se om jeg får det til. Syntes det er mye finere med vipper enn å bruke vanlig mascara. Så om noen av dere har noe erfaring om påsetting av vipper så gjerne del dine tips i kommentarfeltet 💎

Heia, har dere det bra? Igår var jeg og Alan på en liten shoppingtur til Karlstad. Er virkelig en fin by, og hvor enn du går i sentrum så ser du butikker, sentere eller restauranter. Jeg koste meg veldig mye der! Jeg kjøpte et par Nike sko på tilbud, og en grå genser og bukse på New Yorker. Vi spiste hver vår kebabtallerken, og kebaben der var helt sykt god.

En Alan kjenner fortalte oss at det finnes et enda større senter i Karlstad men du måtte ta buss eller taxi dit, så vi tenkte å dra til neste gang oss skal tilbake. Vi så også kurdere som demonstrerte med flagg og plakater i sentrum, som dere sikkert vet så har Tyrkia gått til angrep på kurdere i Syria. Er helt forferdelig.. for dere som ikke vet det er Alan også fra Kurdistan. Tror ikke jeg har sagt det på bloggen før men nå vet dere det ihvertfall ☺️

For ikke så mange dager siden var jeg på Kicks for å finne meg en ny parfyme, så jeg gikk rundt og luktet på de forskjellige som var der. Når jeg luktet på denne parfymen her så ble jeg helt frelst! Den luktet helt fantastisk så jeg bare måtte kjøpe den. Etter du sprayer den på varer lukten lenge, noe som er et must for meg i en parfyme. Denne anbefaler jeg virkelig å kjøpe til alle som vil lukte amazing 💎

1. Nügg Deep hydration moisture boost – Denne masken passet perfekt til meg som har tørr hud! Den var deilig å ha på seg og ga masse fukt til huden. Huden ble myk og fin etter jeg skylte den av. Den inneholder aloe vera juice, kameliaolje og spirulinaekstrakt som skal gjenopprette fuktbalansen i huden.

2. Nügg Exfoliating skin smoothing – Denne masken hadde små korn i seg, som skal eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Den renset huden veldig bra, og huden føltes ren, glatt og frisk ut etter bruk.

3. Nügg anti aging skin boost – Denne ansiktsmasken inneholder vitamin B3, hvetekimolje og hvit teekstrakt, og virker forebyggende på aldringstegn. Den ga masse fukt til huden og var deilig å ha på seg.

4. Nügg revitalizing energizing – Denne masken inneholder peppermynteolje, linfrøolje og aloe vera. Peppermynteoljen ga også en kjølig effekt på huden, noe som var veldig oppfriskende og deilig!

Disse maskene er ikke testet på dyr. De skal virke i 5-15 minutter og så skylles av, jeg bruker alltid å sitte i 15 minutter. De inneholder også over 90% naturlige ingredienser.