– Var jeg livredd for Hufsa og hadde mareritt om henne

– Skrev jeg veldig spisse N og M er når oss hadde løkkeskrift på skolen. Når læreren sa ifra ble jeg heldigvis bedre på det!

– Skrev jeg mange historier. Kunne nesten blitt forfatter jeg når jeg var liten, haha! Hadde så god fantasi.

– Ville jeg ha alle lekene for meg selv i barnehagen

– Jeg rømte ofte fra barnehagen også


Jeg og mamma for maaange år siden <3

– Var jeg veldig sjenert

– Hadde jeg dilla på klistremerker. Samlet på de og byttet med andre

– Elsket jeg å klatre i trær og hoppe paradis

– Vant jeg nesten alltid over alle andre i spillet ”Hatt over hatt”

Hvordan var du som liten?

Hei fininger 😃 Har dere hatt en fin helg? På lørdag var jeg på Moa sammen med ei venninne av meg, oss var på shopping og så spiste oss nachos på et spisested, den var veldig god! Vi spiste is på Funky Frozen Yogurt, jeg syntes de har den beste isen der. Vi var også innom Rituals, den butikken har jeg faktisk ikke sett i før, så var spennende å gå rundt og se på de forskjellige produktene de hadde der.

Det var også en dame der som skrubbet hånden min, vasket den med et dusjskum og så smurte hun på en krem etterpå for at jeg skulle få teste produktene og se om jeg ville kjøpe de. Jeg syntes de var så gode at jeg kjøpte et gavesett med både dusjskum, kroppsskrubb, kroppskremen og en håndsåpe!

Dusjskummet er veldig drøyt i bruk, det er en av bestselgerne deres. Du tar bare en liten mengde på, så blir det til veldig mye skum! Den lukter veldig friskt og godt, og det samme gjør kremen også! De inneholder kirsebærblomst og rismelk. Om dere ikke har testet ut disse produktene,anbefaler jeg dere veldig å prøve!

NOTATBOK
Sliter du alltid med å finne ut hva du skal blogge om? Ha en liten notatbok liggende, der du skriver ned alle ideene til ting du kan blogge om. Gjerne søk litt rundt på google, der er det mange tips å finne. Så når jeg har null motivasjon eller lurer på hva jeg skal skrive om, så tar jeg en titt i notatboken, og får mange ideer med en gang!

DEL DINE INNLEGG
For å få flere lesere på din blogg, er det lurt å dele innleggene dine på facebook. Da er det flere som trykker seg inn på bloggen din, og du får automatisk flere lesere. På facebook er det mange sider som spesielt er til de som vil dele blogginnleggene sine, hvis du søker på for eksempel ”del din blogg” i søkefeltet på facebook, kommer det mange grupper du kan bli medlem i.

HA ET FINT OG RYDDIG DESIGN
For at folk skal fortsette å lese bloggen din, er det viktig at du har et fint og ryddig design til bloggen din, og gjerne en header til. Da får leserne dine et bedre inntrykk, og de får lyst til å komme innom flere ganger.

KOMMENTER TILBAKE
Det sier seg selv, at hvis du kommenterer tilbake på andre sine blogger, så får du flere kommentarer tilbake på din egen blogg. Det er ikke gøy å kommentere en blogg, og så får du aldri en kommentar tilbake. Selv syntes jeg det er gøy å lese og kommentere andre sine blogger, da får du også ideer til hva du skal skrive om på din egen blogg også.

ALLTID FORHÅNDSVIS INNLEGGENE DINE
Dette bruker jeg alltid å gjøre før jeg publiserer et innlegg. Da leser jeg over det jeg har skrevet, sjekker for skrivefeil, og ser om innlegget ser greit og fint oppsatt ut. Jeg bruker også å sette inn en tid for når innlegget skal komme ut, noe som er veldig smart hvis jeg skal på jobb eller noe. Da kommer innlegget ut av seg selv til det klokkeslettet jeg vil, uten at jeg må logge meg inn og publisere det selv.

BY PÅ DEG SELV
Dette har jeg merket, at når man byr på seg selv og skriver mer personlige innlegg, så får man automatisk flere lesere også! Folk elsker å lese om følelser. Så skriv om dine egne meninger og vær deg selv, så ser du raskt at dette er noe folk elsker å lese om!

– Du må ta bilde av maten før du spiser den

– Kamerarullen på mobilen din er fullt av selfies

– Du har med deg kamera overalt

– Har god kunnskap i å ta bilder og redigere de, uten å ha gått på noe kurs

– Du spør andre om å ta bilder av deg

– Sminker og stæsjer deg opp kun for å ta bilder til bloggen

– Du finner bare 2 brukbare bilder av de over 50 bildene du nettopp har tatt

– Alltid har det ryddig hjemme, pga du skal ta bilder til bloggen

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

– Lypsyl. Det må jeg alltid ha med meg, hvis ikke er det helt krise! Blir ofte tørr på leppene i løpet av dagen så da må jeg ha en god lypsyl med meg i lomma.

– Sukkerfri brus. Må alltid ha det liggende i kjøleskapet!

– Linser. Har veldig dårlig syn, og uten de så ser jeg nesten ingenting. Har tenkt å ta øyeoperasjon i nærmeste fremtid, så vi får se når det blir!

– Mobilen. Må alltid ha den lett tilgjengelig!

– Musikk. Elsker musikk og hører på det omtrent hver eneste dag!

– Parfyme. Vil lukte godt til enhver tid!

– Hårbørste. Må alltid ha med meg om jeg skal noe, for hater å få flokete og bustete hår.

Hva er du avhengig av?

1. Smashbox primer – Denne primeren bruker jeg før jeg tar på foundation. Den er med en lett grønn farge som nøytraliserer rødhet i huden. Denne har jeg brukt ganske lenge, og er en stor favoritt hos meg!

2. Estee Lauder foundation – Dette er den beste foundationen jeg har prøvd noen gang, og kommer aldri til å byttes ut. Den dekker virkelig alt du vil dekke, og sitter lenge! I tillegg er den med solfaktor 10, som også er en liten bonus.

3. Estee Lauder concealer – Denne concealeren kjøpte jeg for ikke så lenge siden, men er veldig fornøyd med den så langt! Den dekker og sitter bra på huden. Den har to sider, den ene er sånn primer du skal ha under øynene først, og den andre er concealeren.

4. Idun Eir curling mascara – Denne mascaraen er jeg sykt fornøyd med! Den bøyer vippene og gir de masse volum, noe jeg trenger i en mascara. Den er vannavstøtende, men veldig lett å vaske av. I tillegg inneholder den ingen parfyme eller konserveringsmidler, og er veldig god for de med sensitive øyne.

5. Kicks eyebrow definer – Denne øyenbrynspennen har jeg i fargen dark blonde, og syntes den er kjempefin å ha på brynene mine.

6. Isadora smoky eye liner waterproof – Denne eyelineren bruker jeg om jeg skal pynte meg litt ekstra. Veldig fornøyd med den! Jeg har sluttet å bruke det så mye til hverdags pga jeg bruker linser. Når jeg var på linsekontroll fikk jeg vite at det ikke var lurt å bruke det siden jeg er plaget med tørre øyne, og om jeg brukte eyeliner kunne det gjøre problemet verre.

7. Idun Minerals bronzer – Denne bruker jeg etter jeg har sminka meg for å få litt mer glød og farge i huden. Veldig fornøyd med denne!