Tenk at i dag fyller jeg hele 24 år! Jeg var ihvertfall ganske heldig med været, det er jo hele 26 grader ute ☀️ jeg og Alan har kost oss ute i sola et par timer før han dro på jobb. Det ble ingen bursdagsfeiring idag pga varmen, men det blir tatt igjen neste uke når det ikke er like varmt som denne helgen her! I morgen skal oss en tur på stranden, jeg har kjøpt inn masse god mat og drikke, så det blir en koselig dag 😃 I dag skal jeg bare kose meg i sola og slappe av før det blir en tur ut senere på kvelden. Håper at dere får en fin lørdag!

Heihei 😃 Håper dere har det bra! I går var jeg og Alan ute og spiste på ‘‘The real american steakhouse” her i Ålesund som jeg syntes har den beste burgeren i byen! Maten er så sykt god, så anbefaler dere å spise middag der en gang om dere drar på tur hit 🙂 Nå er det ikke lenge til jeg skal ha ferie heller, skal ha tre uker fri i August. Nå har endelig fineværet kommet også, det er godt! Nå på lørdag har jeg også bursdag, så da blir det et lite selskap hos meg med et par familiemedlemmer og kake. Så blir det nok ut en tur med venninna mi senere på kvelden.

Nå har oss gitt vekk en kattunge, var veldig trist å gi den bort, men vet jo at den får et godt hjem! Så kommer det noen og henter en kattunge til i løpet av denne uken, så da har vi kun en katt til å gi bort , siden vi skal beholde en selv også. Den oss skal beholde er bare så nydelig, kommer nok til å legge ut bilde av han veldig snart! Det har vært veldig gøy å ha kattunger her hjemme, men det har også vært litt slitsomt til tider siden de løper rundt og roter mye, haha.

Håper dere får en fin kveld videre 😘

UKENS OPPTUR
Det må bli båtfestivalen i Ålesund! Var der en dag med kjæresten min, og en annen dag med ei venninne. I tillegg var det ganske fint vær, så da ble det enda koseligere 😃 Jeg spiste vårruller med ris og belgisk vaffel, som de solgte der. Et annet høydepunkt var igår, da var jeg i bursdag med ene tantebarnet mitt, det var veldig koselig og jeg spiste mye god mat og kake!

UKENS SANG
If it Ain’t love – Jason Derulo

UKENS PRODUKT
Det må bli Cosmica sin lypsyl, som du finner HER . Den er veldig fin til tørre lepper,
i tillegg inneholder den E vitamin og har en deilig duft av vanilje.


UKENS SERIE
Frustrerte Fruer! Jeg er på sesong 7 nå på Viaplay, og gruer meg til det er ferdig, for jeg kunne ha sett 20 sesonger av det uten å ha blitt lei. Den serien har virkelig alt, det er kjærlighet, drama, krim, spenning.. Ja, alt man trenger i en serie!

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer faktisk! Eneste er at jeg har en del vondt i ryggen noen ganger, men det er jo vanlig når man har skjev rygg. Så må bare leve med det 😉

UKENS FLAUSE
På lørdag skulle jeg kjøpe meg en rullekebab, siden det er sykt lenge siden jeg har spist det. Så jeg bestilte, så satt jeg meg ned og ventet på maten. Når den er ferdig tar jeg maten, og skal til å gå ut døren, så sier han mannen i kassen noe til meg, så jeg snur meg og bare ”hva?”. Det viste seg at jeg hadde glemt å betale for kebabrullen! Var sykt flaut, mens mannen i kassen bare lo av det. Er så typisk meg dette 😅

TRENING
Ta deg en tur på trening, enten du trener på treningssenter eller hjemme, så får du en mye bedre følelse etterpå og kan slappe av resten av dagen med god samvittighet!

VASKE/RYDDE
Søndager er en fin dag å vaske og rydde på! Ingenting som er bedre enn en ren og fin leilighet, i tillegg blir mange i bedre humør om man har det ryddig rundt seg! I tillegg kan du skifte sengetøy eller rydde i klærne dine så du får mer oversikt over hva du har.

GÅ PÅ KINO
Ta deg en tur sammen med kjæresten eller en venninne, finn en film dere har lyst til å å se, og gå på kino! Det er alltid koselig. Det beste med å gå på kino er at de har så god popcorn der!


HJEMMESPA
Ha hjemmespa der du tar ansiktsmaske, bleker tennene, tar hårkur, eller lakker neglene. Ingenting som er bedre enn det! Man føler seg så fresh og fin etterpå, og er klar for en ny uke.

LAG NOE GODT
Bak noe godt å spise, eller lag en ekstra god middag som du koser deg med mens du ser på filmer eller serier på Netflix.

OPPDATER SPILLELISTEN
Logg deg inn på Spotify og finn ny musikk som du kan fylle spillelistene dine med. Er alltid spennende med nye sanger å høre på som får deg i godt humør!

😤 Slette mailer. Jeg får veldig mye reklame epost i løpet av en dag, så da må jeg også slette en del. Det syntes jeg er kjedelig! Har gått inn og unsubscribet så jeg ikke skal få flere emailer, men syntes fortsatt ikke det hjelper noe særlig.

😤 Føne håret. Det er bare så kjedelig, og tar lang tid å tørke siden jeg har så langt hår.

😤 Skifte på sengen. Elsker å legge meg i nyvasket sengetøy, men det er jo utrolig kjedelig å måtte skifte på sengetøyet..

😤 Lade tannbørsten min. Jeg bruker Oral B elektrisk tannbørste, og det er bare så irriterende hvis jeg står og pusser tennene, og så plutselig bestemmer den seg for å bli tom for strøm.

😤 Stå i kø. Det er bare så kjedelig, og ihvertfall hvis det er veldig lang kø også.


Har du noen ting du hater å gjøre?