– Kjæresten min har slutta og røyka nå, og jeg er så stolt! Han har vært uten røyk i 3 måneder, bare tenk på hvor mye penger han har spart! Og hvor mye bedre helse han får, syntes huden hans også har blitt mye finere etter at han sluttet og røyke 😃

– Jeg har sagt opp på treningssenteret, for jeg er der nesten aldri lengre. Trener styrke hjemme og går turer, og syntes jeg får mye mer resultater av det!

– Jeg og kjæresten min skal ha ferie sammen i august, så det blir bra! Vi er litt usikre på hva vi skal enda, men skal ihvertfall kose oss masse 😎

– Nå har kattungene vokst en del, og de er så søte! De er leveringsklare den 16 juli, så da skal vi gi de bort. Blir litt for mye med 4 kattunger og en voksen katt i hus, hehe. Vi lurer på å beholde en kattunge også, så vi får se hva som skjer!

– Nå syntes jeg det er på tide at sommeren kommer! Er jo nesten bare regn omtrent, på tide at sola kommer fram nå.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

– Vask håret hver tredje dag. Vasking er ganske skadelig for håret, siden man vasker vekk en del fett og oljer i håret. Hvis du føler du har veldig fett hår, så gjerne bruk en tørrshampo de dagene du ikke vasker det.

– Ikke varmebehandle håret mer enn nødvendig. Bruk kun rettetang/krølltang når du trenger det. Og hvis du skal varmebehandle håret er det viktig å bruke en varmebeskyttende spray først.

– Ikke bruk billig shampo og balsam. I billige shampoer er det veldig mye silikon som gjør håret mykt, men det pleier ikke håret. Så invester i gode shampoer og balsamer som bygger opp og pleier håret, og gjør det sterkt.

– Pass på å få i deg nok proteiner. Å spise proteiner gjør at håret vokser fortere.

– Bruk en hårkur minst 2 ganger i uken. Om du pleier håret ditt godt, trenger du ikke å klippe det så ofte.

Hei og god torsdag! Hva gjør dere på idag? Selv har jeg vært på shopping, siden både feriepengene og skattepengene mine har komt. Så da er det lov å kose seg litt ekstra! Jeg kjøpte blant annet et par fine sommertopper, og et sett med forskjellige ting til å påføre sminke og krem med. Den kosten har jeg tenkt å påføre ansiktsmasker med, siden jeg har nok sminkekoster fra før av, og den svampen har jeg tenkt til å påføre concealer med, siden jeg har sett sminkevideoer der de bruker en sånn og da blir resultatene veldig bra. Det var også med en sånn holder til svampen, så den står fint på benken på badet eller hvis den skal tørke etter du har vasket den. Den kosten med en sånn liten kule på er ment til å påføre øyekrem med, i tillegg til at den masserer litt under øynene også.

Jeg kjøpte også ”Apple Cider Gummies”, det er et kosttilskudd med sånne fruktgeleer med eplesmak du skal tygge. Leste det skulle være bra for nedbrytelse av fett i kroppen, som kan være fordelaktig ved vektnedgang, for en normal fordøyelse og normal leverfunksjon. Så da fikk jeg lyst til å teste det ut og se om jeg får noen effekt av de! Så kjøpte jeg en ansiktsmaske som skulle være bra for veldig tørt hår, som inneholder oliven, avocado og shea. Den luktet kjempegodt, så den gleder jeg meg til å prøve 😄 Kjøpte også en selvbruningslotion fra Dove, så den skal jeg også få testet ut snart!

– At alt går opp i pris hele tiden. Alt er dyrt nok i Norge fra før av!

– Folk som sniker i køen. Trenger jeg si noe mer?

– Hvis jeg plutselig får dårlig tid

– Når du sitter på bussen og oppdager at du har glemt ørepropper

– At de skal sette opp bomstasjoner overalt hele tiden. Hva er vitsen?

– Vind. For da fyker håret til alle kanter og blir helt ødelagt..

– Dårlig vær. Vil helst ha sol 365 dager i året!

– Når man blir godtesyk og ikke har noe godt liggende i skapet

– Når internetten plutselig streiker

– Når jeg ikke finner på noe som helst å blogge om

Hva irriterer deg?

– Jeg spiser aldri brødskiver. Fryseren er alltid full av rundstykker som jeg bruker å steke meg til
frokost eller kveldsmat istedet.

– Jeg er aldri trøtt på morgenen uansett hvor få timer jeg sover. For eksempel om jeg sover 4 timer og skal på jobb dagen etter så er det ingen problem for meg å stå opp.

– Jeg farget håret mitt sykt masse før, fra blondt til svart til brunt og så til blondt igjen. Greide aldri å bestemme meg for hvilken hårfarge som var meg. Nå er jeg blondine og har vært det i et par år, og det er det jeg vil være!

– Jeg går nesten aldri med smykker eller klokker, men vil bli flinkere på å bruke det, for det er jo så fint!
(som på dette bildet, haha)

– Før så hatet jeg å lage mat, men nå har jeg begynt å like det og lager mye mer mat enn før.
Noe som er veldig positivt!

Hei og god onsdag! Idag har jeg fri fra jobb, og jeg og Alan har vært på Amfi Moa. Der spiste vi mat og så litt i butikker. Jeg fant meg en bok jeg fikk lyst til å lese, så da kjøpte jeg den. Var også innom Normal og kjøpte inn litt småting jeg trengte, og ny primer måtte jeg også ha siden jeg snart er tom. Denne grønne primeren fra Smashbox har vært favoritten min i lang tid, og fås kjøpt på Kicks. Den reduserer rødhet i huden og gjør at sminken holder seg lengre.

Jeg var også innom Coop Obs, der var det tilbud på Fjorland, 3 stk for 120 kr. Så da ble det disse tre, de to første vet jeg er sykt gode, den biff stroganoff har jeg faktisk ikke smakt enda, så håper at den også er god. Sjokolade var det også tilbud på, så da har jeg det også å kose meg med! Kanskje jeg lager et innlegg der jeg tester de nye sjokoladene, og sier hva jeg syntes om de om det er interesse for det 😊


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat
Hegevalldal

Praha 1930 tallet: Studentene Lenka og Josef møtes og forelsker seg. De vandrer lykkelige gjennom byens vakre gater, og aner ingenting om det som snart skal komme til å skje. Men i bakgrunnen lurer krigen, og snart er nazistene på vei inn i byen. Lenka og Josef er jøder, og i tumultene rundt invasjonen kommer de bort fra hverandre. Det siste de rakk å gjøre, var å gifte seg.

New Tork 2000: I et selskap treffer Josef en kvinne han er sikker på han har sett før. Han blir sittende og se på henne en lang stund, før han ber om å få se på armen hennes. Hun bretter opp ermet, og på underarmen er det tatovert inn seks sifre; fangenummeret fra Auschwitz. Han ser på henne og sier: Lenka, det er meg. Josef. Ektemannen din.

Jeg felte mange tårer når denne boken ble lest. Den var bare helt nydelig skrevet, samtidig som historien bare er helt hjerteskjærende og forferdelig. Denne boken leste jeg ut på kun to dager, og var utrolig vanskelig å legge ifra seg. Den fikk meg også til å bli ekstra takknemlig for at jeg ikke levde under krigen og de forferdelige forholdene som var.. Anbefaler dere virkelig å lese denne boken ❤️

Quicksand er en svensk serie på Netflix, og handler om Maja på 18 år som blir mistenkt for drapsforsøk og medvirkende drap etter en skoleskyting. I serien får vi innblikk i livet til karakterene og rettssaken. Denne serien syntes jeg var utrolig spennende, så den anbefaler jeg virkelig om du ikke har noe annet å se på for øyeblikket. Sesong 1 ble sett ferdig på kun en dag, for jeg måtte bare se videre og finne ut hva som skjedde. Denne serien får terningskast 6 fra meg!

Har du sett denne serien? 🎬

Det var noen her som spurte om jeg kunne ha en spørsmålsrunde på bloggen snart, og det kan jeg selvfølgelig ha! Da har dere mulighet til å bli enda bedre kjent med meg, så det er bare å spørre om det du vil i kommentarfeltet så svarer jeg om et par dager.

Hei og god lørdag til dere! Har dere en fin helg? Torsdag etter jobb ble det langhelg på meg, så jeg klager ikke 😄 Denne uka har jeg også vært på Eplehuset og henta telefonen min, for den ble sendt inn pga folk hørte meg ikke i telefonen når jeg pratet til de. De fikk ikke til å ordne den, så jeg fikk en helt ny Iphone Xr. Nå funker det helt fint, så nå er jeg fornøyd!

Denne måneden her har jeg gledet meg til, for da kommer det både feriepenger og skattepenger. Jeg skal ha ferie 4 uker i august, og typen min skal ha samtidig som meg, så det blir bra! De pengene blir nok brukt på ferie, og så skal jeg bruke litt på meg selv også.

Håper dere får en fin helg, og spør meg om det dere lurer på 😘