– Katten vår fikk 4 kattunger den 16 mai, og de er så søte! De har åpnet øynene nå og er helt skjønne, er helt forelska i de jeg. Kanskje beholder vi en selv også!

– I kveld skal jeg se finale i Paradise Hotel, og spent på hvem som vinner! Jeg heiet egentlig på Thea, og syntes det var en sykt urettferdig måte hun og Henrik røk ut på. Ville nesten ikke se på mer etter hun røk ut, men må jo nesten se finalen når jeg har sett så langt.

– Igår var jeg hos frisøren og klipte meg litt, noe som trengtes. Begynte å bli veldig slitt i tuppene. Ble ihvertfall veldig fornøyd med resultatet!

– Jeg har blitt tante til en liten gutt! Var på besøk hos foreldrene mine en dag og da dro vi på besøk til de og så på han, var virkelig en helt skjønn gutt! Er ca 7 år siden jeg holdt en baby sist. Nå er jeg tante til 4 og så skal jeg bli tante igjen i juni også!

– Alan har malt hele leiligheten vår hvitt, og nå er det så mye koseligere å bo her. Før så det veldig gammelt ut, så det gjorde seg mye med et strøk maling!

Hei og god lørdagskveld! Håper dere koser dere masse 😄 Idag har jeg vært på Freetex og levert inn en del klær jeg ikke ville ha lengre, det var godt å få ryddet opp litt på soverommet. Var også en tur innom H&M, der kjøpte jeg meg en svart jumpsuit til sommeren + et par svarte enkle sko. Så litt i flere butikker, før jeg dro hjem igjen og slappet av og så litt på Wish. Der fant jeg et par stilige joggesko som jeg bare MÅTTE ha, og et par solbriller. Så da er det bestilt, og kjenner jeg gleder meg til å få det i posten!

Jeg har også laget pasta med tunfisk idag, så har kost meg med det og sett på Viaplay. Jeg ringte også og fikk meg også en akuttime hos kiropraktor idag, for jeg har hatt sånn hodepine og vært så stiv i nakke og skuldre. Så var utrolig godt å få knekt opp litt, og all hodepinen min har forsvunnet nå! Tror nok at jeg må gå fast til kiropraktor 1 gang i måneden så dette ikke skjer igjen, det var ikke noe godt ihvertfall 😣 Man lærer så lenge man lever!

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Hei, og god søndag! Denne helgen har jeg vært på tur med jobben på luksushotell i Loen, der vi har kost oss kjempemasse 😃 Vi har spist masse god mat, badet i svømmehallen som var der, drukket alkohol og bare tatt livet helt med ro. Det var utendørs boblebad der også, som vi ofte satt i. Vi har spilt brettspill, hatt masse drikkeleker og bare hatt det kjempegøy. Men kjente også at det var deilig å komme hjem idag! Det var virkelig et fint hotell vi var på, og jeg kommer nok til å ta med kjæresten min dit en gang også.

Nå sitter jeg bare og håper på at det blir fint vær igjen snart, for regn og snø passer virkelig ikke i mai. Har lyst å gå ute i shorts og sole meg, så nå må sommeren bare komme! Det er mye som skjer fremover, nå i mai blir jeg tante til en liten gutt, og det blir jeg også i juni! Kjenner jeg gleder meg til å holde en baby igjen, det er lenge siden sist! Håper at dere får en fin kveld videre, så snakkes vi 💓