Hvor ser du deg selv om 10 år?
Da har jeg forhåpentligvis leilighet og bil sammen med forloveden, oss drar på mange turer og lager masse fine minner sammen!

Øl, vin eller drinker?
Drinker! Hater øl og vin. Jeg er en sånn person som helst drikker breezer, shaker, smirnoff ice og sånne ting.

Hvilken dessert er din favoritt?
Brownies og is.

Liker du kaffe?
Hater kaffe, og tror aldri jeg kommer til å like det.

Hva er du mest takknemlig for?
At jeg er født i Norge og har alt jeg trenger. Familie, en fantastisk forlovede, venner. Mye å være takknemlig for!

Hva bruker du helst penger på?
Mat, opplevelser og utseende.

Hva skremte deg om natten som barn?
Hufsa! Var helt overbevist om at hun var i samme rommet, og jeg måtte ofte sove i samme seng som foreldrene mine.

Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk, svensk, og pittelitt spansk og kurdisk.

Om du kunne få hvilken jobb som helst, hva skulle det vært?
Modell.

Hvilke nettsider besøker du daglig?
Facebook, Instagram og Snapchat.

Her er noen filmanbefalinger til dere fra meg! Jeg har sett mange filmer, men disse 9 er noen av mine favoritter akkurat nå 💖 Alle disse filmene kan man se gratis på viaplay. Håper dere får en fin fredagskveld, og at dere finner noen filmer dere liker 😘

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat
Hegevalldal

🎵 Lean on – Major Lazer, MØ, DJ Snake
🎵 Party Rock Anthem – LMFAO
🎵 Locked out of heaven – Bruno Mars
🎵 High Hopes – Panic! At the disco
🎵 Jackie Chan – Tiesto

🎵 You make me – Avicii
🎵 Let you love me – Rita Ora
🎵 Te amo – Rihanna
🎵 Change the world – Fox Blanco
🎵 The other side – Jason Derulo

UKENS OPPTUR
På mandag så satt jeg på kafe med en venninne i et par timer der jeg spiste sjokoladefondant og is, det var kjempehyggelig! Jeg og kjæresten min var også hos foreldrene mine fra torsdag til lørdag, der vi koste oss masse.

UKENS SANG
High hopes – Panic! At The Disco

UKENS PRODUKT
Det må bli REN Ready steady glow toneren som du finner her. Jeg bruker den kun et par ganger i uken, men går fint ann å bruke den hver dag også. Denne bruker jeg etter jeg har renset ansiktet, jeg tar litt av produktet på en bomullspad og smører lett over huden. Den eksfolierer, gir glød og jevner ut. Når jeg tar på vanlig ansiktskrem etter jeg har brukt denne her, kjenner jeg virkelig at huden er skikkelig jevn og glatt etterpå! En av de beste tonerene jeg har prøvd, anbefales virkelig 😃


UKENS FILM

”Blockers”. Kan ses på Viaplay! Er en sykt morsom komedie som handler om tre foreldre som finner ut at døtrene deres har en pakt om å miste jomfrudommen på skoleballet, så går de sammen for å stoppe de fra å gjennomføre planen. Anbefales!

UKENS NEDTUR
At jeg har så mye hodepine! Gått med det ganske lenge, så har vært hos legen som skal sende meg og ta røntgen av hodet for å sjekke om alt er som det skal. Det er virkelig ikke normalt å ha så mye hodepine som jeg har, så håper virkelig at de finner ut av det!

UKENS TANKE
Leste nyhetene idag og så at det har vært 8 eksplosjoner i Sri Lanka på hoteller og i kirker, og at det er minst 207 drepte.. for en syk verden vi lever i, helt forferdelig. Greier ikke å forstå at mennesker kan være så syke!

Facebook HERInstagram HER Snapchat Hegevalldal

– Jeg må alltid ha sukkerfri brus i kjøleskapet, er helt avhengig

– Elsker å se på Investigation Discover (krim fra virkeligheten) og kan se på det i timesvis

– Jeg er veldig tålmodig, en egenskap jeg setter stor pris på ved meg selv

– Jeg går alltid i svarte ankelsokker, uansett årstid

– Jeg trenger kun en alarm på mobilen for å stå opp om morgenen

– Jeg går veldig ofte i svarte klær

– Jeg kan skrive på et tastatur uten å se på hva jeg skriver

– Jeg går nesten aldri med klokker/smykker

Har vi noe til felles?

Hei, og god torsdag! I går var jeg med venninna mi på shopping, noe som alltid er koselig. Oss var på Jordbærpikene og spiste baconburger og chips, det var veldig godt! Har ikke spist der før så var på tide å prøve noe derfra. Jeg kjøpte meg en svart digg joggebukse (siden jeg ikke har noen fra før!) og en svart jumpsuit til sommeren som jeg elsket. Den kommer nok til å bli brukt mye! Kjøpte meg også en 2 meter lang iphone lader, noe som trengs, så jeg kan sitte på mobilen mens den lader.

Nå har kjæresten fri i tre dager, så det skal bli godt med litt kvalitetstid sammen! Senere idag skal jeg lage taco til middag til oss, noe som er utrolig lenge siden jeg har spist. Nå er det lysere om kveldene og sola er her, kjenner at jeg gleder meg til sommeren nå!

– Rens huden både morgen og kveld. Det er viktig for å fjerne smuss, døde hudceller, bakterier og sminke som legger seg på huden.

– Gå uten sminke. Det gjør at huden får pustet og reparert seg. Gjerne ha en fast dag i uken der du går helt uten.

– Om du har en dårlig hårdag eller føler du er litt fet i hodebunnen, bruk en tørrshampoo så ser håret friskt og fint ut igjen!

– Sliter du med tørt og statisk hår? Da bør du kjøpe John frieda sin ”frizz ease” krem som er avbildet under. Den bruker jeg når håret ser tørt og statisk ut, og gjør slik at hårene legger seg rett. Har virkelig blitt en livredder for mitt hår! Kan bestilles her.

– Vask sminkekostene dine 1-2 ganger i uken for å forhindre at gamle sminkerester og bakterier trenger inn i huden din.

– Bruk en setting spray så sminken holder seg hele dagen.

– Smør litt vaselin på stedene du skal ha på deg parfyme, for at lukten skal holde seg lengre.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg var inne og sjekket skattemeldingen her en dag – jeg får igjen på skatten, og ganske mye også! Har faktisk ikke fått tilbake så masse før. Litt av pengene er jo pga BSU sparing også da, det lønner seg å ha BSU konto! Så i juni blir det både skattepenger og feriepenger, så det blir en lykkemåned for meg 😍

I går så var jeg og kollegaene mine og drakk på jobben, før oss dro til Fellini et par timer senere og spiste mat. Jeg bestilte biffsnadder, og det var utrolig godt! Etter det dro oss på bowling (fyllebowling, haha), deretter dro oss på bar. Så det var en koselig kveld! Jeg var faktisk ganske flink i bowling til å ha drukket så mye, haha 😂

Får du igjen noe på skatten?

Hei og god fredag! Idag hadde jeg fri fra jobb, så det var godt å få sove litt lengre enn vanlig. Kvart på 2 hadde jeg kiropraktortime, noe jeg trengte siden jeg har hatt en del vondt i ryggen og skuldrene i det siste. Tror nok jeg skal gå dit 1 gang i måneden så jeg ikke går for lenge og kjenner på sånne ting, det er jo så deilig etterpå når jeg har fått knekt opp musklene. Kjæresten min lagde lammekjøtt og ris til meg før han dro på jobb, så jeg har spist en ekstra god middag i dag! Heldig jeg som har en så snill mann ❤️

Jeg var innom Vita og kjøpte meg en setting spray fra Max Factor som var på tilbud, for har tenkt lenge på å prøve noe sånt, slik at sminken holder seg hele dagen. Så er spent på om jeg blir fornøyd med denne! Kjøpte meg også en bodylotion fra Nivea som var på tilbud på H&M. I morgen skal jeg jobbe i litt over 5 timer, og så skal jeg drikke med kollegaene mine etter jobb. Vi skal oss ut og spise på restaurant og så skal vi på bar etterpå. Så det blir nok en bra kveld!


Bruker dere setting spray?