– Spis regelmessig, hver 3-4 time. Da holder blodsukkeret seg stabilt, og man får sjelden søtsug.

– Drikk vann. Noen ganger når søtsuget slår inn, kan det hende at man kun er tørst.

– Ha smarte snacks tilgjengelig, som nøtter, frukt eller proteinbarer. Da slipper du å ty til godteskåla.

– Spis godteri kun en gang i uken. Da blir ikke kroppen vant til å få i seg så mye sukker.

– Når du får søtsug, prøv å holde deg opptatt med noe. Gå en tur eller gjør husarbeid. Da går det mest sannsynligvis over etter en stund.

– Ikke kjøp inn mer godteri enn du kommer til å spise. Blir det liggende noe igjen i skapet, er det lettere å bli fristet

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Hei og god onsdagskveld 😃 Har dere hatt en fin dag? I dag kom det noen og la gulv i gangen vår i leiligheten, noe som var på tide at de gjorde. Ble ihvertfall veldig fint! Kl 13 hadde jeg time på laserklinikken, der jeg tok BB glow behandling. Det var ikke smertefullt i det hele tatt, så nå er jeg spent på å se resultater! For dere som lurer på hva BB glow behandling er, så er det en behandling der de injiserer et tynt lag med BB krem i huden din for å gi deg et naturlig utseende over tid, det reparerer huden, og reduserer også rødhet og ujevnheter i huden. Det lysner mørke ringer under øynene og gir deg en fin glød. Denne behandlingen betalte jeg kun 800kr for, siden jeg hadde rabattkupong med 50% på en valgfri behandling.

I morgen må jeg gå uten sminke, og siden jeg har fri da også, så skal det gå helt fint! Ellers i dag har jeg laget pasta med tunfisk, sett på youtube, trent litt hjemme og gått en tur. Det har vært en skikkelig deilig og avslappende dag! I helgen skal jeg ut med venninna mi, ikke vært ute på to uker så nå er det på tide igjen, haha. Dere får ha en fin kveld videre 😘

MANDAG
Jobbet til 15.00, etter det kom jeg hjem og slappet av og så på ”The investigator – A british crime story”, omtrent hele dagen, haha. Elsker sånne krimserier på Netflix, syntes det er så spennende å se på. Spiste middag, så var jeg ute og gikk meg en lang tur. Så kom Alan hjem, og oss satt og spiste nøtter, pratet og så på film sammen.

TIRSDAG

I dag hadde jeg fri, og jeg og Alan var og handlet på 10 kroners marked på Spar. Han dro på jobb, og jeg slappet av hjemme. Jeg bestilte meg time på laserklinikken til neste onsdag, for å ta BB glow behandling, så det blir spennende! Jeg var også en tur på trening.

ONSDAG
Jobbet til 15.00, når jeg kom hjem hadde Alan hentet et klesstativ til meg som jeg kan henge klærne mine på, noe som jeg ble veldig glad for! Vi var med et kurdisk par oss kjenner på middag senere den kvelden, og der spiste vi god mat og pratet i et par timer før oss dro hjem.

TORSDAG
I dag hadde jeg fri fra jobb. Oss kunne ikke bruke vann fra 09.00 om morgenen til 16 pga at de fikset rørene her, så det var litt irriterende da. Heldigvis hadde jeg vann i kjøleskapet om jeg ble tørst, og tok en kjele med vann som jeg kunne dyppe hendene i med såpe om jeg måtte vaske hendene, haha. Når vi kunne bruke vann igjen så dusjet jeg og vasket klær, så var jeg ute en tur i sentrum på H&M der jeg kjøpte en topp og tre truser.


FREDAG

Jobbet til 15.00, kom hjem og spiste middag og slappet av. Så på en krimserie på Netflix, så trente jeg litt hjemme før jeg tok meg en lang dusj med hårkur.

LØRDAG
Jobbet fra 10-17.00. Kom hjem og spiste og slappet av, så på Netflix. Alan kom hjem med pizza når han var ferdig på jobb, så oss koste oss med pizza og film resten av kvelden.

SØNDAG
Bare slappet av og så på en film og litt youtube. Lagde meg middag og senere så trente jeg litt hjemme og gikk meg en lang tur. Når Alan kom hjem fra jobb så vi en sykt morsom film på Netflix, som heter ”Se, han snakker!” Anbefaler dere virkelig å se den!

Hei! Har dere det fint? Selv har jeg fri idag, og skal på besøk til ei venninne av meg litt senere i kveld. I går hadde typen komt hjem med et klesstativ til meg, noe jeg har ønsket meg veldig lenge! Så nå blir klærne mine mer organisert, og jeg har hengt opp de klærne, jakkene og kjolene jeg bruker mest. Så nå merker jeg at det ble veldig mye mer fint og ryddigere på soverommet 😍

Senere på kvelden var vi og spiste middag med et kurdisk par vi kjenner, og kona hans lagde en rett som jeg elsker, som heter ”Bryane”, og uttales ”borriani”. Det var med lammekjøtt og ris, rosiner og litt forskjellig annet. Oss satt og pratet sammen og hadde det hyggelig et par timer før oss dro hjem igjen. Så det var en veldig fin dag!

Hei, og god tirsdag! I dag har jeg fri, og i tillegg har jeg fått lønn inn på konto, så kan ikke bli bedre enn det 😃 Jeg og Alan var på Spar og handlet på 10 kroners marked, der jeg kjøpte mye godt! Kjøpte litt mer enn det som er på bildet, men fikk ikke plass til alt. Ble så glad når de karbonadene fra Prior var på tilbud, for de er så sykt gode! Så ble det pålegg, yoghurt, egg og litt godis som dere ser. Nå har Alan dratt på jobb, så resten av dagen skal jeg bare kose meg hjemme og kanskje dra en tur på trening senere.

Jeg har forresten sett Madeleine Mc Cann saken på Netflix, og nå har jeg blitt så oppslukt av det at jeg sitter og leser om det på nettet og ser på videoer om saken. Syntes bare hele greia er utrolig merkelig.. Jeg tror enten at hun har blitt kidnappet, eller så tror jeg faktisk foreldrene er innblandet, for det er noe jeg syntes er så rart med de, og ting de sier hørtes ikke så troverdig ut..

Hva tror du skjedde med Madeleine Mc Cann?

Hei og god lørdag! Har dere det fint? På onsdag så hadde både jeg og Alan fri, så da dro oss på Moa og så i butikker. Jeg endte opp med å kjøpe Iphone XR, for det er en telefon jeg har hatt lyst på ganske lenge! Var på tide å oppgradere min gamle Iphone6 til en bedre. Alan sa han tok meg med dit for å kjøpe telefon, og han skal betale halvparten for meg, så det er jo en liten gave da 😍 Jeg er superfornøyd med den! Jeg trenger nesten aldri å lade den siden det er så bra batteri, men med Iphone6 måtte jeg lade flere ganger om dagen. Det er bedre kamera og telefonen er større. Jeg skal betale den ned i 9 mnd.

I dag har jeg vært på jobb, på tide siden jeg ikke har jobbet på kanskje 3-4 lørdager nå, haha. Det var sykt lite jobb idag også, så jeg skal ikke klage! Sikkert på grunn av at det var ganske fint vær ute. I kveld blir det bare å slappe av på sofaen og se på Netflix. Man trenger sånne lørdager også en gang iblant! I morgen får oss besøk av foreldrene mine, så det blir koselig. Det er en stund siden jeg har sett de nå. Dere får ha en fin kveld og en god helg!

– For å føle deg lykkeligere, skriv en liste over ting som gjør deg glad, og gjør mer av de tingene.

– Har du et plagg som du har vasket og skal ha til dagen etter, tørk den på varmeovnen på svak varme. Bare pass på og snu den jevnlig!

– Skal du på lengre turer, ha alltid med deg en Powerbank, så slipper du at telefonen går tom for strøm.

– Telefonen lader fortere om du setter den på flymodus.

– Spis frokosten på bussen på vei til jobb, så sparer du tid på morgenen

– Skru av wifi på mobilen før du legger deg til å sove, så slipper du å våkne av feks en snap eller at noen ringer deg på facebook

– Vent alltid minst 1 time med å dra på trening etter du har spist, så kroppen får tid til å fordøye maten

Hei, og god fredagskveld! Nå er det endelig helg, og godt blir det! I dag har jeg vært på kundekveld på Ålesund laserklinikk, jeg og ei jeg jobbet med før avtalte å dra dit sammen. Det var god mat og drikke, vi fikk råd og veiledning om produktene fra Guinot og Medicalia, fikk testet de ut, og i tillegg fikk oss en liten goodiebag til slutt! Den det står ”Red Logic” på er den eneste kremen jeg kjøpte, resten fikk jeg gratis. I tillegg fikk oss rabattkupong med 50% på valgfri behandling på laserklinikken! Så nå er det bare å bestemme seg for hvilken behandling jeg skal ta 😃

Jeg kjøpte den kremen på grunn av at jeg har en del rød hud når jeg er uten sminke, så da tenkte jeg å teste ut denne for å se om det forsvinner! Testet den på hånden min, og det så virkelig ut som at den tar vekk det meste. Det var halv pris på den kremen, så den ble ikke så dyr heller. Gleder meg til å teste ut disse produktene, og ekstra mye til å ta behandling der!

Håper dere får en fin helg, kos dere 😘

Nå skal jeg tipse dere om en sykt god dusjsåpe! Denne har jeg kjøpt på Loco, en butikk vi endelig har fått her i Ålesund. Jeg er sykt glad for at den kom hit, for jeg har brukt og bestilt masse fra nettsiden deres siden det er så sykt billig, og da er det mye bedre at jeg kan gå i butikken deres og kjøpe det jeg har lyst på! Denne dusjsåpen lukter herlig av granateple og inneholder E vitamin som beskytter og pleier huden. Det beste av alt er at den koster kun 18kr, noe som er veldig billig til å være 443ml 😃


Om du har lyst til å teste ut denne dusjsåpen, kan den bestilles HER!

– Ta alltid med handlepose i lomma før du går på butikken, så slipper du å bruke penger på pose. 2 kroner blir fort mye om det blir mange turer på butikken.

– Planlegg middager til hele uken – så slipper du masse spontanturer i butikken. Helst handle alt du skal ha på mandagene. Dette er noe jeg ikke er så flink til, men skal prøve å bli flinkere til å skrive ukesmenyer så jeg kan handle inn alt på en gang.

– Last ned mattilbud appen, da ser du hva som er på tilbud i alle butikkene. Denne blir mye brukt hos meg!

– Ta med matpakke på jobb/skole. Da slipper du å bruke unødvendige penger i kantinen/butikken.

– Bestem deg for et fast beløp av lønnen din som du skal sette inn på sparekonto hver måned. Det kan feks være 3000kr. Da blir det jo spart opp litt penger etterhvert!

– Pant alle flasker – alltid.

– Kjøp inn kun det du trenger, ikke unødvendige ting.

Har du noen gode sparetips?