Hei og god mandag! Håper at dere har hatt en fin dag så langt 😃 Selv hadde jeg senvakt idag, jobbet fra 15-20.15. Var en del folk i dag, så kjenner at jeg er litt sliten nå. Har vært dødt nå omtrent i hele januar, så fikk litt sjokk når det plutselig kom mange på en gang, haha! Denne uken skal jeg på besøk til foreldrene mine en dag, det er lenge siden jeg sett de nå, så det er på tide. De har også fått seg katt, så det blir koselig å hilse på!

Jeg må forresten bare tipse dere om denne håndkremen fra La roche posay! Nå om vinteren blir jeg så utrolig tørr og sprukken på hendene, så da må jeg ha noe som funker mot det. Denne her hjelper mot det, grunnen til at jeg likte den så godt er at den bare smelter inn i huden, du trenger omtrent ikke å smøre den inn. Den er litt parfymert, men ikke mye, så den lukter ganske godt også!

UKENS HØYDEPUNKT
Lørdagskvelden! Da kom jeg tidlig på vors til venninna mi, satt og drakk og prata i et par timer før oss dro ut på byen, danset og koste oss. Lenge siden vi har vært ute sammen nå, så det var på tide 😊

UKENS SANG
Chained to the Rhytm – Katy Perry. Hatt denne sangen på hjernen ganske lenge nå! 

UKENS BESTE INNKJØP
Kjøpte en ny concealer på Vita siden jeg har slitt så mye i det siste med mørke ringer under øynene. Det har vært så stygt, for etter en liten stund så blir det mørkt igjen, og jeg må ha på mer sminke, så blir det enda styggere, og ja.. Aner ikke hvorfor jeg har fått det heller, for jeg sover nok og drikker nok vann. Men denne concealeren dekker seriøst alt, så den er jeg sykt fornøyd med! Den heter Isadora brightening cushion concealer.

UKENS NEDTUR
Tror ikke jeg har hatt noen spesielle nedturer denne uken. Bare at jeg er sykt lei av snø og kulde, det er like før jeg bestiller en flybillett til syden liksom. Haha! 

UKENS CRAVINGS
Det var en dag jeg fikk så sykt lyst på sjokolademilkshake, føltes nesten som jeg hadde abstinenser etter det. Så da gikk jeg ut i det kalde været til nærmeste gatekjøkken for å kjøpe meg det. Det var helt klart verdt turen også 😍

AKKURAT NÅ
Slapper jeg av på sofaen og har satt på en film. Har vært en tur på trening også tidligere idag, men trente ikke så mye siden jeg var ute igår.
 

– Jeg og kjæresten har vært sammen i  3 år nå, så tiden flyr! Blir fortsatt så glad inni meg når jeg tenker tilbake på hvordan oss møttes og ble sammen. For dere som lurer så møttes oss i restauranten der han jobbet før, han hadde faktisk sett meg der mange ganger før, og likt meg i hele 4 år! Ble helt sjokkert når jeg hørte det, da har han jaggu meg venta lenge på meg 😂

– Jeg er så glad for at jeg nå endelig har fått fast jobb og jobber i 50% stilling. Håper på mer etter hvert, men ganske fornøyd med at jeg endelig har noe fast og ikke er ekstrahjelp lengre.

– ”Verdens 45 rikeste menn eier mer til sammen enn verdens 3,8 miliarder fattigste.” Fikk helt vondt inni meg når jeg leste dette på Dagbladet idag… Fordelingen i verden er bare helt feil.

– Nå har det kommet så masse snø her, og jeg hater det! Verste jeg vet er snø og kulde.. Og så frister det så lite å gå til treningssenteret, noe som har ført til at jeg har trent en del styrke hjemme. Men er jo ganske greit det også da!

– Dette året har jeg og kjæresten tenkt å kjøpe leilighet sammen. Noe som jeg har drømt om ganske lenge! Jeg vet akkurat hvordan jeg vil det skal se ut også, og å ha en leilighet man kan innrede som man vil hørtes jo helt fantastisk ut.

– Har en drøm om å bli rik. Men hvem har vel ikke det? Tenk å ha så mye penger at du kan kjøpe hus, reise jorda rundt og bare nyte livet. 

– Jeg er veldig sta. Det har jeg egentlig vært hele livet tror jeg!

Har ikke lyst på barn. Vet ikke om jeg kommer til å ombestemme meg der, men vi får se hva fremtiden bringer.

– Har hatt både blondt, svart og brunt hår. Var en periode jeg ikke visste helt om jeg var en blondine eller brunette.. så ble en del farging av håret en periode! Nå har jeg endelig bestemt meg for at det er blondine jeg vil være.

– Jeg er venstrehendt, men bruker egentlig høyrehånden til alt mulig annet unntatt å skrive.

– Jeg er avhengig av lypsyl, og må ha det tilgjengelig hele tiden, hvis ikke blir jeg sprø. Hater å bli tørr på leppene.

– Jeg hater å ta heis, syntes det er så ubehagelig.

– Jeg drikker ikke kaffe. Syntes det smaker så vondt. Tar meg heller en energidrikk uten sukker om det er helt nødvendig og jeg har behov for mer energi.

– Jeg er utrolig følsom, om jeg ser en trist film kan du vedde på at jeg griner..

– Har 7 forskjellige vesker, så jeg har mye å velge imellom!

Har vi noe til felles?

Hei og godt nyttår! Har dere hatt en fin nyttårsfeiring? Selv startet jeg dagen i går med kjæresten min, vi var og handlet litt ting oss trengte, spiste god middag sammen som han laget og bare slappet av. I ca halv 9 tiden på kvelden dro jeg til venninna mi på vors, der vi drakk og koste oss et par timer. Vi dro også til en annen venninne av henne litt senere på kvelden og vorset litt der også med et par andre, og så på alle rakettene når klokka ble 12. Så dro oss alle ut sammen på byen, der vi danset og hadde det gøy. Så det var en ganske fin kveld, og en god start på 2019 ❤️

Har dere laget noen nyttårsforsett for 2019? Selv har jeg som nyttårsforsett å kjøpe leilighet sammen med mannen, det er en stor drøm oss har. Så vi håper at det kommer til å skje i løpet av det nye året! I tillegg til at vi vil reise mer, få oss bil og så vil jeg bli flinkere til å trene mer. Nå har jeg jo vært med fysioterapeut og blitt vist hvordan jeg skal trene skikkelig, så da er det bare å prøve selv på treningssenteret! Så håper jeg at jeg får litt resultater etterhvert også ⭐️