”En regntung dag i mai forsvinner åtte år gamle Lycke utenfor Kungliga Tennishallen i Stockholm. Ellen Tamm, en ung og ærgjerrig journalist i TV4, får i oppdrag å følge saken. Det er få spor, og Ellen synes ikke politiet gjør nok for å finne jenta. De kommer heller ingen vei med Lyckes skilte foreldre, som svarer unnvikende på spørsmål fra politi og presse. Moren er kald og likegyldig, faren skjuler noe, og stemoren virker sjalu og selvopptatt. Barnepiken er trolig den som kjenner Lycke best. Ellen blir nærmest besatt av å finne Lycke. Saken, som vekker smertefulle minner fra hennes egen fortid, gjør at Ellen er i ferd med å miste kontrollen. Med Lycke-saken dras hun inn i en verden av familiehemmeligheter, løgner og svik, og på veien tvinges hun til å konfrontere sine egne demoner. ”

Denne boken syntes jeg var veldig spennende, og den var nesten umulig å legge fra seg. Jeg måtte bare finne ut hvem som hadde gjort det, og ble nok litt sjokkert på slutten.. Er det noe jeg elsker å lese, så er det en god krim, og denne syntes jeg var veldig bra! Anbefaler dere å lese denne 😃

– I går var jeg på julebord med jobben, og det var veldig gøy! Vi var først på vors et par timer med en kollega av meg, så kl 20.30 dro vi på Orient i Ålesund og spiste. Det var både forrett, hovedrett og dessert, så jeg ble stappmett! Til forrett spiste jeg vårrull med litt diverste tilbehør, hovedretten var noe langtidsstekt biff med ris og wokede grønnsaker, og til dessert ble det sjokoladefondant med is. Etter et par timer der så dro vi og hadde quiz med et par andre apotek som også hadde julebord. Så alt i alt var det en vellykket kveld! 

– Neste år får jeg endelig fast jobb! Så nå er det slutt på ekstrahjelp. Jeg får fast stilling 50 %. Og noen ganger så kommer jeg sikkert til å jobbe enda mer enn det også. Det var en utrolig god nyhet å få nå før jul 😃 Så neste år vet jeg kommer til å bli bra!

– Det har blitt så kaldt ute nå, at det frister å reise til varmere strøk! Jeg mister også motivasjon til å gå på trening når det er så kaldt, og det er jo ikke bra. Får bare bite tennene sammen og dra, kan jo ikke gå hele vinteren uten å trene!

– Kjenner at jeg gleder meg til jul! Blir godt å tilbringe tid sammen med familien min og spise masse god mat!

Hei, og god fredag! I dag sto jeg og kjæresten min opp litt tidligere, så vi kunne gå litt sammen på det nye senteret før han startet på jobb. Jeg greide å stå opp klokka 10, det er ikke verst til meg å være! Jeg skal ha som mål å stå opp klokka 10 hver dag, så jeg får mer ut av dagen. Hvis jeg står opp tidligere så får jeg jo også sikkert til å sovne tidligere på kvelden også, så vi får se hvordan det går. Vi var først på Mc donalds og spiste litt mat, etter det så vi oss rundt i butikkene, og så satt oss på kafe der han drakk kaffe og jeg varm sjokolade.

Vi var også en tur innom Eurospar, der var det tilbud på Palmolive dusjsåper, 4 stykker for kun 50 kroner! Så da kjøpte jeg likesågodt 8 stykker, da har jeg en god stund. Jeg syntes de dusjsåpene er så gode, de lukter sykt godt og gir mye fukt! Så gjorde et lite kupp der. Jeg måtte også innom på Specsavers og kjøpe linsevæske, siden jeg var helt tom idag. Kjøpte en stor en med 3 stykker inni + 3 linsebeholdere, så da har jeg en stund av det også 😃


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

– Skru av wifi på mobilen før du legger deg til å sove, så slipper du å våkne av for eksempel en snap eller at noen ringer deg på facebook. Har opplevd det før, og er sykt irriterende!

– Alltid vent minst 1 time etter du har spist med å dra på trening, så kroppen får tid til å fordøye maten.

– Legg alltid fram klærne du skal bruke til neste dag, så slipper du å stresse med det dagen etter.

– Ha alltid på flymodus hver gang du lader telefonen, da lader den seg opp mye raskere.

– For best selfielys bør du ta bilder foran vinduer

– Ta litt vaselin på områdene der du pleier å spraye på deg parfyme. Dette vil få parfymelukten til å vare lengre.

Har du noen smarte life hacks?

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på torsdag, når det var åpningsfest på senteret der jeg jobber. Det åpnet 40 nye butikker, bibliotek og kino! Det ble så sykt fint, så der kommer jeg nok til å tilbringe masse tid. Sitte på kafeer, biblioteket, se i butikker osv. Vi er et av Norges største shoppingsentre, så det er blitt utrolig stort nå! 😃 Det var masse tilbud i butikkene, så jeg var der med kjæresten min i et par timer.

UKENS SANG
Rhytm is a dancer – Breathe Carolina, Dropgun. Elsker å trene til denne sangen! 

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli Hugo Boss the scent parfymen jeg kjøpte på tilbud på åpningsfesten, for den var ganske billig. I tillegg kjøpte jeg en hårkur som kostet kun 49 kr, som kostet over 300kr fra før av. Så syntes jeg gjorde et lite kupp der! 

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt så mange nedturer egentlig! Tirsdagen var nok den verste dagen, da var jeg i sykt dårlig humør omtrent hele dagen, og trist og lei av alt. Men sånn er det, ikke alle dager kan være like gode!

UKENS CRAWINGS
Yoghurtnøtter! Det er så sykt godt. Bruker å kjøpe yoghurtnøtter i kombinasjon med litt andre nøtter, siden de har sånn automat på Kiwi. Litt dyrt, men lov å unne seg det av og til!

UKENS TANKE

På onsdag var jeg på kurs her i byen sammen med tre andre jeg jobber sammen med, der det kom 6 ulike leverandører og snakket om forskjellige produkter osv. Vi spiste først, så varte kurset i 2-3 timer der oss fikk masse informasjon og lærte en del nytt, så fikk oss en stor goodiebag til slutt med masse produkter fra apotek. Så nå har jeg masse nye produkter å teste ut!