Stronger er basert på en sann historie, og handler om Jeff, en 27 år gammel mann, som mistet begge beina etter et bombeangrep under Boston Maraton i 2013. Han skulle overraske Erin, sin on-off kjæreste ved målstreken, som var med i maratonløpet. En usikker vei ligger foran Jeff og Erin med mye smerte og rehabilitering som truer med å enten rive de fra hverandre eller trekke de nærmere sammen.

Jeff blir også stemplet som en helt fordi han greide å beskrive utseende til den ene av bombemennene, som førte til en pågripelse. Denne filmen syntes jeg er veldig trist, men også veldig fin. Jeg måtte tørke noen tårer når jeg så denne filmen, og den fikk meg også til å sette mer pris på det jeg har.

Filmen kan du se på Viaplay.

Ørepropper – Er jeg avhengig av å ha med meg i vesken, for å høre på musikk når jeg sitter på bussen. Hadde blitt en veldig kjedelig busstur uten!

Vannflaske – Tar jeg alltid med meg, så jeg får i meg nok vann.

Håndkrem – Er alltid godt å ha hvis jeg blir tørr på hendene, noe som jeg blir oftere nå når det nærmer seg vinter.

Parfyme – Fordi jeg vil lukte godt hvor enn jeg er!

Paracet – I tilfelle jeg får hodepine/smerter osv.

Hårbørste – må alltid gre gjennom håret mitt et par ganger om dagen, for å unngå floker.

Lypsyl – noe jeg er helt avhengig av, siden jeg blir fort tørr på leppene.

Tyggis – må jeg alltid ha tilgjengelig, for å unngå at jeg får dårlig ånde.

Hva har du alltid i vesken?

– Kur håret ditt minst 1-2 ganger i uken. Det gjør håret ditt sterkt og glansfullt.

– Rens ansiktet både morgen og kveld. Det fjerner døde hudceller, smuss og sminke.

– Bruk en primer før du påfører foundation, for at sminken skal holde seg godt hele dagen.

– Vask sminkekostene dine minst 1 gang i uken, for å unngå at man får masse bakterier og skitt i ansiktet.

– Alltid bruk varmebeskyttende spray før du retter ut / krøller håret.

– Ha minst 1 sminkefri dag i uken, der du lar huden din få puste og reparert seg.

– Ta vippeextensions, så slipper du å stresse med mascara hver dag.

– Tren! Trening øker blodsirkulasjonen i kroppen, og gir en fin glød i ansiktet. 

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli tirsdagen, da var jeg først med psykologen klokka 2, så var jeg på en shoppingtur alene etter det. Kjente det var veldig godt å bare gå alene i fred og ro og se i butikker. Før så hatet jeg å være alene, men nå så elsker jeg å ha tid for meg selv. Rart hvordan jeg har forandret meg der!

UKENS SERIE
Bloggerne. Har sett ferdig sesong 9 og 8, og nå er jeg på 7. Så sier seg selv at jeg har sett veldig masse på det! Kommer nok til å se ferdig alle sesongene, så går ikke tom for ting å se på med det første nei! 
 

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg har kjøpt meg to push up bh’er til 39 kr per stykk + en topp til 15 kr på New Yorker. Sykt billig, så der gjorde jeg et kupp! Derfor jeg elsker den butikken, hehe.

UKENS SANG
Ten feet tall – Afrojack, Wrabel.

UKENS TANKE

Vi var så heldige å få besøk av mamma og pappa idag, så det var koselig! Jeg hadde fått en del pakker i posten som de kom med, alltid koselig å få nye ting. Vi ordnet pizza så vi satt og spiste og bare pratet og koste oss. Så det var en koselig avslutning på denne uken!

UKENS NEDTUR
At jeg har et øre som tetter seg veldig ofte. Har sprayet med Vaxol og brukt øreskylleballong, men så langt har det ikke hjulpet så mye. Så bør nok ta meg en tur på legevakta en dag og se på det!


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

TV-SERIE
Pretty little liars, uten tvil. Elsker den serien, har vel sett alle sesongene 2 ganger tror jeg, haha. 

BOSTED
Helt klart Ålesund! Trives utrolig godt å bo her. Det er hyggelige mennesker, og så har man alt så sentralt, noe som er veldig positivt. Utrolig stor forskjell å flytte fra det lille stedet jeg bodde før, til hit.   

SMINKEPRODUKT
Estee Lauder foundationen! Elsker den, for den dekker alt. Kommer aldri til å skifte den ut, noen gang.

BLOGGER
Isabelle Eriksen. Hun er en blogger som inspirerer meg utrolig mye!

UTESTED
Brooklyn i sentrum. Elsker å gå ut på byen der i helgene, der er det alltid god stemning og bra musikk! 

MATRETT
Lammekjøtt og ris, som kjæresten min lager. Er så utrolig godt, kunne spist det nesten hver dag!

ÅRSTID
Sommer, uten tvil. Elsker sol og varme, i tillegg er bursdagen min på sommeren.

GODTERI
Det må bli Freia M peanøtter og Milka oreosjokolade! 

FIKK MENSEN
Det skjedde faktisk i konfirmasjonen til et søskenbarn når jeg var 12 år.. var på do og så noe rødt i trusa, men turte ikke si fra til mamma siden jeg syntes det var så flaut, så var det jo så mange folk der så visste ikke helt hvordan. Så fortalte jeg det hjemme, og da gikk alt helt fint etter det! 

FLYTTET HJEMMEFRA
Da var jeg vel rundt 19 år tror jeg? Gikk siste året på videregående, og jeg og ei jente jeg gikk i klasse med bestemte oss for å finne hybel sammen. Vi bodde rett nedenfor skolen, så vi hadde det veldig greit! Vi hadde det veldig gøy sammen når vi bodde der, så jeg har mange gode minner fra den tiden!

FIKK JOBB
Jeg fikk jobb når jeg gikk siste året på videregående, men det var bare som ekstrahjelp på lørdager og på mandagskveldene. Jeg leverte inn søknad og CV, men jeg kjente han sjefen på apoteket fra før av, så tror nok det hadde mye å si for at jeg fikk jobben. Så følte meg ganske heldig der! Jeg har bare jobbet på det apoteket siden da, og jobbet litt forskjellig, som ekstrahjelp, 100% vikar, og nå jobber jeg deltid.

TOK PIERCING
Da var jeg vel 20 år. Skulle ta piercing i navlen, og var så fornøyd etterpå! Gjorde litt vondt å ta den da.. Men etter et par måneder så måtte jeg bare ta den ut igjen, for jeg tålte den ikke, og hadde en del vondt, og så følte jeg at den bare var i veien. Så nå har jeg ingen piercinger, og har ikke tenkt å ta noen flere heller. 

Hei og god kveld! Har dere det bra? Jeg har akkurat spist hvitløksbaguetter med ost og pepperoni, noe som var sykt godt! Har vært på trening tidligere i dag, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Jeg har forresten fått meg Tv2 Sumo, så nå kan jeg se Bloggerne, Farmen og mange andre programmer jeg har lyst til å se! Så nå har vi både Viaplay og Sumo. Jeg har også begynt å gå til psykolog, og hadde min andre time i går. Føler hun jeg har er kjempegrei å snakke med, og tror at alt skal bli bedre for meg nå etter hvert! 

I helgen var jeg på tacokveld hos venninna mi, det er en stund siden vi har vært sammen nå, så det var på tide! Koste oss med taco, film og godis, og pratet om hva som har skjedd i det siste. Jeg har også fått en kåpe i gave fra kjæresten min, som han overrasket meg med en kveld etter jeg var ferdig på jobb. Den var sykt fin, men egentlig altfor dyr syntes jeg! Men han hadde lyst å gi meg noe fint, og det ble jeg jo selvfølgelig glad for. En kjempesnill kjæreste har jeg ihvertfall! Den kåpen kommer jeg sikkert til å ta en del bilder med, så dere skal få se den en dag på bloggen 💕