🎶 Your Love – David Guetta

🎶 Questions – Chris Brown

🎶 Stamp on the ground – ItaloBrothers

🎶 Solo – Demi Lovato, Clean Bandit

🎶 Mad Love – David Guetta, Sean Paul

🎶 Rich Love – One Republic, Seeb

🎶 Taped up heart – KREAM, Clara Mae

🎶 Radioactive – Imagine Dragons

🎶 Hymn for the weekend – Coldplay

🎶 Wake me up – Avicii

Mobbing. Hva er det som får folk til å slenge så mye dritt om en person uten grunn? De kan ikke ha det noe godt med seg selv. Jeg ble mobbet i mange år på barne og ungdomsskolen, så jeg vet hvor fælt det er.

Dyremishandling. Hva er det som får folk til å skade små, uskyldige dyr? 

Terror. At noen mennesker er så gale i hodet at de får glede av å drepe andre mennesker, det fatter jeg ikke.

Fattigdom. At mennesker sulter ihjel og ikke har noen steder å sove, knuser hjertet mitt.

Kreft. Det er så fælt at mange opplever den sykdommen.. Mammaen min har hatt brystkreft for mange år siden, men det gikk heldigvis bra, og nå er hun helt frisk! Men det er ikke alle som er like heldige..

Vinter. Hater kulde og at det blir så fort mørkt ute, det er så kjedelig!

Hva gjør deg trist?

– Sett inn et fast beløp på sparekontoen hver måned. For eksempel så setter jeg 1000 kroner inn hver måned, for da går det sakte men sikkert oppover med sparingen.

– Pant flasker. Hvis du panter får du igjen de pengene du har betalt fra før av i butikken på pant, og du kan bruke det på ting du skal handle inn.

– Lag mat og spis hjemme, istedet for å spise så ofte ute. Da sparer du masse penger!

– Ta med matpakke på jobb/skole. Da slipper du å bruke unødvendige penger i kantinen/butikken.

– Planlegg handleturen og aldri kjøp mat på tom mage. Skriv en handleliste over hva du trenger å handle inn, og ikke gå på butikken når du er sulten, for da ender du opp med å kjøpe mye mer enn nødvendig.

– Bruk mattilbud appen. Da ser du hva som er på tilbud i alle butikkene, og du sparer en del penger.

Har du noen flere gode sparetips?

– FACEBOOK
Denne er jeg innpå et par ganger om dagen, og det er vel de fleste? Holder meg oppdatert på alt nytt som har skjedd med familie og venner, holder meg oppdatert på nyheter osv.

– WISH
Denne appen elsker jeg! Her kan du bestille mye fint til en veldig billig penge. Ihvertfall mye billigere enn hvis du skulle kjøpt det her i Norge. Her er alt fra deksler, undertøy, klær, smykker, sko, klokker, kremer og mye mer!

– JOOM
Denne appen bruker jeg også en del, her får du også masse fint til en billig penge. Den er litt bedre enn Wish, for på denne siden betaler du ikke frakt i det hele tatt! Står det den koster 15 kroner, så koster den det. Så jeg bruker å variere en del mellom disse to appene.

– MATTILBUD
Denne er utrolig smart, for her ser du alle tilbudene som er i alle butikkene akkurat nå. Alt fra Bunnpris, Spar, Coop Obs, Rema1000, Europris osv. Bruker ofte å planlegge innkjøpene mine etter denne appen!

– SPOTIFY
Denne appen er jeg helt avhengig av, siden jeg hører på musikk hver dag. Kunne ikke klart meg uten! Perfekt når du sitter på bussen, er på trening eller bare vil slappe av med musikk hjemme.

– JODEL
Dette er en app du kan legge ut det du vil av tekst eller bilder. Man ser hva de i nærheten av deg har lagt ut, og det beste av alt er at alt er helt anonymt. Syntes det er interessant å se hva andre har lagt ut og skriver om!

Har du noen favorittapper?

– Musikk! Jeg blir i så godt humør av det, derfor hører jeg på musikk hver eneste dag.
– Å reise. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, og dette er noe jeg vil gjøre mer av i 2019! 
– Sol og fint vær. Elsker sol og varme! Man blir så mye lettere til sinns da.
– Kjæresten min! Han får meg til å le, er snill og omsorgsfull og bryr seg alltid om meg og spør om jeg har det bra.
– God mat. Elsker når kjæresten lager god mat til meg, eller om vi kjøper oss noe godt å spise ute.

– Mamma og pappa. Kan alltid snakke med de om alt, og de støtter meg alltid!
– Kosekveld i sofaen med en god film eller serie + god mat og drikke.
– Å ha en god latterkrampe, så det verker i magemusklene.
– Nyvasket leilighet. Hva er vel bedre enn det?
– Når jeg får gjort alt jeg ville gjøre i løpet av en dag. Elsker å være produktiv!

Hva gjør deg glad? ⭐️

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen! Når apoteket stengte klokka 6 var alle fra jobben samlet, vi spiste pizza, drakk alkohol og koste oss. Vi spilte Kahoot, og en drikkelek som het beerpong, som jeg aldri har prøvd før. Vi dro på stranden og drakk litt der, men det ble litt kaldt, så vi kjørte til en bar ikke langt unna. Der satt vi og pratet og sang og hadde det kjempehyggelig i mange timer! Telefonen min døde etter hvert fordi den trengte strøm, så ikke lenge etter det så ble vi kjørt hjem igjen, så jeg var vel hjemme igjen ca halv 2 på natten.

UKENS SANG
David Guetta & Showtek – Your love

UKENS BESTE INNKJØP
Har ikke kjøpt noe særlig denne uken, men beste innkjøpet må bli ting jeg kjøpte på 10 kr marked på Bunnpris. Utrolig masse billig! Tilbudet varer ut neste uke, så dere som ikke har fått det med dere har god tid enda!UKENS TANKE

På torsdag var jeg på kino med venninna mi og så ”Skjelvet”. Den filmen var utrolig bra! Anbefaler dere virkelig å se den. Håper virkelig at ikke dette kommer til å skje i Norge, men hvem vet? Kanskje i fremtiden en gang?

UKENS NEDTUR

Har ikke hatt noen nedturer denne uken! Eneste er at jeg har fått tilbake tørrhosten min, og blitt så irritert i halsen. Har tatt Cosylan et par dager og kjøpt meg Fribol drops, så da håper jeg på at det gir seg fort! 

AKKURAT NÅ
Sitter jeg bare og slapper av. Sto opp klokka 11, vasket litt og satte på en klesvask. Nå skal jeg snart spise frokost, og senere i dag skal jeg ta meg en tur på trening.

Ta Ombre bryn
Det er virkelig på tide å ta Ombre bryn igjen, for nå er det over 1 år siden jeg tok det sist. Ble utrolig fornøyd sist gang, så dette er noe jeg kommer til å fortsette å ta mange år fremover. Elsker å ha fine bryn, og å slippe å sminke de selv. Jeg har funnet et sted de gjør dette mye billigere enn jeg betalte sist gang, med hun samme jeg tar vippeextensions med faktisk! Før betalte jeg 3000 kr, mens hun gjør det for kun 1900 kr. Så det er litt forskjell ja! 

Bli enda flinkere med treningen
Jeg skal bli enda flinkere å trene, og holde meg til å trene 2-3 ganger i uken, helst mer om jeg får til det. Kan ikke ta pause på en uke og så trene, for sist gang jeg gjorde det kjente jeg det ble veldig hardt. Så viktig å trene regelmessig så man ikke faller ut av det! 

Blogge mer
Jeg har veldig lyst å bli flinkere å blogge, før så blogget jeg 1 gang daglig, men dette har jeg ikke fått til de siste månedene. Grunnen er vel at jeg ikke har hatt motivasjon, og ideer til hva jeg skal blogge om. I tillegg så må man jo ha bilder til bloggen også, og jeg har nesten ikke tatt noen bilder. Så det må jeg også bli flinkere til!

Bli en bedre person
Ikke at jeg er en fæl person, men jeg har lyst å bli en bedre versjon av meg selv. Bry meg litt mer om andre, tenke litt mer over hva jeg gjør og sier, ja sånne ting. 

Legge meg tidligere
Jeg er veldig ofte oppe til sånn 2-3 på natten, og det er noe jeg vil forandre på. Jeg vil sovne fortere slik at jeg kan stå opp tidligere også. Det varierer veldig fra natt til natt, noen ganger kan jeg sovne veldig fort, mens andre ganger kan jeg bare ligge og ikke få sove før i 3, halv 4 tiden. Får bare slite meg ut slik at jeg sovner tidligere, hehe.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Forrige uke var jeg på kino og så Mamma Mia 2 på kino, og det er garantert en av de beste filmene jeg har sett noen gang! Ble skikkelig imponert, og koste meg skikkelig under filmen. En skikkelig feel good film, som virkelig får fram smilet! Denne skal jeg garantert kjøpe når den kommer ut på dvd. Den knuste lett den første filmen syntes jeg. Skjønner ikke hvorfor den har fått så dårlige anmeldelser? Den får ihvertfall terningkast 6 hos meg!

 

Har du sett Mamma Mia 2? 😃