Nå skal jeg fortelle dere om noe som skjedde for lenge siden, når jeg var liten. Husker ikke hvor gammel jeg var, men jeg var ihvertfall på besøk med en venninne, og vi bestemte oss for å gå ut en tur uten at moren hennes visste om det. Vi gikk tur langs sjøen, vi bestemte oss for å finne et sted å bade. Jeg fant et sted, men var veldig skeptisk til å gå uti, for det var veldig dypt ned. Fant ut til slutt at om jeg hadde hoppet uti der, så hadde jeg helt sikkert druknet.. hadde aldri i verden greid å komt meg opp derfra. Glad jeg tok valget om å ikke bade akkurat det stedet, for da hadde jeg ikke vært her i dag! Vi fant et annet sted der vi satt med beina i vannet i stedet, der var det ikke dypt i det hele tatt, og i tillegg var det andre mennesker der.

Vi ble med de hjem for å leke der, uten at noen visste hvor vi var. Foreldrene mine kom kjørende etter en stund, de hadde lett etter oss overalt siden moren til hun jeg var med ikke fant oss også. De hadde funnet klærne mine der jeg hadde tenkt å hoppe uti, og trodde jeg hadde druknet der.. så det var ikke så rart at de var veldig sinte og redde! Gikk lang tid før jeg fikk være med henne igjen, og ble fortalt mange ganger at vi måtte aldri gå ut igjen uten å si til noen hvor vi skulle. Dette syntes jeg er ganske ekkelt å tenke på, jeg er glad jeg hadde vett nok til å ikke hoppe uti!

Har du opplevd noe lignende?

Hei, har dere hatt en fin helg? Det har jeg, på lørdagen var jeg på jobb til klokka halv 5, etter det så slappet jeg av hjemme, dusjet og spiste før jeg dro på vors til venninna mi Jannike litt etter klokka 8. Det var vi og 2 andre jenter som drakk sammen et par timer, og vi hadde det veldig gøy! Senere dro vi ut på byen, der vi danset og koste oss. Er virkelig god trim å danse ute på byen, for jeg kjente det i leggen igår, haha. I går var jeg bare hjemme og slappet av hele dagen, for det trengte jeg etter lørdagen, siden jeg var veldig sliten.

Jeg fikk melding fra mamma på facebook i dag, og der sto det at jeg hadde fått et brev fra Medi3. Etter alle testene jeg tok der, så fant de ut at jeg har forhøyet nivå av hormonet prolaktin. Prolaktin er et proteinhormon som produseres i fremste del av hypofysen (kjertel i hjernen). Begynte å lese om dette på google i dag, siden jeg ikke ante hva det var fra før av. Men nå har de ihvertfall funnet ut av problemet mitt, jeg er så lettet over det, siden jeg har slitt med et problem i flere måneder nå, og dette var årsaken. Jeg skal inn til kontrollprøve igjen, og hvis den er positiv skal jeg ta MR av hjerne og hypofyse. Det finnes heldigvis behandling for dette, så da håper jeg alt går bra! 

– I morgen bare MÅ jeg ringe kiropraktor for å få meg time, for nakken og skuldrene mine er så sykt vonde. Har fått meg resept på Voltaren for å dempe de verste smertene. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har så vondt, men jeg må sikkert ha noen timer med massasje for å løsne opp baki der. Smertene gjør også slik at jeg har mye hodepine, så det er ikke greit.

– Etter en LANG ferie, så var det veldig godt å begynne å jobbe igjen. Var veldig godt med ferie, men tror nok at jeg tok litt for mye, haha. Det var ihvertfall veldig koselig å starte på jobb igjen med gode kollegaer og hyggelige kunder! Akkurat nå så jobber jeg deltid på apoteket, har ikke fått noe fast jobb enda, men går greit å jobbe 3-4 dager i uken også. Fast jobb i 50-60% stilling er drømmen akkurat nå 😃

– Jeg har greid å gått ned 2 kilo! Er veldig stolt av meg selv som har greid å gått ned litt. Det jeg gjør er å spise mindre porsjoner, og trene mer. Før så spiste jeg til jeg var mett + litt ekstra, mens nå spiser jeg bare til jeg er mett. Og så spiser jeg mye sunnere enn før også. Skal bare fortsette slik til jeg når målet mitt 💖

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal