I dag er det bursdagen min, så nå er jeg hele 23 år gammel! Syntes det er morsomt å ha bursdag, men syntes det er skummelt å bli eldre.. haha. Flere som har det slik? Jeg dro hjem til foreldrene mine i går, fordi jeg skulle feire bursdagen min der i dag. Vi hadde feiring klokka 4, vi ble vel omtrent 10 stykker. Vi spiste pavlovakake med masse bær oppå og eplekake med is. Pavlovakaken var så sykt god, trodde ikke jeg skulle greie å stoppe å spise av den, haha. Jeg ønsket meg kun penger til bursdagen, så det var det jeg fikk hos alle. Så er veldig fornøyd med det! 

Det har vært utrolig varmt i dag, har ikke greid å sitte noe ute i sola. Vi hadde til og med aircondition på i stua, så var godt å sitte der å kjøle seg ned. Skal se om jeg greier å sitte litt i sola i morgen, for jeg har lyst å få litt brunfarge på kroppen! Jeg skal være hos foreldrene mine et par dager nå og kose meg hos de. I morgen skal jeg vel i sentrum en tur og shoppe litt, og så skal jeg sette inn alle pengene jeg fikk i banken. Neste uke er det siste uken min med ferie, kjenner det skal bli godt å komme seg på jobb igjen! 

Håper at dere får en fin kveld ♥

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen! Da var jeg hos bestevenninna mi på vors sammen med en annen venninne av henne, det var utrolig gøy. Vi satt mange timer og bare drakk, pratet og koste oss, så gikk vi på Brooklyn senere på kvelden. Vi danset masse, så det er sikkert derfor jeg er så sliten i dag, haha! 

UKENS SANG
Chris Brown – Questions

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg kjøpte en sukkerbeholder på Spar til 10 kroner, den er jeg veldig fornøyd med! Ellers kan jeg ikke komme på noe spesielt annet jeg har kjøpt denne uken.

UKENS NEDTUR
Har ikke hatt noen spesielle nedturer denne uken! Eneste jeg er litt lei av med meg selv er at det må skje noe hele tiden, for jeg blir så rastløs. Så må alltid finne på noe å gjøre.

UKENS TANKE
Jeg har et problem jeg har slitt med i mange måneder nå, men som jeg ikke vil dele offentlig her på bloggen. Det har brutt meg veldig ned psykisk, så neste uke skal jeg rett til legen og få ordnet opp i det. Det er utrolig slitsomt å ha det slik, og håper virkelig at det finnes noe råd for hva jeg kan gjøre med dette. Nå gjorde jeg dere kanskje bare veldig nysgjerrige, men dere skal vite at jeg ikke bare har gode dager, men også dårlige. Noe jeg syntes er viktig å få fram!

AKKURAT NÅ
Har jeg spist Grandiosa pepperonipizza, og skal snart gå en tur. Har bare vært inne og sett film idag og slappet av, noe som har vært veldig deilig. Men det er viktig med frisk luft også!


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

På mandagen gikk jeg og kjæresten min opp på Aksla, dit opp er det 418 trappetrinn. Så det var veldig god trim! Dit opp kommer jeg til å gå mye framover, siden jeg skal holde meg mer i aktivitet og gå ned i vekt. Så kommer til å kombinere treningssenter og å gå opp på Aksla. Når du kommer opp er det så fin utsikt over hele Ålesund 💞


Har du vært på Aksla før? 😃

– Jeg nektet å danse ute på byen før, men nå danser jeg hver eneste gang. Og det er så gøy! Skjønner ikke hva som feilet meg før, tror jeg hadde en sånn sperre i meg som gjorde at jeg ikke turte det.

– Jeg er helt avhengig av lypsyl, og må ha det tilgjengelig 24/7. Hater å bli tørr på leppene, det er det verste jeg vet.

– Jeg er en veldig følsom person, selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Jeg kan begynne å gråte av den minste lille ting, og blir veldig fort rørt. Noe som kan være ganske irriterende noen ganger!

– Har et mål om å gå ned 10 kg. Har gått så mye opp i vekt de siste årene, så nå er det på tide å ta tak. Skal trene mye og spise sunnere, og generelt tenke mer over hva jeg putter i munnen. Så håper jeg at jeg får det til etter hvert!

– Jeg går jevnlig for å ta vippeextensions, helt avhengig nå etter at jeg startet med det! Syntes det er så fint, og er jo helt fantastisk å slippe å ha på seg mascara hver eneste dag. 

– Jeg kommer alltid 10-15 minutter for tidlig til ting hvis jeg skal noe, hater å komme for sent.

– Jeg er venstrehendt, men bruker egentlig høyrehånden til alt annet unntatt å skrive.

Har vi noe til felles? 💖

Nå er det utrolig lenge siden jeg har skrevet på bloggen, så nå er det virkelig på tide å starte igjen! Grunnen til at jeg har vært borte er fordi jeg har vært på en liten ferietur, som jeg skal fortelle alt om så fort jeg har muligheten til det. I tillegg har jeg ferie 3 uker til, så da skal jeg bare kose meg her i Ålesund! Jeg skal også på Moldejazz denne uken, og så blir det feiring av bursdagen min den 27.juli.

Denne uken har også vært veldig trist. Jeg har blant annet vært i begravelsen til min kjære morfar, som døde forrige helg. Han ble 90 år gammel, så han har jo levd et godt og langt liv, men trist var det uansett..

Her er noe av det jeg har kjøpt på turen:På lørdag var jeg på besøk med venninna mi, der drakk vi et par timer før vi gikk ut på byen sammen. Vi hadde det så gøy, vi danset halve natten og det kjente jeg etterpå for å si det sånn, haha! I går var jeg i bursdag til ene tantebarnet mitt som fylte 9 år, det er alltid koselig med bursdag! Er voldsomt så fort de vokser, elste tantebarnet mitt er hele 12 år nå, så neste år blir hun tenåring 😅 Vi spiste masse god mat og kake, og det var godt å ha hele familien samlet. 

Meg og de to fine brødrene mine ❤️