Da har vi endelig fått oss kattunge! Jeg og foreldrene mine var i Kristiansund igår for å hente den, og jeg ble forelsket i henne ved første blikk! Vi var en stund med foreldrene mine når vi kom tilbake, og på kvelden skulle jeg egentlig ta bussen med henne i buret, men når vi hadde henne i buret før vi skulle dra, så mjauet hun så fælt at pappa sa han kunne kjøre oss hjem til Ålesund. Hun følte seg sikkert ikke så trygg i buret, så da la hun seg ved siden av meg i bilen mens jeg klappet henne. Når vi kom frem fikk vi pizza med Alan på jobben hans som vi spiste hjemme hos oss. Hun luktet på alt og gjorde seg kjent i huset, og ble også kjent med pappaen sin når han kom hjem fra jobb. Så nå er vi blitt foreldre! Lucy skal hun hete, syntes det var et kort og fint navn som passet.

I dag var jeg og Alan på shopping og kjøpte blant annet mat og drikkeskål, seng og klorematte til henne. Vi shoppet også en del andre ting, jeg kjøpte en treningsstopp til 29 kroner, Rosenrot kosttilskudd, sminkefjerner, og fotkrem. Vi storhandlet også på Coop Obs før vi dro hjem igjen, for det var så masse billig der på tilbud! Så dagen idag har gått veldig fort, siden vi har shoppet en del timer. Denne uken jobber jeg bare på torsdag, så jeg får masse tid til å kose meg sammen med Lucy! Er hun ikke bare nydelig?

Hei, og gratulerer med dagen! Hva gjør dere idag? Selv våknet jeg av at det var mye bråk utenfor, kanskje ikke så rart siden det er 17 mai idag, haha. Jeg har vært ute med kjæresten min og spist pølse med brød og kake, heldigvis så er det sol og fint vær idag! Det var koselig med mye folk i gatene og glade folk. Jeg skal forresten få meg kattunge, som vi skal hente nå på mandag. Jeg gleder meg så mye, kattungen var helt nydelig! Jeg smeltet med en gang jeg så den, og det samme gjorde mamma og pappa når jeg sendte de bilde. Så nå blir vi 3 stykker i ”familien”, hehe. Skal selvfølgelig legge ut bilde av kattungen når vi har hentet henne ❤️ Hvis det er noen av dere som har forslag til jentenavn til katt, så er det bare å komme med forslag! Tror det blir enten ”Aria” eller ”Lucy”, men har ikke bestemt meg enda. 

Resten av dagen har jeg ikke lagt så mange planer, skal bare slappe av sammen med kjæresten, og kanskje en tur til ei venninne litt senere på kvelden. Jeg begynte og se på Gossip girl for en stund siden, nå er jeg på sesong 3 og helt hekta! Måtte finne noe som erstattet Pretty little liars, så da ble det den serien. Er hele 6 sesonger på Netflix, så da har jeg mye å se på fremover. Håper at dere får en fin 17 mai videre, og nyt dagen!

– Jeg legger meg veldig sent på kveldene. Men uansett om jeg sover kun 4-5 timer om natten, så er jeg ikke trøtt dagen etter? Akkurat der er jeg sykt heldig, for jeg vet det er mange som sliter med å stå opp når de ikke har sovet lenge nok. Men prøver alltid å få minst 7-8 timers søvn hver natt uansett. Flere som er et nattemenneske som meg?

– Jeg er egentlig veldig følsom, selv om jeg viser det veldig lite til andre mennesker. Jeg blir veldig fort rørt!

– Går aldri ut med søpla. Tror jeg bare har gjort det EN gang siden vi flyttet inn.. kjæresten min som har gjort det alle gangene, haha!  Har ikke hørt han har sagt noe om det enda faktisk!

– Er altfor glad i sjokolade. Har jeg det hjemme så får det ikke ligge så veldig lenge for å si det sånn! Derfor kjøper jeg det ikke så ofte, kjøper mest frukt og slikt for da vet jeg at jeg spiser det istedet.

– Tven må alltid stå på med en film i bakgrunnen hvis jeg er alene hjemme.. ellers blir det altfor stille! 

– Jeg barberer meg hver eneste dag. Fordi jeg hater hår, takler det bare ikke, haha.. er jo så fort gjort uansett at jeg har ikke noe imot det!

Har vi noe til felles?

Hei, har dere hatt en fin 1 mai? Selv har jeg vært ganske lenge i senga i dag, noe som var utrolig digg. Spiste egg til frokost og så var jeg på trening, noe som er et par dager siden nå. Jannike spurte om jeg ville komme til henne og spise pasta senere, så da var det rett hjem etter trening og ta seg en dusj før jeg dro hjem til henne på besøk. Hun laget pasta, så spiste vi og pratet og koste oss. Føler tiden bare flyr når vi er med hverandre, plutselig var klokka 11 på kvelden og da var det kanskje på tide å komme seg hjem igjen! Hun har kjøpt seg leilighet i gaten rett bak der vi bor, så vi er faktisk nesten naboer! Så det blir nok mange flere besøk framover ❤️

Jeg hadde faktisk langhelg denne helgen som var, noe som var utrolig godt! Jeg var på besøk med Jannike lørdagskvelden, så gikk vi ut på byen senere. På torsdag skal jeg og Alan hjem til foreldrene mine og sove der til fredag, siden det er så lenge siden vi har vært der. Kjenner at jeg savner mamma og pappa nå! Nå er det også blitt ordnet sånn at jeg jobber annenhver lørdag på jobben, endelig! Var veldig kjedelig å jobbe nesten hver eneste lørdag, så blir godt med forandring 😃 Ellers får dere ha en fin kveld videre, så snakkes vi!