UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagskvelden som var! Jeg var ferdig på jobb klokka 6, så var det rett hjem for å spise, dusje og ordne meg. Etter det gikk jeg til ei venninne av meg som jeg ble kjent med forrige helg, tok med meg drikke, så satt vi der og pratet og drakk og koste oss, før vi gikk ut på byen senere på kvelden. Hun er sammen med en kjæresten min jobber med, så det var faktisk de som foreslo at vi skulle finne på noe sammen! Vi har faktisk ganske så mye til felles også, det føles faktisk ut som jeg har kjent henne i mange år. Er virkelig ikke ofte jeg klikker så godt med noen etter en dag. Vi var på byen, der drakk vi litt også danset vi. Jeg danser aldri, så det var sykt ulikt meg! Men det var sykt gøy, å danse kommer jeg nok til å gjøre flere ganger 😃

UKENS SANG
Mohombi – Bumpy ride. Jeg og Jannike hørte på denne når vi var ute og danset i går, så nå har jeg fått den sangen på hjernen også, haha. Skikkelig fengende låt!

UKENS BESTE INNKJØP
Denne uken har jeg ikke kjøpt noe spesielt, har blitt mye flinkere til å spare nå og bare kjøpe ting jeg virkelig trenger. Men jeg kommer nok til å kjøpe meg vippeextensions om en stund, for jeg er lei av å ha på meg mascara hver eneste dag, og har lyst på lange og fine vipper uten å tenke på å sminke meg.

UKENS NEDTUR
At Avicii døde på fredag! Jeg ble helt knust da jeg leste dette på facebook.. Jeg elsket virkelig musikken hans, og hørte på han nesten hver eneste dag på spotify. Hvil i fred Tim Bergling ❤️

UKENS TANKE
Nå har jeg endelig fått fikset kameraet mitt, så nå skal jeg prøve å blogge mye mer enn jeg har gjort de siste ukene. Håper motivasjonen kommer fort tilbake, og at jeg finner på masse nytt å blogge om!

AKKURAT NÅ
Har jeg akkurat tatt en lang og varm dusj, må nok spise frokost om en stund, men kan ikke si jeg er så sulten akkurat. Når jeg drikker alkohol så mister jeg matlysten, haha. Er sol og fint vær ute, så blir nok en tur ut litt senere og kanskje en tur på trening, vi får se! Har dere hatt en fin uke?
Hva syntes dere om kjøkkenet vårt? 
😃

Estee Lauder foundation

Dette er virkelig den beste foundationen jeg har prøvd noen gang! Jeg spurte etter en foundation som dekket veldig godt på Kicks en gang, og da anbefalte de meg denne. Etter å ha prøvd den en stund var jeg helt frelst, for den dekker virkelig alt som er å dekke! Huden min har aldri sett så bra ut før. I tillegg er den med litt solfaktor også, noe som er en stor bonus.

John Frieda frizz ease

Denne kremen er jeg helt avhengig av å ha i hus, denne bruker jeg hver eneste dag. Den er fantastisk for statisk hår, og den får hårene til å legge seg rett. Så denne må jeg alltid ha tilgjengelig. Den er også veldig fin for tørt hår, den gjør at håret ser mindre slitt og tørt ut etter påføring.

Carbaderm hudkrem

Denne kremen er bare helt fantastisk til tørr hud. Denne bruker jeg både som hånd og fotkrem, og kunne ikke vært mer fornøyd! Den kan også brukes av de som er plaget med lett eksem. Den inneholder kerbamid, som binder fuktighet til huden. Den er god og lett å smøre ut, noe som er et must for meg med fuktighetskremer. Den er også uten parfyme.

Har du prøvd noen av disse?

Heia! Nå er det en stund siden jeg har blogget, og det er på grunn av at jeg har hatt så mye problemer med kameraet mitt. Håper å få fikset det så fort som mulig, så jeg får blogget skikkelig igjen! Kjenner at jeg savner å skrive til dere. Denne mandagen som var hadde jeg overnattingsbesøk av ei venninne, jeg ble med henne til Valderøya der vi hadde påskelunsj sammen med 5 andre jenter, så det var veldig koselig! Vi spiste alt fra rundstykker, brød, egg, salami, juice, cola, brownies, kvikk lunsj, blåbærmuffins, kjeks ++. Så det var veldig mye godt vi spiste der!

I dag hadde jeg fri fra jobb, så jeg og Alan var en liten tur på shopping, og så satte vi oss på kafe etterpå der han drakk kaffe og jeg varm sjokolade. Jeg fikk en som ikke smakte noe først, så gikk jeg og sa ifra og da fikk jeg en ny som var altfor søt! Så tredje og siste gangen så fikk jeg en som var bra. Tror ikke jeg skal drikke varm sjokolade der flere ganger nei.. Vi møtte på en kompis av Alan også, så han satt også på kafe sammen med oss. Vi var også innom en asia butikk i sentrum, der hadde de så søte og små paprikaer, tror aldri jeg har sett så små paprikaer før, haha!

Ellers håper jeg dere får en god helg, nyt den 😃