UKENS HØYDEPUNKT
Denne uken har jeg jobbet masse, så har ikke skjedd så mye spennende akkurat. Men et høydepunkt var på onsdagen når jeg hadde fri, for da var jeg hos fysioterapeut for første gang, og så var jeg på litt shopping senere på dagen. I tillegg farget kjæresten min håret mitt på torsdag, så nå er jeg veldig fornøyd med håret mitt! Første gang han farget håret mitt, men han var faktisk ganske flink! Så dette skal han få lov til å gjøre flere ganger 😃

UKENS SANG
Tone Damli – Butterflies. Har hatt den på repeat hele tiden de siste dagene, den får meg i så godt humør!

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg kjøpte inn boken ”Etter deg” som er oppfølgeren til ”Et helt halvt år”. Har sett filmen, og syntes den var kjempefin! Så var den på mammutsalg til kun 69, så da kjøpte jeg den. Og jeg angrer ikke, for den boken var utrolig bra! Har sett at den tredje boken har kommet ut for salg nå, så da må jeg nesten bare kjøpe inn og lese den også.

UKENS NEDTUR
Har ikke opplevd så mange nedturer denne uken! Eneste negative er vel at fysioterapeuten sa at jeg har skjev rygg, så vet ikke om det er derfor jeg har smerter i rygg og nakke eller om det kommer av noe annet. Men jeg skal passe på å trene ryggen når jeg er på treningssenteret, så da går det nok fint!

UKENS TANKE
Nå har jeg faktisk begynt å se på Paradise Hotel sesong 9, kun fordi at jeg leser bloggen til et par av de som er med der, og jeg har lyst til å se hvordan de er på tv. Har lest bloggen deres lenge uten å ha sett på programmet, så da følte jeg kanskje at det var på tide nå!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

7 FUN FACTS OM MEG
DAGEN I DAG TIME FOR TIME

– Jeg elsker å handle mat. Får sånn lykkefølelse når jeg kjøper inn masse god mat og drikke som jeg skal kose meg med. Håper det ikke bare er jeg som er så glad i å handle? Haha.

– Jeg tar aldri telefonen når det er ukjent nummer som ringer. For når jeg sjekker etterpå, så finner jeg bare ut av at det er selgere uansett. Så det er sikkert like greit!

– Når jeg gikk i 7. klasse hadde jeg hele ansiktet fullt av kviser, og hadde ikke lyst å gå ut og vise meg foran folk, fordi jeg så helt jævlig ut. Det gikk heldigvis over, men jeg fikk sykt dårlig selvtillit av det. Nå har jeg nesten aldri kviser lengre, og det er jeg veldig glad for!

– Jeg bruker aldri samme klesplagg to dager etter hverandre. Så jeg har alltid noe nytt på meg hver eneste dag! Unntatt bukse da, det kan jeg godt ha på meg et par dager før jeg skifter.
 

– Jeg skriver alltid ned viktige ting som koder, ting jeg skal, kontonummer og forskjellige passord i Notater på Iphonen. Da vet jeg alltid hvor jeg skal lete når jeg trenger det.

– Hver gang jeg spiser pizza får jeg det gratis. På grunn av at kjæresten min jobber på restaurant, så da får jeg alltid spise gratis der om jeg har lyst på. Jeg sier ikke nei takk til det!

– Når jeg var mindre, var jeg veldig kreativ og skrev alltid lange fortellinger på skolen. Jeg skjønner ikke hvor all fantastien kom fra? Alle sa alltid at jeg var så flink til å skrive og lese. Men den dag i dag, er jeg ikke kreativ i det hele tatt. Skulle gjerne hatt den egenskapen tilbake!

Har vi noe til felles?

07:25 – Alarmen ringer. Grunnen til at jeg står opp så tidlig i dag er fordi jeg har time hos fysioterapeut klokka 8. Står opp, pusser tennene, og pakker med meg en handduk som fysioterapeuten sa jeg skulle ha med meg.

08:00 – Time hos fysioterapeut! Jeg ble stilt et par spørsmål om meg selv først før timen begynte, så han fikk vite litt mer om meg og problemene mine med ryggen. 

08:30 – En halv time med behandling ferdig! Fysioterapeuten ville også ta en titt på ryggen min, og han fant ut at jeg har litt skjev rygg. Så han sa det var viktig at jeg trener ryggen også når jeg trener på treningssenteret. Er ingen som har sagt til meg at jeg har skjev rygg før, men det ligger nok i familien, siden mamma også har det. 

08:45 – Hjemme igjen! Er ganske så tidlig enda, så legger meg til å sove igjen et par timer. 

12:00 – Står opp og lager meg egg til frokost. Da tar jeg tacolefse med smør, egg og ost på, noe som faktisk er utrolig godt! Anbefaler dere å teste det ut!

13:25 – Da har jeg sminket og gjort meg klar for en liten tur i sentrum. Så meg rundt i butikker og shoppet litt forskjellig, som dere ser på bildet over. Jeg gidder ikke å dra til frisøren og farge ettervekst for over 1000 kroner hver 2 måned, så da farger jeg heller håret selv! Så da blir det farging av hår en dag. Jeg så at påskeeggene hadde komt i butikkene igjen, så da måtte jeg bare kjøpe meg en pakke. Kjøp de på Nille, for der koster de kun 40 kroner!

15:30 – Kommer hjem igjen og tar meg et lite påskeegg. Greide ikke la være, haha!

16:30 – Kjæresten min ringer og sier han er ferdig på jobb, og at jeg skal komme på Express Pizza. Der spiser vi pizza til middag, med brus til drikke. Så tar vi oss en tur innom Eurospar og handler litt mat, før vi drar hjem igjen.

Hva har du gjort idag?

Hei, og god kveld!

Har dere hatt en fin lørdag? Selv har jeg hatt en veldig travel dag på jobb, så det blir sofaen resten av kvelden. Jeg var så heldig og vinne en konkurranse på facebook, der man kunne vinne et VISA gavekort på 1000 kroner! Tenk at jeg vant av alle de som har svart, jeg har veldig god vinnerlykke må jeg si! Jeg har blant annet vunnet Glitter julekalender og Batiste tørrshampoo. Men jeg vinner aldri i Lotto, haha. Men hvem vet, kanskje en vakker dag?

Is fra en dag jeg satt på kafe med kjæresten, den var sykt god! 

I det siste har jeg begynt å trene oftere, og føler meg som et nytt menneske! Er utrolig hvor mye trening har å si for å føle seg vel. Og nå er det bare litt over 1 uke til jeg skal til fysioterapeut også. Nå om 3 uker skal foreldrene mine sitte barnevakt for de tre tantebarna mine en hel uke, så da kommer jeg nok til å ta vinterferie den uka så jeg får vært mye sammen med de. Vi skal overnatte i huset til broren min, så det blir koselig! 

Dere får ha en fin kveld videre, nyt resten av helgen 😘