Da har jeg endelig fått kjøpt meg ny veske! Denne ble kjøpt på Morris, og den var på 70% salg! Før kostet den 599, og den var nedsatt til 179. Jeg elsket denne vesken, så den måtte jeg bare kjøpe. Den var med reimer nedi, så man kan ha den over skulderen også. I dag har jeg og kjæresten vært på Moa en tur og sett oss litt rundt i butikker og forskjellig. Jeg kjøpte faktisk ingenting, unntatt burger fra Mc donalds, haha. Det var ikke likt meg!

Jeg har også vært på prøvetime på et treningssenter her i sentrum, og jeg kjente virkelig at det er lenge siden jeg har trent. Men den følelsen jeg hadde etterpå var bare helt herlig. Jeg skjønner ikke at jeg kan gjøre sånt mot meg selv, å trene er jo det beste du kan gjøre for kroppen. Så nå blir det skjerpings her! Jeg likte veldig godt å trene der, så der har jeg tenkt å melde meg inn om ikke så lenge.​

Hva syntes dere om vesken?

Hei, og god mandag 😃

I dag har jeg vært på jobb, og etter jobb var jeg på Bunnpris og så dette supre tilbudet: 10 kr per stykk for John Frieda shampoo og balsam! En sånn flaske koster jo 115 kr på apoteket, så da hamstret jeg inn 10 stykker på en gang. Så nå har jeg shampoo og balsam i evigheter, haha. Fikk nesten sjokk over hvor sykt billig det var. Kjæresten min gikk akkurat tilbake for å kjøpe 10 stykker til, så nå blir det fullt her i hybelen med hårprodukter 😂  Resten av denne uken skal nytes, for jeg skal jobbe kun på torsdag. Nå på lørdag skal vi i bursdag til tantebarnet mitt som fyller år, så det blir koselig!

Jeg har forresten fått time hos fysioterapeut neste måned, noe jeg gleder meg til. Håper at ryggen min blir bedre etter at jeg har fått en del behandlinger der! På jobben min skjer det mye nytt framover. Vi skal få en ny sjef som starter å jobbe hos oss i mars, i tillegg skal vi få en ny farmasøyt. Alltid spennende med nye på jobb! Jeg har ganske greit med jobb der som jeg trives med, men jeg har ikke noe fast.

Jeg har veldig lyst å ha noe fast, for da kan jeg ta opp lån til å kjøpe leilighet, og det tror jeg ikke du kan om du bare er ekstrahjelp/vikar. Men vi får se etterhvert, først tenker vi å finne en leilighet å leie her i Ålesund. For jeg er ganske lei av å bo i den lille hybelen vi har nå. Så håper det dukker opp noe veldig snart!

Håper at dere får en fin kveld ❤️

Hei og god søndagskveld 😃

I dag har jeg bare brukt dagen til å slappe av. Jeg sov helt til jeg våknet av meg selv, så spiste jeg en god frokost. Jeg ble med kjæresten min når han skulle på jobb, så laget han pizza til meg som jeg spiste der, og tok med restene hjem. De har så sykt god pizza der han jobber, så der er favorittstedet mitt å spise når jeg har lyst på noe godt. Jeg betaler heller ingenting, så skal ikke klage der! 

Jeg var også en tur innom apoteket, siden jeg var tom for ansiktskrem. Jeg kjøpte denne kremen fra Aderma, som også var på 40%, så da betalte jeg bare 48 kroner for den! Jeg har veldig tørr og rød hud, og har hørt at dette er et bra merke for det, så gleder meg til å teste ut denne. Nå har jeg faktisk sett ferdig Pretty little liars for 2 gang, så nå aner jeg faktisk ikke hva jeg skal se på. Er veldig lite som slår den serien syntes jeg! Trist at det ikke er flere enn 7 sesonger.

Hvilken ansiktskrem bruker du?

Hei, og god fredag!

I dag har jeg og venninna mi vært på shopping i mange timer på Moa. Jeg trengte en ny parfyme, og når jeg luktet på denne så ble jeg forelsket med en gang. Lukten var helt amazing, og det beste var at de solgte den i gavepakning sammen med dusjkrem og bodylotion i samme merke til 50%! så da sparte jeg en del penger der. Jeg kjøpte også en del andre ting, blant annet klær, fotkrem, munnskyll, ny barberhøvel og litt andre ting som var på tilbud.

I går var jeg og venninna mi ute på byen, siden det var halv pris på alle drinker. Vi møtte også en annen venninne av meg, så da ble vi en gjeng til slutt som drakk sammen og pratet og koste oss. Vi ble sultne etter hvert, så da dro vi på et utested og spiste. Det var en veldig koselig kveld! I morgen skal jeg på jobb igjen, kanskje på tide nå siden jeg ikke har vært der siden tirsdag, haha.

Håper at dere får en god helg 💓

I dag fikk jeg disse hårproduktene i posten – jeg vant nemlig luke 23 i en OGX julekalender som de hadde på facebook! Disse inneholder kokosolje, avokadoolje, kakaosmør og keratinproteiner som pleier håret. De skal gi håret fukt og reparere skadet hår, i tillegg til å holde krusete hår glatt og mykt. De luktet veldig godt, så disse produktene her gleder jeg meg til å prøve 😃  Følte meg veldig heldig som vant! 


På mandag var jeg og kjæresten på Amfi en tur og så oss litt rundt. Jeg kjøpte blant annet denne massasjeputen her, som var sykt billig! Betalte kun 200 kroner for den. Det var noe jeg virkelig trengte, for jeg sliter sånn med vond nakke og skuldre. Syntes det er veldig rart, siden jeg ikke jobber så mye. Men nå får jeg ihvertfall løsnet opp litt med denne her, så det blir bra! I tillegg er den med varme i også. Denne kommer nok til å bli brukt mye, ihvertfall til smertene går bort. I morgen kommer venninna mi på besøk og skal overnatte her i Ålesund, så det blir gøy. Er halv pris på drinker på torsdager, så da skal vi ta oss en tur ut 💖


 Bruker du hårprodukter fra OGX?

Nyttårsaften var virkelig en av de beste kveldene jeg har hatt på lenge! Jeg ordnet meg og tok på finkjolen i 5-6 tiden, så var jeg og kjæresten på et lite party under her vi bor, der det var masse god mat og drikke. Når det var ferdig, reiste kjæresten min på jobb og jeg slappet av i hybelen før jeg kom ut litt før klokka halv 12 på kvelden, og gikk på jobben til kjæresten for å møte han. Når klokka slo 12 så var vi ute og så på fyrverkeriet og jeg fikk nyttårskyss 💖  Jeg var inne på Brooklyn og drakk to drinker før jeg avtalte å møte ei venninne av meg jeg ikke har sett på lenge.

Vi gikk på et annet utested, og det var kjempebra musikk der. Vi drakk et par drinker, og så ble vi spandert på drikke også. Vi satt og pratet og sang til musikken der og danset litt. Når klokka ble halv 3 så ble vi med en kompis av venninna mi og 2 andre på vors, siden det snart skulle stenge der vi var. Vi satt sammen og hørte musikk og pratet og hadde det kjempekoselig. Jeg og venninna mi reiste ikke hjem før klokka 4 på natten. Tror det er det lengste jeg har vært ute på byen noen gang, haha. Men det var ihvertfall en uforglemmelig kveld!

Godt nyttår