Hei, håper at dere hadde en fin julaften i går 😃

Jeg, foreldrene mine, kjæresten min og broren min spiste først julemiddagen vår her hjemme klokka 5, så reiste vi til Sjøholt etterpå til den eldste broren min, kona hans og tantebarna mine for å åpne pakker og spise dessert der. Det var en kjempekoselig kveld, og jeg fikk masse fint! Tenkte å vise dere litt av det jeg fikk: 

3 pakning med ansiktsmasker fra Skin Totale + første boken i en serie som heter Night School

Nivea dusjsåpe og deodorant (dusjsåpen luktet sykt godt!) + neglelakker fra Depend

Masse sjokolade! (fikk mer enn det jeg tok bilde av)

Gavekort på 500 kroner

Jeg fikk også en del annet som jeg ikke har tatt bilde av, blant annet penger, to sengesett, to par ullstrømper, en lysende snømann som skifter farge, og konfekt. Var spennende å se reaksjonene til tantebarna mine når de åpnet gavene fra meg, og utrolig gøy å se at de ble så glad for det de fikk! Til dessert så spiste vi gele med vaniljesaus, iskake, og kakemenn. Når vi kom hjem igjen derfra spiste jeg og kjæresten enda mer julemat, haha!

Hei, har dere hatt en fin fredag?

Dagen i dag startet vanligvis med at klokka ringte 11.00, og jeg greide ikke å stå opp. Når jeg våkner om morgenen ligger jeg som oftest i 1 time eller mer før i det hele tatt kroppen vil. Det gjorde jo ingenting, siden jeg har fri fra jobb, men har ikke lyst til å ligge i senga hele dagen heller. (selv om det frister) Er nok denne mørketiden som gjør at jeg blir ekstra sliten og deppa, gleder meg til det blir lysere ute. Men det er vel ikke bare meg? Ja takk til sommer hele året! Jeg er veldig glad i julen, men det er nok det eneste positive jeg kommer på som jeg liker med vinteren.

Jeg har vært ute i sentrum i dag og sett litt i butikker, og da kjøpte jeg meg en Nivea bodylotion til kun 39 kroner på Cubus, så det var billig! Jeg har også vært og fått meg massasje i dag, så nå føler jeg meg veldig avslappet. Nå skal jeg spise pasta til middag og bare slappe av foran tven resten av kvelden. Nå gleder jeg meg bare til å reise hjem til familien min neste uke og feire jul sammen med de og kjæresten min!

Noe av det beste med desember er at man betaler kun halv skatt fra lønnen sin – noe som betyr at man får en del penger i desember! Jeg er ferdig med alle julegavene allerede, så de pengene skal jeg bare bruke på meg selv, i tillegg til at en del av de går til sparing. Er veldig fornøyd med det jeg har klart å samle opp til nå, for jeg og kjæresten har lyst til å kjøpe oss leilighet sammen. 

Jeg fortalte dere at jeg hadde urinveisinfeksjon for en stund siden, og da fikk jeg antibiotika for det. Så fikk jeg soppinfeksjon av antibiotikaen jeg tok, gurimalla så typisk.. haha. Men nå tar jeg behandling for det også, så forhåpentligvis så går det bort om ikke så lenge.

Akkurat nå sitter jeg og spiser ostepølse i brød til middag, mens jeg ser på en film på Netflix. Jeg har vært på jobb i dag, og nå skal jeg ikke på jobb igjen før på lørdagen. Da skal jeg bare være sammen med kjæresten min, og så skal jeg gå og få meg massasje igjen, siden det er en stund siden sist. Mandag i neste uke så fikk jeg time til å ta Dermapen behandling, så det gleder jeg meg til. Man må skjemme seg selv litt bort nå før det blir jul! 

Ha en fin tirsdagskveld videre 😃

UKENS HØYDEPUNKT
Denne uken har jeg ikke hatt så mange høydepunkter som jeg kommer på. Håper på flere denne uken her! Har følt meg veldig sliten og hatt lite energi, så vi håper det blir slutt på nå når jeg begynner å trene skikkelig igjen.

UKENS SANG
SONNY ALVEN FEAT. EMMI – OUR YOUTH

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli alle julegavene jeg kjøpte på søndag, siden det var søndagsåpne butikker! Nå mangler jeg bare en julegave, så er jeg ferdig. Godt å slippe å stresse mer med julegavene nå. Jeg har til og med pakket inn alle sammen 👏

UKENS NEDTUR
At jeg fikk urinveisinfeksjon på mandag.. Jeg var på legevakten og tok urinprøve og fikk antibiotikakur. Så den gikk jeg på i 3 dager, og nå føler jeg meg heldigvis mye bedre. Jeg skjønner ikke grunnen til at jeg fikk urinveisinfeksjon en gang, det er vel bare noe mange av oss får når det blir kaldere ute. 

UKENS TANKE
Denne uken får jeg hele 5 fridager sammen med kjæresten, noe som skal nytes! Vi får egentlig veldig lite tid sammen på grunn av at han jobber hele tiden om helgene, men denne uken har han fri fra onsdag til søndag. Så da skal vi gå ut sammen og finne på mange koselige ting å gjøre!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

PAKKE FRA BLIVAKKER
8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER
4 PROBLEMER MED LANGT HÅR

Nå har jeg endelig fått pakken min fra Blivakker – som er julegaven min fra kjæresten. Han er ikke så flink på å finne gaver og slikt, så da sa han at jeg heller kunne velge meg noe selv som jeg hadde lyst på så han kunne kjøpe til meg. Dette ble bestilt på Black Friday, så fikk det en del billigere enn vanlig. Jeg har hørt at de er gode for tørt og slitt hår, og i tillegg skal de hjelpe en del på frizzy hår også. Noe som stemmer bra med tilstanden på håret mitt! Noen av dere som har testet ut denne serien? Jeg gleder meg ihvertfall til å teste de ut! 

I dag er det søndagsåpent på senteret, så da skal jeg ta meg en tur dit for å se om jeg finner noen flere julegaver! På tide å få kjøpt ferdig de nå, vi er jo i desember allerede. Tenk at det bare er 3 uker til jul, kjenner at jeg gleder meg veldig 😃  Denne uken som kommer skal jeg bare jobbe i 2 dager, så gjett om jeg skal kose meg! Det er på tide å få i gang treningen igjen, noe som har blitt lite av i det siste. I tillegg har jeg tenkt å bestille meg en time på MediLaser for å ta en dermapen behandling. Den har jeg skrevet om på bloggen tidligere, som dere kan lese om her.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Det tar lang tid
Å vaske, føne og rette håret tar utrolig lang tid, ihvertfall om du skal gjøre alt på samme dag. Når jeg ser andre jenter ute med sykt langt hår (nesten ned til rumpa), så tenker jeg bare; må ikke de bruke sykt mye shampoo og balsam for å vaske alt det der? I tillegg til mye jobb med å føne det etterpå.. Er veldig glad for at jeg ikke har lengre hår enn det jeg har nå! Jeg har nok jobb med mitt hår for å si det sånn..

Røyting
Jeg får alltid skylden om noen finner en hel haug med hår på gulvet.. for det er jeg som mister så sykt mye hår. Jeg røyter faktisk sykt mye, og vet ikke om det er normalt, for jeg har aldri mistet så mye hår før! Kanskje det er på tide å skifte til en ny shampoo og balsam, så får vi se hvordan det går. Håret mitt er overalt, på gulvet, i senga, på sofaen.. = ikke en så glad kjæreste 😅

Er alltid i veien
Hvis jeg og kjæresten ser på film sammen og jeg ligger i armkroken hans, må jeg flytte på håret mitt sånn tusen ganger så han ikke skal få det i ansiktet.. Det setter seg også veldig ofte fast i glidelåsen på jakken. Og en gang så satte jeg det fast i den tingen du drar ut bilbeltet med. Det gjorde sykt vondt!

Vind
Vinden gjør at håret havner overalt, du blir omtrent blind til du kommer inn døren igjen, og det blir flokete og ekkelt. Vind og langt hår er virkelig ingen god kombinasjon!Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal