UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå på lørdag! Da var jeg på shopping sammen med ei venninne som skulle overnatte hos meg, og jeg fikk kjøpt ferdig fire julegaver. Vi spiste på Big Bite etter vi var ferdige på shopping. På kvelden så vi Harry Potter og dødstalismanene del 1 og 2, mens vi koste oss med potetgull, oreo kjeks, sjokolade og brus. Så det var en koselig dag!

UKENS SANG
KYGO FT JUSTIN JESSO – STARGAZING

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg kjøpte meg 2 pocket bøker på en bokbutikk for kun 199 kroner, så det var et godt kjøp. De så veldig spennende ut også, så de gleder jeg meg til å lese. Kanskje blir det bokanmeldelser her på bloggen når jeg har lest de ferdig også!

UKENS NEDTUR
Helt klart været! Har blitt så sykt kaldt ute, og det frister bare å sette seg på første fly til utlandet. Så kommer jeg tilbake neste år en gang, haha! Kommer nok til å holde meg mest mulig inne så godt det lar seg gjøre de neste månedene.

UKENS TANKE
Jeg var og trente nå på søndag, og jeg husker virkelig ikke sist gang jeg var på trening! Vurderer å finne meg et treningssenter her i Ålesund, siden det er her jeg bor mest. Skal gå og se en dag om jeg kan ta meg en prøvetime på et treningssenter i nærheten!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

TOPPBLOGGER KOMMENTERTE MITT PROFILBILDE
7 TING SOM ER TYPISK MEG
ALDRI MER LUFT I MAGEN

👌 Oppbevar et ekstra sett med nøkler i nærheten av inngangsdøren, i tilfelle du glemmer igjen nøklene et sted.

👌 Ha alltid et vannglass stående på nattbordet. Det er godt å ha om du blir tørst i løpet av natten!

👌 Legg frem klærne du skal bruke kvelden før, så slipper du å stresse med det morgenen etter.

👌 Telefonen lader seg opp raskere om du setter den på flymodus.

👌 Bruk en hårklype til å feste sammen øreproppene dine, så det slipper å tukle seg sammen.

Ville du ha valgt noe annet enn apotek hvis du skulle gått skole igjen?
Det tror jeg ikke. Syntes det passer meg veldig bra å jobbe på apotek nå som jeg har jobbet der i over 2 år. Jeg føler at jeg har lært mye og trives veldig godt i jobben. Og om jeg hadde gått skole igjen så hadde jeg heller ikke hatt noen inntekt. Så jeg tror ikke det blir noe mer skole på meg, nei!

Hvilke skjønnhetsprodukter er dine favoritter til hverdags?
Det må bli Smashbox primeren jeg bruker fra Kicks, som jeg påfører før foundation. Den reduserer også rødhet i huden, noe som passer perfekt for meg som har litt rød hud. Jeg er også veldig glad i Estee Lauder foundationen min, den dekker virkelig alt og ser helt fantastisk ut på huden! Anbefales virkelig.

Hvordan ser din drømmemann ut?
Jeg har faktisk funnet drømmemannen jeg, og det er kjæresten min! Han har virkelig en helt fantastisk personlighet, han er omsorgsfull, tar kjempegodt vare på meg og bryr seg alltid om at jeg skal ha det bra. Han er også kjempeflink å lage mat, som er et stort pluss for meg som ikke er så flink til det. Så jeg føler meg som en utrolig heldig jente!

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Jeg skiftet profilbilde på facebook her en dag, og da dukket det plutselig opp et varsel om at Jessica (mammasom16.blogg.no) hadde kommentert bildet mitt! Der sto det: Så fin du er! Det var utrolig gøy å få en kommentar fra henne, jeg har aldri fått en kommentar fra en toppblogger før. Jeg følger bloggen hennes her på blogg.no, og syntes hun er en kjempeflink mor til barna sine. Er kjempekoselig å lese bloggen hennes, og barna hennes er bare så skjønne! Litt morsomt, siden hun har mange tusen venner på facebook, så at akkurat jeg skulle få en kommentar var veldig hyggelig da! Tusen takk for kommentaren, Jessica ❤️

🔆 Sier ”hæ” selv om jeg hørte hva personen sa. Tenker ikke over det selv engang, det bare kommer automatisk!

🔆 Er alltid 5-10 minutter tidligere ute til ting, siden jeg hater å komme for sent

🔆 Sminker meg alltid før jeg skal noe (unntatt om jeg skal på trening, da går det fint uten)

🔆 Spiser frokosten på bussen om jeg skal på jobb

🔆 Om jeg ser en fin topp jeg har lyst på, bare MÅ jeg kjøpe den

🔆 Legger ting i handlekurven fra Wish, og deretter tenke ikke lenge etterpå at dette trenger jeg ikke likevel

🔆 Jeg greier aldri å bestemme meg for hva vi skal ha til middag når vi er på butikken og handler

Noe vi har til felles?

Jeg har virkelig prøvd alt mulig mot luft. Tyggetabletter, dråper, forandring av kosthold.. ja, mye forskjellig. Men så fortalte mamma meg om Lectinect Mage, som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær, som kan hjelpe mot mageproblemer. De som bruker denne har opplevd å få hjelp mot problemer som hard mage, løs mage, luft i magen og sure oppstøt. Den er også laktose og glutenfri, for de som ikke tåler det. Jeg tar 1 tablett hver morgen av denne, og jeg må bare si at dette er det beste kosttilskuddet jeg har tatt mot magen min noensinne! Jeg har nesten ingen luftplager lengre, og har heller ikke så vondt i magen. Og det beste av alt – jeg er ikke så oppblåst at jeg ser gravid ut lengre.

Dette kosttilskuddet anbefales å brukes sammenhengende i minst 2 måneder. Jeg vet ikke om luftplagene vil stoppe hvis jeg slutter å bruke disse om 2 måneder, men så lenge det virker vil jeg ihvertfall fortsette å bruke disse tablettene her. Disse tablettene anbefaler jeg virkelig om du sliter med luft i magen!

Har du prøvd disse?

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen der du kunne vinne 8 Iphone 6 deksler. Den heldige vinneren ble…. Nina! Gratulerer så mye til deg, og håper du blir fornøyd med dekslene. Dekslene blir sendt til deg i posten så fort som mulig! 

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå på fredag! Hadde en fantastisk fridag der jeg var og fikk ryggmassasje, så var jeg på shopping, og senere på kvelden var jeg og blekte håret mitt. Så det var en skikkelig egenpleiedag, i tillegg fikk utrolig god service når jeg var og kjøpte meg to par nye sko. Så det blir nok den beste dagen jeg har hatt denne uken! 

UKENS SANG
Coldplay – Paradise. 
Denne sangen er bare så utrolig fin! Husker første gangen jeg hørte den, da gråt jeg faktisk fordi jeg syntes sangen var så nydelig! Og det er ikke uten grunn heller, for Coldplay lager så mange fine sanger.

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli de to skoene jeg kjøpte meg på fredag. 2 par sko til kun 500kroner, det var et godt kjøp! Prøvde ut det ene paret på jobb lørdagen, og de var sykt gode å gå i! Så nå har jeg et par nye sko til jobb, og et par nye sko til trening.

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, unntatt at jeg har hatt en del smerter i ryggen. Håper at det blir bedre etterhvert når jeg har fått noen timer med ryggmassasje!

UKENS TANKE
Syntes det har vært ganske fint vær ute i det siste til å være Oktober, mildt og oppholdsvær! Selv om det blir mye kaldere på kvelden. Er veldig godt at det ikke regner hele tiden også. Ja takk til at det blir sånt vær resten av året! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG TESTER UT PROPUD PROTEINPUDDING
TING JEG ALDRI KOMMER TIL Å GJØRE
UKENS SPØRSMÅL #3

– Smør vaselin på øyenvippene dine om kvelden når du har tatt av deg sminken for at de skal få ekstra pleie og vokse seg lengre og tykkere.

– Bruker du neglelakk? Da bør du påføre et lag med base coat neglelakk først, for at neglelakken skal sitte lengre.

– For best selfielys bør du ta bilder foran vinduer.

– Bruk kokosolje til sminkefjerner. Kokosoljen er fuktighetsgivende, og etterlater huden din myk.

– Bruk en hårolje i lengdene av håret når det er nyvasket og håndkletørt. Det gir masse næring og glans til håret!

Hva gjorde at du valgte å bli apotektekniker?
Når jeg gikk første året Helse og sosialfag, så søkte jeg først på barn og ungdom. Men jeg fikk vite at jeg ikke hadde gode nok karakterer til å komme inn på VG2, og det var på grunn av at jeg slet så mye med angst så derfor hadde jeg en del fravær. Så jeg bestemte meg for å gå om igjen første året, og da bestemte jeg meg senere for å søke helseservice og deretter apotektekniker. Jeg valgte å bli apotektekniker, fordi jeg syntes det hørtes ut som et spennende yrke!

Positive vs negative ting med jobben din / eventuelt bloggen ?
Positive ting med jobben er at jeg har så mange hyggelige kollegaer, og det syntes jeg er veldig viktig når man har en jobb. Jeg jobber også med mange forskjellige produkter som jeg skal selge til kunder, som jeg syntes er veldig spennende å jobbe med og lære om! Negative ting med jobben er vel når det kommer inn frekke mennesker som bare vil lage dårlig stemning, men det er det heldigvis veldig lite av! Det beste med bloggen er at jeg har et sted jeg kan skrive om alt jeg vil selv som jeg kan dele med andre, og så har jeg så mange koselige lesere som legger igjen fine kommentarer! Har faktisk ikke opplevd så mye negativt med bloggen enda.

Kan du ha videoblogg på bloggen din?
Jeg kan vedig lite om det å lage videoer og redigering og slikt. så det blir kanskje litt vanskelig. Men jeg har veldig lyst til å lære meg det! Nå trives jeg veldig godt med å skrive og dele bilder, men kanskje når jeg har ekstra tid til å sette meg inn i det og lære mer om videoblogging, så blir det en video en gang!

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?