MÅNEDENS OPPTUR
At vi endelig har flyttet inn i ny leilighet! Har vært mye jobb med vasking og rydding denne uken her, men det har helt klart vært verdt det. Jeg var faktisk inne i leiligheten for første gang nå på torsdag når vi flyttet inn, og jeg syntes den er så fin! Kunne ikke vært mer fornøyd, og kan ikke vente med å ordne det slik jeg vil ha det. 

MÅNEDENS PRODUKT
Det må bli ”John Frieda frizz ease” kremen jeg bruker i håret mitt hver dag. Den er virkelig helt fantastisk når håret ser tørt og frizzy ut, og håret ser mye sunnere ut etter påføring! Denne er jeg helt avhengig av å ha i hus. Fås kjøpt her

MÅNEDENS FILM
USS Indianapolis – Men of courage. En film som er basert på en sann historie, der mannskapet USS Indianapolis strandet i det fillipinske hav i fem dager. Mens de ventet på å bli reddet, måtte de utholde ekstrem tørst, sult, og nådeløse haiangrep. Denne filmen var utrolig bra syntes jeg! 

MÅNEDENS CRAWINGS
Det må bli proteinpulveret jeg drikker etter hver treningsøkt. Det er virkelig det beste proteinpulveret jeg har prøvd, for det smaker nesten akkurat som vaniljesaus! Det er bare så godt, så dette er noe jeg har drukket en del av denne måneden. Har du lyst å teste det ut, kan det bestilles her.

MÅNEDENS BESTE MINNE
Det må bli lørdag den 25.september, da jeg, ei venninne og to andre var på Romsdalsmartnan i Åndalsnes. Der var det tivoli og masse forskjellig de solgte i gatene! Venninna mi var så heldig å vinne en stor Oreo sjokolade, mens jeg prøvde mange ganger men vant ingenting, buhu.. Fikk heldigvis smake litt jeg også, så da var jeg heldig! Vi tok en del karuseller, gikk rundt og så på ting og koste oss der i mange timer.

MÅNEDENS INNLEGG
Det må bli dette innlegget her: ”Jeg er gravid”. Det førte til at jeg dagen etter havnet på topplista på blogg.no, på 124 plass! Utrolig moro at så mange var inne og leste det jeg skrev. Utrolig gøy å ha vært på topplisten også! Er ikke hver dag det skjer for å si det sånn 😆

Nå skal jeg fortelle dere om en av mine største flauser som jeg har opplevd noen gang! Dette skjedde for mange år siden, men jeg ler fortsatt når jeg tenker på det. Dette var en gang jeg bodde på hybel der jeg jobbet, og når jeg var ferdig skulle jeg sykle hjem fra jobb. Det var regn, og jeg hadde på meg hette med jakke på. Jeg så veldig lite, siden det regnet så mye.. jeg holdt fast hetten med ene armen, det så sikkert utrolig dumt ut, haha. Så skulle jeg sykle på gangfeltet, og plutselig.. BANG.. jeg syklet rett inni en bil som sto stille på gangfeltet.. jeg falt nesten av sykkelen, men det gikk bra med meg heldigvis! Uheldigvis satt det en mann i den bilen, og han satt og lo av meg! Hadde bare lyst til synke ned i jorden der jeg sto.. Det var litt vondt å treffe bilen, så resten av veien gikk jeg. Jeg var veldig rask med å forsvinne derfra, for å si det sånn! Hvilke folk er det som parkerer bilen midt i gangfeltet da?! Haha.. Når jeg tenker på det i dag så får jeg latterkrampe av hele greia, jeg ble jo helt sjokkert når jeg syklet rett inni den bilen.. 

Hva er din største flause?

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på onsdag, når både jeg og kjæresten hadde fri fra jobb. Vi dro på shopping, og så var vi på en helt ny kafe som jeg aldri har vært før, og bestilte en smoothie jeg syntes var sykt god! Dit kommer jeg nok til å gå flere ganger og drikke smoothie, sikkert en dag i løpet av denne uken her! Et annet høydepunkt var nå på lørdag, når jeg, ei venninne og to andre var på tivoli og marked i Åndalsnes. Var utrolig gøy, og vi koste oss der i flere timer 😃

UKENS SANG
Sia, Alan Walker – Move your body

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli de 6 toppene jeg kjøpte fra New Yorker til kun 265 kroner tilsammen. Så der gjorde jeg litt av et kupp! På bildet under ser dere ene toppen jeg har på meg, den kostet kun 39 kroner! Kjøpte også den samme i svart.

UKENS NEDTUR
At kjæresten min greide å knuse mobilen sin.. Hørte et smell fra badet en dag, og da hadde han mistet mobilen på gulvet med skjermen ned.. har alltid sagt til han at han ikke skal ha med mobilen sin på do, haha! Så nå må han nok fikse mobilen sin om en stund.

UKENS TANKE
Er det flere enn meg som blir så sliten etter trening at dere sovner? Det går kanskje et par timer, og så blir jeg så trøtt at jeg legger meg i senga, så sovner jeg. Vil helst ikke sove på dagtid, men blir alltid så sliten etter trening at jeg ikke greier å holde meg våken. De sier at trening skal gi deg mer energi, så sitter jeg her og blir bare sliten av det, haha 😇

UKENS MEST LESTE INNLEGG

STORYTIME – JEG STJAL FRA BUTIKKEN
DETTE ER JEG DÅRLIG TIL
BESTE SMOOTHIEN JEG HAR SMAKT

På onsdag så hadde jeg fri fra jobb, så da var jeg og kjæresten min en liten tur i byen. Vi var på New Yorker og handlet inn litt klær, jeg kjøpte inn 6 topper til totalt kun 265 kr, så der gjorde jeg et kupp! Er så fornøyd med de, og jeg kommer nok til å vise bilder til dere på bloggen en dag 😃 Senere så var vi på en kafe her i Ålesund som jeg aldri har vært før. Bestilte meg en smoothie med jordbær og banan, og den var bare helt fantastisk god! Må være en av de beste jeg har smakt noen gang. Der skal jeg garantert komme å drikke smoothie flere ganger! I tillegg hadde de masse spennende matretter der også som jeg har lyst til å teste ut.

Når vi kom hjem så laget kjæresten min lammekjøtt og ris til oss, det var også fantastisk godt! Vi spiste også det samme til middag i går. I morgen skal jeg og ei venninne til Åndalsnes på marked og tivoli, noe jeg gleder meg masse til! Skal bli nokså fint vær også, så det blir bra. Kommer nok til å ta et par karuseller, siden jeg syntes det er så gøy!

Ha en fin helg alle sammen ❤️

Når jeg var mindre, var jeg på besøk hos ei venninne av meg. Husker ikke hvor gammel jeg var, men det er ihvertfall mange år siden! Vi bestemte oss for å gå til butikken og stjele godteri, hvor teit var vel ikke det? Så vi gikk inn, og sto og så på godterihyllene, og når det ikke var folk der så stappet vi det godteriet vi ville ha nedi lommene våres. Vi tok med en hel haug, og når vi gikk ut igjen var det heller ingen i butikken som fattet mistanke. Så da satte vi oss ned, tømte lommene våres, og spiste opp alt godteriet vi stjal. Dette skjedde bare en gang, og det var nok bare en teit ide som en av oss ville teste ut den gangen. Vi ble ikke tatt heller, noe som var litt rart, for de har jo kameraer og slikt på butikkene? Ung og dum, er det ikke det de sier, haha. Tenk om vi hadde blitt tatt, da hadde vi nok fått mye kjeft. Dette var heldigvis bare et engangstilfelle, og jeg har aldri stjålet noe mer etter det.Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Nå skal jeg skrive litt om hva som motiverer meg til å trene. Det er Rabble som er inspirasjonen bak dette innlegget!

Musikk
En ting som motiverer meg veldig mye på trening, det er musikk! Det får meg til å yte litt ekstra enn ellers, og får meg til å føle at jeg presterer enda litt bedre. I tillegg blir det morsommere å trene med musikk på ørene. Forskning har bevist at om man hører musikk mens man trener, kan det øke prestasjonen med opptil 20%!

Se resultater på kroppen
Å se resultater er noe av det mest motiverende med å trene! Enten å få bedre kondisjon, mer muskler, eller generelt føle seg mye sterkere i kroppen, det er en fantastisk følelse. Jeg bruker også å drikke en proteinshake etter trening, på grunn av at hvis man trener, er det viktig å få i seg nok proteiner. Gjennom Rabble får du nå 30% på alt du kjøper på Myprotein. Der kan du kjøpe inn proteinpulver eller proteinbarer for å kickstarte treningen!
For å komme direkte til tilbudene, trykk HER.

Mat
Hvis man trener, så hjelper det ikke hvis du ikke passer på kostholdet ditt i tillegg. Da blir det enda vanskeligere å få det resultatet du ønsker. Spiser du usunn mat, blir du slapp og trøtt, men hvis du spiser sunt, gjør det at du blir gladere og får mer energi. Så pass på hva du spiser også, for å få maks utbytte av treningen.

Nye treningsklær
Å handle inn nye treningsklær gjør at jeg blir mer motivert, for da føler jeg meg fresh og fin. Det er fint å variere litt med hva man har på seg, så om det er lenge siden du har handlet inn treningstøy, så er det kanskje på tide å ta seg en liten shoppingrunde?

Lage mat
Jeg er sykt dårlig til å lage mat.. kan å steke og koke ting, men that’s it. Eneste retten jeg kan å lage skikkelig er pasta med tunfisk, så det er jo ikke noe å skryte av, haha. Er kjæresten min som er kokken her i huset, og han lager masse god mat til meg. Så der er jeg heldig! Jeg må virkelig ta meg et matlagingskurs en gang.

Matte
Jeg hater matte, det var mitt verste fag på skolen. Jeg fikk ikke til noe som helst, og måtte ha mye hjelp. Selv om jeg fikk hjelp forsto jeg heller ikke alt. Er ikke flink til hoderegning heller. I 10 klasse kom jeg opp i matte muntlig eksamen, og da begynte jeg å gråte. Jeg fikk en 2-er, haha.

Unngå fristelser
Når jeg først får godtesug, er det umulig for meg å unngå å spise det jeg har lyst på. Og hvis jeg for eksempel går en tur ut, ender det ofte opp med at jeg kjøper meg en milkshake eller varm sjokolade. Jeg elsker alt som er søtt! 

Ansvar
Jeg er ikke flink til å ta ansvar for ting. Jeg holder meg alltid i bakgrunnen, og det er det jeg liker! Kan godt hjelpe til og slikt, men å ha ansvar for ting det er bare ikke min greie.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på mandag, da jeg fylte Juvederm i leppene mine. Jeg ble så fornøyd med resultatet, og nå liker jeg leppene mine skikkelig godt. Ellers denne uken har jeg bare jobbet, så ikke så mye mer spennende jeg har gjort!

UKENS SANG
Shawn Mendes – There’s nothing holding me back
Dette er en skikkelig feel good sang, blir i så godt humør når jeg hører på denne!

UKENS BESTE INNKJØP
Dette dekselet fra CMYK! Syntes det var så fin farge, og veldig praktisk siden du kan åpne det og ha kortene dine inni. Det andre fra Wish begynte å bli ødelagt, så da kjøpte jeg meg noe av bedre kvalitet. Betalte kun 179 kr for det!

UKENS NEDTUR
Har ikke hatt noen nedturer denne uken, unntatt en dag jeg var litt ekstra lei. Var så rastløs og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, haha. Men slikt skjer vel noen ganger med alle.

UKENS TANKE
Nå er det kun litt over 1 uke til vi flytter i ny leilighet! Gleder meg så masse, jeg har begynt å rydde og pakke ned ting jeg skal ha med meg nå. Jeg har fortsatt ikke vært og sett på leiligheten, så da blir det ekstra spennende! Har bare sett den på bilder, men syntes den ser veldig fin ut! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG ER GRAVID
JEG HAR FYLT PÅ LEPPENE
7 FAKTA OM MEG

Var en dag jeg ble så skikkelig oppblåst etter at jeg hadde spist – så da tok jeg et bilde av magen min på snapchat, så skrev jeg ”jeg er gravid!”, for å se hva folk svarte. Svarene jeg fikk var:

”seriøst? 😮 ”
” Nei! Er du?”
”Hæ?”
” Oppblåst eller på ekte?”

Så kommer den beste kommentaren av dem alle fra mamma:
”Hva har du spist nå da?”. Haha, mamma skjønner alt! 

Etter jeg spiser så ser jeg noen ganger skikkelig gravid ut, så jeg bruker å tulle med kjæresten min og si ”det er en jente” eller ”du skal bli pappa”. Haha. Skjønner ikke hvorfor magen min blir så stor etter jeg har spist, men er nok ikke noe jeg kan gjøre med det. Jeg tar noe som heter Dulcogas i slike doseposer, og føler det hjelper mot luft. Men akkurat den dagen var det sikkert noe jeg spiste som gjorde at jeg ble ekstra oppblåst. Er jo morsomt å ha litt humor også!

 

Jeg bruker denne hårkuren fra John Frieda, som er veldig god for tørt og skadet hår. Den gir mye fukt til håret, i tillegg inneholder den proteiner som hjelper til å gjenoppbygge håret. Denne hårkuren skal brukes etter shampoo og før balsam, og skal virke i 1-5 minutter før den skylles ut. Perfekt for jeg som ikke har så mye tålmodighet til å vente så lenge i dusjen! Den demper også brusete hår, hvis du er plaget med det. Anbefales på det sterkeste! Bruker denne minst 1-2 ganger i uken, og håret mitt blir silkemykt og glatt. Denne hårkuren fås kjøpt på Apotek1, men kan også bestilles på nettsiden deres HER.

Hvilken hårkur bruker du?