👼   Når jeg ikke ville gå på do, sa foreldrene mine til meg at hvis jeg ikke gjorde det, skulle det komme en mann hjem til oss og hente meg. Selvfølgelig trodde jeg på det, og jeg var så redd at jeg ikke kunne annet enn å gå på do når de sa ifra!

👼   Jeg hadde mareritt om Hufsa når jeg var liten, og før jeg skulle sove hørte jeg disse skumle lydene som kom fra mummitrollet filmene når hun dukket opp. Jeg ble så redd, og jeg var helt overbevist om at hun var inne på rommet mitt. Så det var mange netter jeg måtte sove i senga med foreldrene mine.

👼   At jeg fikk alt jeg ville på butikken om jeg bare hylte så høyt jeg kunne!

👼   At det var kult å putte masse perler oppi nesen. Herregud så de slet med å få de ut igjen..

 👼   At jeg og venninnen min kom til å bli så fine etter at jeg hadde klippet det lange håret til oss begge to. Vi fikk mye kjeft etterpå!

👼   At tuneller var farlige å kjøre i. Jeg var så redd for å kjøre i tuneller, og hatet det..

👼   At pappa var den sterkeste i verden!

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå skal jeg skrive et innlegg om hva jeg gjør for å kickstarte høsten. Det er Rabble som er inspirasjonen bak dette innlegget.

Når høsten kommer bruker jeg å rydde en del i garderoben min, så jeg ser hva slags klær jeg har. Jeg rydder vekk alle sommerklær i en skuffe for seg selv, og så legger jeg lengst fram alle varme gensere, jakker og sko som jeg har. Så slipper man å fryse nå når høsten kommer! Det verste jeg vet er å fryse, så det vil jeg helst unngå. Man kan godt se bra ut selv om man har litt tykkere klær på seg, for det finnes masse fint der ute!

På Rabble får du nå 50% på din dyreste vare + fri frakt, om du handler for over 200 kroner på Ellos.no. Der har det kommet inn mange nye høstklær, så hva er vel ikke bedre enn å få litt nye klær for en billig penge? Det er fin mulighet til å oppgradere garderoben din, om du trenger det. 

Nå når høsten kommer, blir man ofte en del tørrere både i ansiktet og på hendene. Derfor er jeg føre var, og har alltid gode kremer tilgjengelig. En håndkrem jeg anbefaler, er Aderma håndkrem. Den er basert på havreekstrakt som reduserer rødhet, kløe og irritasjoner i huden. Den gir masse fukt, og beskytter mot vann, såpe, vind og kulde. En perfekt krem å ha nå når høsten kommer for å unngå tørre og sprukne hender. Denne kremen kan kjøpes hos Apotek1. Der får du også mange gode råd om kremer til tørr ansiktshud. Ta deg en tur til ditt nærmeste apotek og spør om råd!

Da har jeg trukket vinneren av giveawayen jeg hadde der du kunne vinne en Feelosophy håndkrem og en liten lommebok. Den heldige vinneren ble… adalsjenta! Gratulerer så mye, gaven blir snart sendt i posten til deg. Håper du blir fornøyd! Det er alltid gøy å ha konkurranser her på bloggen når det er så mange som melder seg på. Tusen takk til alle som ville bli med, og håper dere vil melde dere på neste gang jeg har en giveaway her på bloggen 😃

 

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli i går, da jeg og en venninne var på syltemartnan her jeg bor! Vi gikk rundt og så der i 4 timer, det var så mye fint de solgte der. Så var det koselig å være med henne igjen, for det er lenge siden sist. Jeg fikk til og med bursdagsgave fra henne fra Bulgaria, det var en liten håndvifte, håndkrem og fotkrem. Jeg kjøpte et fint rosa armbånd der som det er kun jeg som har i hele verden, fordi det var håndlaget. Så spiste vi rømmegrøt og kake. Det var en superkoselig dag!

UKENS SANG
Hailee Steinfeld – Love myself

UKENS BESTE INNKJØP
Kjøpte meg en ny krem til håret som jeg var tom for i merket John Frieda som er for frizzy hår. Den kremen bruker jeg i håret hver morgen, siden jeg har veldig statisk hår. Syntes den hjelper veldig bra! Du får kjøpt den på Vita.

UKENS NEDTUR
At jeg ble syk, med sår hals, hoste, hodepine og tett nese.. Gikk heldigvis over etter et par dager, men alltid kjedelig uansett.. Da er jeg heldig som har en kjæreste som har tatt godt vare på meg disse dagene jeg har vært syk!

UKENS TANKE
Hvert år så kaster nordmenn 600 tonn medisiner, og kun halvparten av de blir levert inn til apoteket. Det er mye! Å kaste medisiner i vanlig søppel kan skade naturen, så husk derfor alltid å lever inn gammel eller ubrukt medisin til det nærmeste apoteket der du bor!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DU VET DU ER BLOGGER NÅR
GJØR DET SOM GJØR DEG LYKKELIG
SPØRSMÅLSRUNDE

Skulket skolen?
Ja, det har jeg. Sikkert mange som har gjort det en eller annen gang i løpet av livet!

Møtt en kjendis?
Ja, det har jeg. Har møtt Alexander Rybak, jeg fikk en klem av han og signert t-skjorte! Det var for mange år siden når jeg var veldig stor fan av han, da hadde han konsert i nærheten av her jeg bor. Var skikkelig stas husket jeg.

Jukset på en prøve?
Det har jeg gjort kun en gang. Det var på en prøve der alle andre hadde tenkt å jukse også. Ikke at det var noen god grunn til å gjøre det samme! Grunnen til at jeg gjorde det var nok fordi ingen kom til å bli oppdaget, og jeg ville ikke være den som fikk dårligst resultat på prøven.

Vært våken i 24 timer?
Det tror jeg ikke.. Kan ikke huske at jeg har gjort det noen gang ihvertfall!

Fått en farlig allergisk reaksjon?
Nei. Har ikke noe slags allergi, verken for pollen eller mat, så der er jeg veldig heldig. 

Kalt kjæresten for feil navn?
Det har skjedd en gang, men da var han heldigvis ikke til stede, haha. 

Brukket et ben?
Nei. Og det er jeg glad for! Det gjør sikkert sykt vondt.

Melket en ku?
Ja, det har jeg faktisk prøvd en gang. Men jeg fikk det ikke til! Det ser utrolig enkelt ut når andre gjør det, men er faktisk veldig vanskelig.

Hei fine lesere ❤️

Jeg håper at dere har en bedre fredag enn meg, for jeg har nemlig blitt syk. Har sår hals, hoste, hodepine og er sliten i kroppen. Jeg gikk på jobb i går, men kjente at jeg ble mye dårligere på kvelden, så da ble jeg hjemme i dag. Har vært på apoteket og kjøpt meg paracet, nesespray og halsdrops, så da håper jeg at jeg blir bedre så jeg kommer meg på jobb i morgen. Heldigvis har jeg en snill kjæreste som er her og passer på meg, så da går det fint! Tror jeg ble smittet av en kunde fra jobben her en dag, for hun hostet og var forkjølet. Er veldig sjelden jeg er syk, men nå var det visst min tur! Frokosten i dag ble belgisk vaffel med sjokolade og bær som kjæresten kjøpte til oss fra sentrum. Resten av dagen skal jeg bare slappe av i senga og håpe på at jeg blir fort frisk.

Jeg har forresten fått meg et nytt design her på bloggen, hva syntes dere? Selv er jeg utrolig fornøyd. I tillegg har jeg ordnet med kategorier, slik at dere kan finne fram til innleggene mine mye enklere, alt etter hva dere har lyst til å lese om. Så nå syntes jeg det ble mer oversiktlig og fint! Designet er fra Kvdesign.

Life is too short to do the things you don’t love doing

Et veldig fint sitat, som det er mye sant i. Hvor ofte har jeg ikke følt at jeg må gjøre ting, som jeg egentlig ikke har lyst til? Gjør mer av det du liker, og som du føler deg vel med. Liker du ikke å trene? Så ikke gjør det. Vil du heller være hjemme alene en lørdagskveld enn å gå ut på byen? Gjør det. Vi skal ikke føle et press om å gjøre som alle andre, for vi har bare et liv – og det er ditt. Gjør det du elsker. Du blir så mye lykkeligere, jeg snakker av erfaring! Det er bare du som har kontroll over ditt eget liv – lev det til det fulle og nyt det. For vi lever bare en gang! Det er så viktig å huske på.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

Hei, og god onsdag ☀️

I dag har jeg fri fra jobb, og jeg og kjæresten skal se på en leilighet her i Ålesund. Håper at vi liker den, for jeg har veldig lyst å flytte ut av den lille hybelen vi har der nå. Blir spennende å se om den faller i smak! Nå er det forresten lenge siden jeg sist hadde en spørsmålsrunde på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide med en ny! Spør meg om alt du lurer på i kommentarfeltet under, så svarer jeg i et eget innlegg på bloggen om ikke så lenge. Blir det veldig mange spørsmål, deler jeg den opp i to innlegg.

Da er det bare å spørre i vei 💋

–  Du har så masse sminke, ansiktsprodukter og hårprodukter at du aldri får sjansen til å bruke opp alt

–  Du må alltid ta bilde av maten din før du spiser den

–  Du finner kun 3 brukbare bilder av de nettopp 30-40 bildene du akkurat har tatt

–  Pcen din er stappfull av bilder

–  Du tar med deg kamera overalt

–  Du sminker deg kun for å ta bilder til bloggen

–  Du drar på shopping fordi du må ha nye klær å vise på bloggen

–  Du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig 1-2 år siden

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen! Var en koselig dag der vi hadde en del besøk her hjemme. Vi spiste biffgryte til middag, noe som var utrolig godt! Jeg vasket og ryddet litt her hjemme også, så nå er det rent og fint her. I tillegg har vi fått vite at vi skal flytte i leiligheten den 25. september, så da er det bare 1 måned igjen!

UKENS SANG
Jonas Blue – Mama

UKENS BESTE INNKJØP
Har ikke kjøpt noe spesielt denne uken, unntatt øyedråper, for det ble jeg tom for. Så kan si at det er ukens smarteste innkjøp! Øyedråpene jeg bruker heter Systane Hydration, og de er veldig gode til tørre øyne. Du kan bruke de med linsene på også, i tillegg er de holdbare i 6 måneder etter åpning!

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer! Tror dette er et punkt jeg må slutte å skrive på bloggen siden jeg har så få nedturer, haha. 

UKENS KONKURRANSE

Nå har jeg gående en konkurranse på bloggen der du kan vinne en Feelosophy håndkrem og en lommebok. Håper at det er mange som har lyst til å melde seg på! Trykk HER for å komme direkte til konkurransen.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

10 SPØRSMÅL OG SVAR
INSTAGRAM LATELY
OPP I LØNN