Hei, og god lørdag 😃

I dag kom jeg hjem igjen fra Ålesund, siden jeg har vært på jobb tre dager denne uken. Neste uke jobber jeg fra mandag til torsdag, så har jeg langhelg. Det skal bli godt! Da blir det nok en tur ut på byen og ta et par drinker sammen med kjæresten, for det er lenge siden jeg har vært ute nå. Ikke at jeg er så glad i å gå ut så ofte, men en gang iblant er koselig. Jeg har forresten fått time på røntgenavdelingen nå i sommer, der de skal ta ultralyd av magen min. Så det blir spennende å høre hva de finner ut av, hvis de finner noe da.

​Jeg føler meg ganske mye bedre nå som jeg har startet på medisinen jeg fikk fra legen, så det er jo bare positivt! Sliter med en del hodepine enda, men det tror jeg er på grunn av nakken, så jeg går en del til massasje nå for å løsne opp i muskelknutene. Så da håper jeg det også bedrer seg snart. Nå er det bare to uker igjen til jeg skal ha ferie, kjenner jeg gleder meg veldig! 
 

Er det noen av dere som har ferie enda?

Nå skal jeg anbefale dere en sykt bra bok – nemlig ”Bak lukkede dører” skrevet av B.A Paris. Denne boken er en av de beste bøkene jeg har lest noen gang, sykt spennende var den! Ble lest ut på kun 2-3 dager. I begynnelsen virker alt helt normalt, men det forandrer seg fort skal jeg si dere.. Skal ikke røpe så mye, for dere må lese den selv! Man kan aldri vite hvordan mennesker er, selv om man føler man kjenner dem godt.  Man skal være forsiktig med hvem man slipper inn i livet sitt! Det er denne boken et levende bevis på.

Denne boken kjøpte jeg til halv pris på ARK. Den fanget interessen min med en gang, så da måtte jeg bare kjøpe den. Og det angrer jeg ikke på at jeg gjorde! Dette er en bok jeg anbefaler alle å lese, du kommer garantert til å elske denne. Akkurat nå går jeg bare rundt og sier til alle jeg kjenner at de må lese den, haha. Og det er det ikke ofte jeg gjør!

Har du lest denne boken? 📚

I dag har jeg fått både lønn og feriepenger inn på konto, gjett hvem som er i lykkerus! Føler meg så rik nå, hehe. Kom hjem fra Ålesund i dag til fire pakker som lå og ventet på meg. Jeg fikk en skinntights, kjole og 7 par sokker fra Wish som jeg hadde bestilt meg. Alt passet perfekt! Jeg fikk også en pakke fra en konkurranse jeg vant på en blogg, der fikk jeg en barberhøvel, et par testere på forskjellige kremer og Argi+ pulver du blander ut i vann som skal gi deg mer energi. Det har vært som en liten julaften for meg i dag 😃  Nå skal jeg ikke på jobb igjen før torsdag, så disse dagene skal nytes. Blir nok en del trening på meg, siden det er en stund siden sist!

Jeg skal ha ferie de tre siste ukene i juli, så det er ikke så lenge til! Håper på at jeg og kjæresten kan reise på tur sammen, vi får se hvordan det blir. Jeg har bursdag den 27 juli også, så da blir det feiring. Har ikke lyst å bli enda et år eldre, føler jeg blir bare gamlere og gamlere, huff. Men sånn er det! Bra at jeg ser såpass ung ut enda, haha.

UKENS AKKURAT NÅ…
Nå sitter jeg i senga og slapper av etter en lang dag på jobb. Har spist nachos sammen med mamma og pappa, som kjæresten min fikset til oss fra jobben. Det var så godt! Så nå er jeg god og mett, kommer sikkert bare til å slappe av resten av kvelden og kanskje lese litt i den nye boken jeg kjøpte på lørdag.

UKENS SANG…
Something just like this – Coldplay, The Chainsmokers. Den er bare så fin!

UKENS HØYDEPUNKT…
Det må være på lørdag, når jeg var på shopping i Molde sammen med ei venninne. Det var koselig, for lenge siden vi har møtt hverandre nå. Hva er vel bedre enn å dra på shopping og spise på Mc donalds etterpå? 

UKENS BESTE INNKJØP… 
Jeg fikk denne som du klistrer bak på iphonen som du kan ha kortene dine nedi, fikk den faktisk i posten i dag! Er kjempefornøyd med den. Sånne kommer jeg nok til å bestille flere av i andre farger også!  

UKENS NEDTUR…
Kan ikke komme på noe negativt med denne uken her! Og det er jo kjempebra. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG…

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG
INSTAGRAM LATELY
SLIK SMINKER JEG HUDEN

TRENING
Ta deg en tur på trening, så får du en mye bedre følelse etterpå og kan slappe av resten av dagen med god samvittighet! Jeg bruker å trene på søndager, for da har jeg god tid siden jeg ikke skal på jobb.

VASKE/RYDDE
Søndager er en fin dag å vaske og rydde på! Ingenting som er bedre enn en ren og fin leilighet, i tillegg blir du i bedre humør om du har det ryddig rundt deg! I tillegg kan du skifte sengetøy eller rydde i klærne dine så du får mer oversikt over hva du har.

GÅ PÅ KINO
Ta deg en tur sammen med kjæresten eller en venninne, finn en film dere har lyst til å å se, og gå på kino! Det er alltid koselig. Det beste med å gå på kino er at de har så god popcorn der, sikkert flere som er enige i det?

HJEMMESPA
Ha hjemmespa der du tar ansiktsmaske, bleker tennene, tar hårkur, eller lakker neglene. Ingenting som er bedre enn det! Man føler seg så fresh og fin etterpå, og er klar for en ny uke.

LAG NOE GODT
Bak noe godt å spise, eller lag en ekstra god middag som du koser deg med mens du ser på filmer eller serier på Netflix.

OPPDATER SPILLELISTEN
Logg deg inn på Spotify og finn ny musikk som du kan fylle spillelistene dine med. Er alltid spennende med nye sanger å høre på som får deg i godt humør! Jeg bruker alltid å høre på musikk på bussen, så noen ganger er det fint med litt forandring.

Heisann 😃  I dag har jeg vært på shopping med ei venninne i Molde, noe som var veldig koselig. Jeg måtte dit for å hente linsene mine, så da tok vi oss like gjerne en shoppingtur sammen. Jeg kjøpte mye forskjellig, blant annet en bok, litt undertøy, Nivea dusjsåpe som var på tilbud, barberblad til Venus Swirl barberhøvelen min, en ny hårolje og litt annet småtteri. Etterpå så spiste vi på Mc donalds, der bestilte jeg quarter pounder meny, det som er favoritten! Så spiste jeg en dobbel cheeseburger etter det også, haha. Ikke fordi jeg ikke var mett, men det var bare så godt. Er veldig godt å spise der når du ikke har gjort det på en stund!

Var en dame som kom og spurte meg om hvilken shampoo som var bra på Vita, for hun syntes jeg hadde så fint hår. Men det var til mannen hennes, så da visste jeg ikke hva jeg skulle svare, haha. Jeg sa bare hva slags type jeg brukte. Hun kunne spurt damen som jobbet der istedet for meg da, hehe. Men veldig koselig å få komplimenter for håret mitt! Jeg må nok klippe noe av tuppene snart, så det skal jeg få gjort i løpet av de neste dagene.

Hva har du gjort på i dag?

Nå skal jeg skrive litt om sminken jeg bruker til huden min – både primeren og foundationen kan kjøpes på Kicks. Denne grønne primeren fra Smashbox bruker jeg før jeg påfører foundation, og denne er veldig god for de som har en del rød hud i ansiktet og vil skjule det. Så da er denne perfekt for meg! En primer brukes for å gjøre huden klar for makeup, og gjør at foundationen sitter godt hele dagen. Denne primeren fikk jeg faktisk med en venninne til jul for et par år siden, og etter det har jeg brukt den fast!

Denne foundationen fra Estee Lauder er den beste foundationen jeg har brukt noen gang! Jeg kommer aldri til å bytte ut denne her. Den dekker sykt bra, og huden ser helt fantastisk ut etterpå. Et stort pluss er at den er med litt solfaktor også! Denne foundationen er veldig dyr, men helt klart verdt pengene syntes jeg. Jeg er medlem i Kicks, så jeg får medlemsblad i posten hver måned, og da er det en del rabatter du kan bruke. Så da bruker jeg de når jeg holder på å bli tom for en av disse, for da får jeg det mye billigere!


Hva slags sminke bruker du til huden?

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real

1 år og 6 måneder sammen med deg, har vært den beste tiden i mitt liv. Du er en så fantastisk person på alle måter, du bryr deg alltid om at jeg skal ha det best mulig. Har aldri møtt en så snill og omsorgsfull person som deg, du tenker alltid på alle andre før deg selv. Vi har det så fint når vi er sammen, og når du ikke er med meg så savner jeg deg og gleder meg til du kommer hjem igjen. Jeg gleder meg til mange flere år sammen med deg, og alt det fine vi skal oppleve sammen. Ord kan ikke beskrive hvor mye du betyr for meg.

Jeg elsker deg ❤️

UKENS HØYDEPUNKT
 
Det må være torsdagen da jeg var i thai massasje salong for første gang. Jeg fikk massasje i en hel time, og det skal garantert gjentas flere ganger! Anbefaler det til alle som sliter med vond rygg, gå og få deg en time med massasje! Det gjør så utrolig godt for kroppen.

UKENS SANG
 Echo – Madden, Chris Holsten

UKENS NEDTUR
At jeg ikke har vært helt i form, jeg hadde faktisk feber når jeg var hos legen på onsdagen. Hun tok Crp prøve av meg med stikk i fingeren, det er for å sjekke om man har betennelse i kroppen. Der fant hun ingenting, så da håper vi det er psykisk som hun sier, og at jeg blir bra igjen med medisiner. Selv om jeg ikke helt tror at det er det som er grunnen!

UKENS BESTE INNKJØP
Denne kremen fra John Frieda! Begynte å bli tom, så da måtte jeg kjøpe meg en ny. Denne kremen er sykt god til tørt og frizzy hår, bruker den hver morgen. Håret ser mye friskere og fresht ut med denne her! Så sliter du med statisk hår, så anbefaler jeg å kjøpe denne.

UKENS TANKE
Nå er jeg så lei av å få nyhetsvarslinger om terror som popper opp på facebooken støtt og stadig. Det er så forferdelig, og det blir bare mer og mer av det. Kunne virkelig ønske at det kunne vært fred på jorden. Det er så mye elendighet..

UKENS MEST LESTE INNLEGG

LEI AV Å VÆRE SYK
NY RETTETANG
DEN VAKRESTE BYEN