UKENS HØYDEPUNKT…  Vi skal flytte! Mamma og pappa skal signere kontrakten i dag, de har kjøpt seg leilighet! Jeg er veldig glad for at vi skal flytte, for her vi bor nå er det bare en liten Spar butikk. Og dit vi skal flytte har de alt, det er kjøpesenter, treningssenter, solarium.. Jeg er så glad for at vi endelig skal flytte herfra! Det er bare 10-15 minutter unna med bil, men uansett. Nå slipper de å kjøre meg overalt hele tiden. Kunne ikke vært mer lykkelig! Vi skal flytte ut i juli eller august. Et annet høydepunkt er at jeg fikk lønn på onsdag, blir alltid i lykkerus når det kommer enda mer penger inn på konto 😃

UKENS SANG… TIESTO – SECRETS. En perfekt låt å trene til! 

UKENS NEDTUR… Kan ikke komme på noen nedturer denne uken her! Har hatt det ganske bra denne uken, og kost meg. Ikke hatt noen negative tanker, og prøver å tenke så positivt som mulig. Håper at det fortsetter slik!

UKENS BESTE INNKJØP… Jeg var innom H&M en dag på shopping, og da kjøpte jeg meg 5 nye plagg til kun 193kr! Alt var nedsatt, og i tillegg var det 30% avslag på alt som var nedsatt fra før. Så det ble en billig handel, og jeg var skikkelig fornøyd med alt jeg kjøpte! 

UKENS TANKE… Jeg skal ta microblanding i dag! Har undersøkt det litt, og det er sånt som varer i 3 år. Tenk så fantastisk å slippe å sminke øyenbrynene sine hver eneste dag? Behandlingen koster 3200 kr, det syntes jeg er en helt grei pris når det varer såpass lenge. Kommer selvfølgelig til å dele bilder av resultatet!


UKENS MEST LESTE INNLEGG…

DEN BESTE SKRUBBEN
PROPUD PROTEINPUDDING
INSTAGRAM LATELY

Når jeg kom hjem fra Ålesund i går, hadde jeg fått en pakke i posten. Jeg vant en konkurranse på en blogg, og det var en tannkrem som skal gjøre tennene hvitere. Denne her gleder jeg meg til å prøve, håper at den virker! Jeg fikk også det nye simkortet mitt fra Chess, for jeg har skiftet abonnement fra Telenor til de. Du får mye mer data for pengene med Chess enn Telenor! Angrer på at jeg ikke har skiftet før, haha. ”Det hørtes fornuftig ut” sa han jeg pratet  med i telefonen når jeg sa at jeg ville skifte abonnement til de. Det er vel en grunn til at det heter Norges mest fornøyde mobilkunder? 

I dag skal jeg endelig på trening igjen – husker ikke sist gang jeg var der, det er ihvertfall lenge siden! Har vært en del jobb på meg i det siste, og da orker jeg ikke å trene samtidig. Jeg er lat, haha. Denne uken som kommer skal jeg bare jobbe torsdag og lørdag, så da blir det forhåpentligvis en del trening! I dag skjer det noe spennende som jeg skal fortelle dere om i neste innlegg, har holdt det hemmelig en stund. Men nå er det endelig bestemt, og jeg gleder meg til å fortelle det til dere!

Har du prøvd denne tannkremen før?

Innlegg i samarbeid med Rabble

I dette innlegget skal jeg vise dere hva som er mine must haves i vår. Dette er produkter jeg er avhengig av å bruke for å føle meg fresh og glad! Det første produktet er en hårspray fra Susilk minerals, denne sprayen kaller jeg for mirakelspray, for den har alt i seg! Den forebygger slitte tupper, gjør håret lettere å gre, den er varmebeskyttende, fargebevarende, demper frizz og gjør håret glansfullt og mykt.

Det andre produktet som er et av mine must haves, er denne tørrshampoen fra Batiste. Denne er en livredder hvis håret ser fett ut og du ikke har tid til å vaske håret. En tørrshampo absorberer fett fra hodebunnen og trekker til seg oljen i håret. Akkurat nå får du rabattkoder på Blivakker gjennom Rabble, så hvorfor ikke kjøpe denne til en billigere pris? Trykk HER for å komme til rabattkodene.

Det siste produktet blir denne kremen fra Forever Living. Denne kan du bruke både til ansikt, hender og kropp! Denne bruker jeg som ansiktskrem hver morgen og kveld etter jeg har renset huden. Den har en kremaktig konsistens, gir mye fuktighet, trekker raskt inn i huden og gjør den silkemyk. Perfekt å ha under makeup! Syntes sminken ser mye bedre ut etter at jeg har smurt meg inn med denne først.

Har du noen must haves?

Så denne proteinpuddingen i butikken her en dag, og så leste jeg på martheborge sin blogg at hun syntes de var så gode, så da måtte jeg bare kjøpe en og teste ut også! Det beste av alt – den smakte akkurat som vanlig sjokoladepudding! Bare at den er uten sukker, og inneholder masse proteiner. I tillegg er den laktosefri, for dere som reagerer på det. Jeg testet ut den med sjokolade, og syntes den var veldig god. Neste gang kommer jeg til å teste ut den med vaniljesmak, for er veldig glad i det også. En fin måte å få i seg proteiner på!

I dag har jeg (endelig!) fri fra jobb, så jeg har vært ute med kjæresten og spist frokost og drukket varm sjokolade på kafe. En koselig start på dagen! Vi har også handlet inn litt mat, han skal lage qabolli til oss til middag i dag. Qabolli er kylling med ris, gulrot og rosiner. Det er så godt! Han skal også ha sønnen sin et par timer i dag, så da blir vi nok her i leiligheten og slapper av og koser oss.

Har du testet ut disse?
Håper at dere får en fin torsdag 
😃

Jeg bare elsker denne skrubben fra Forever Living! Denne bruker jeg 1-2 ganger i uken for å fjerne smuss og døde hudceller. Den inneholder Aloe vera og perler av ren jojobaolje. Denne skal du massere inn i ansiktet i ca 1-2 minutter før den skylles av. Etterlater huden frisk og myk etterpå, og gir en fin glød til huden. Angrer ikke et sekund på at jeg testet ut dette produktet fra Forever Living, kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg leter også etter en ny kollega som kunne tenke å jobbe med dette. Hvis du syntes dette hørtes spennende ut, kontakt meg på epost eller send meg en melding på facebook 😃


Har du prøvd denne skrubben?
Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

Ukens høydepunkt… Torsdagen! Da var jeg, kjæresten min og sønnen hans på tivoli. Det var koselig, men utrolig kaldt også! Hadde ikke følelse i fingrene mine til slutt, haha.. Kjæresten min vant 6 bamser til oss, for han er så flink i sånne tivolispill. Jeg kjøpte meg popcorn og slush. Tok ingen karuseller, for det var så kaldt så da orket jeg ikke. Bursdagen til morfar i går var også koselig, tenk at han er hele 89 år gammel! Vi koste oss med masse kake. 

Ukens sang… We’ll be coming back – Calvin Harris

Ukens nedtur… At jeg har hatt et par kjipe dager og ikke gledd meg over noen ting. Er vel sånne dager alle kan ha en gang iblant. Det går heldigvis bedre med meg nå! Tusen takk for fine ord fra dere, det setter jeg utrolig stor pris på. Dere er herlige! Har hatt et par dager med sol, og det gjør humøret så mye bedre med en gang.

Ukens beste innkjøp… Denne hårsprayen fra Batiste! Den hjelper mot frizzy og statisk hår. Var sykt billig, kostet kun 30 kroner på H&M, så da kjøpte jeg to stykker. Sliter veldig med frizzy hår, så da er denne her en livredder! I tillegg bruker jeg en krem i håret som også fjerner frizzy hår og får håret til å se mindre tørt ut. Kan skrive et innlegg om den senere om dere har ønsker om det!

Ukens tanke… Tenker på at vi i Norge må bli flinkere til å sette pris på det vi har. Vi er så heldige som har tak over hodet, mat på bordet hver dag, vi har mulighet til å gjøre alt vi vil. Av og til er det lett å glemme å sette seg ned og tenke over hvor fint man egentlig har det! 

Ukens mest leste innlegg…

JEG HAR ALDRI
JEG SKAL VÆRE ÆRLIG
TUSEN TAKK

– Jeg har aldri bakt en kake selv. Haha, det er flaut å si det, men.. Jeg kan virkelig ikke å bake. Jeg bør gå på et matlagingskurs eller noe sånt. Men en dag skal jeg prøve, har bestemt meg for det! Med litt hjelp kanskje, hehe.

– Jeg er jente ja.. men jeg har faktisk aldri prøvd en tampong før! Det frister bare ikke å putte noe oppi.. der. Trives best med bind, og det har jeg alltid gjort, så kommer ikke til å forandre på det. Haha, dette var kanskje litt for privat, men..

– Jeg har aldri hoppet i fallskjerm, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Selv om noen hadde gitt meg 100 millioner kroner, hadde jeg ikke gjort det. Det er å leke med døden! 

– Jeg har aldri tatt en tatovering. Og det har jeg ikke lyst på heller. Har hatt piercing i navlen, men den tok jeg ut, for den ble bare i veien syntes jeg. Tatovering kan se fint ut på andre, men det er ikke noe jeg vil ha selv.

– Jeg har aldri hatt lyst på barn, og tror ikke jeg kommer til å få lyst på det heller. Kanskje litt tidlig å si, men jeg tviler.. Men katt derimot! Åh, dere aner ikke hvor mye jeg ønsker meg en katt. Gleder meg sånn til vi skal få oss en i sommer.

– Jeg har aldri hatt hull i tennene, så har vært heldig der. Jeg slet en del med tannstein før, men etter at jeg begynte med elektrisk tannbørste, har jeg ingen problemer med tennene mine lengre. 

– Jeg har aldri smakt sushi før. Det er kanskje på tide at jeg gjør det! Er det godt?

– Jeg har aldri jobbet andre steder enn på apoteket der jeg jobber nå. Kanskje like greit, siden det er det jeg har utdannet meg som. Men det frister litt å prøve å jobbe andre steder også!

Har du noe av det samme?

I dag har jeg vært på jobb, akkurat nå skal vi snart spise kylling og ris som pappa har laget til oss. Jeg har sett filmen ”Et helt halvt år” på tv. Har sett den en gang før, men den er så fin at jeg ville se den en gang til. Jeg anbefaler virkelig å se den, en så herlig og fin film skal du lete lenge etter. Men så er den så trist også.. greier ikke å la være å felle et par tårer under denne filmen. Nå blir det to dager til med fri, så det blir godt. Skal i bursdag til morfar i morgen som fyller 89 år, så det blir koselig. Ønsker dere en fin kveld videre!

Ukens høydepunkt… Pakken jeg fikk fra Forever Living! Har testet alle produktene nå, og jeg er så fornøyd! Rensen og kremen var bare helt fantastisk, og skrubben likte jeg utrolig godt også. Serumet gjorde at jeg fikk en fin glød i huden min, og ansiktsmasken gjorde at jeg fikk fin og glatt hud etterpå. Dette er produkter jeg anbefaler på det sterkeste å teste ut! 

Ukens sang… Bad Romance – Lady Gaga

Ukens nedtur… At jeg har hatt smerter i brystet.. Tror det kommer av luft, og det er veldig ubehagelig. Føles som jeg ikke får puste ordentlig noen ganger.. Og så hjelper det ikke at jeg blir redd og får dødsangst heller da, haha. Uff.. 

Ukens beste innkjøp… Denne varmebeskyttende sprayen fra got2b! Jeg var nesten tom for den, så da måtte jeg kjøpe inn en ny. Denne bruker jeg før jeg skal føne eller rette ut håret mitt. Den beskytter håret ved varmebehandling opp til 220 C. I tillegg lukter den godt også. Anbefales å kjøpe den på Rusta, for der er den billigere enn andre steder.

Ukens tanke… Terrorangrepet i Stockholm. Syntes det er helt forferdelig det som skjer i verden. Det er jo nesten bare terror overalt.. Man vet virkelig ikke hva morgendagen bringer, plutselig kan det skje noe med deg eller noen du er glad i. Husker terrorangrepet i Norge i 2011, da var vi på ferie i Hamar. Vi skulle bestemme oss for om vi skulle reise til Sverige eller Oslo. Jeg er veldig glad for at vi valgte å reise til Sverige.. Tenk om vi hadde valgt å reise til Oslo akkurat den dagen, og vært akkurat der bomben var? Alt er så tilfeldig.. Ta vare på hverandre!

Ukens mest leste innlegg…

FÅR TILBAKE 5692 KRONER PÅ SKATTEN
PÅ FEST ER JEG…
FOREVER LIVING