Da var lille julaften her! 

I dag sto jeg opp og ble med mamma, pappa og mormor for å handle inn de siste julegavene. Jeg manglet to pakker, og nå er jeg endelig ferdig. Kjenner at jeg gleder meg til å feire jul med familien og kjæresten i morgen og spise god mat. Vi blir totalt 8 stykker til sammen hjemme med oss, så det blir koselig! Vi har også vasket huset, og pyntet juletre, så nå er vi endelig klare for julen. 

Fikk melding om at jeg fikk pakke i posten i dag, det var de tre bodylotionene fra Yves Rocher som hadde kommet, så da var det bare å gå ned på butikken og hente. Trodde ikke jeg skulle få de før jul, men det var jo en god nyhet å få! I tillegg fikk jeg en rød veske og en fuktighetskrem helt gratis i gave med på kjøpet. Vesken var så fin, elsket den! Den kommer jeg til å bruke ofte. Kremen gleder jeg meg også til å prøve, kanskje jeg får en ny favoritt? Kommer til å bruke den som nattkrem, siden jeg har dagkrem fra før av. 

Hva syntes du om vesken?

Dette er et spill som er lett å bli avhengig av, men er veldig gøy å spille! Alle sangene du spiller er veldig lett å få på hjernen, alt fra julemusikk til klassisk musikk. Jo høyere opp i level du kommer, jo vanskeligere blir det! I tillegg kan du bruke diamanter du tjener til å kjøpe nye sanger å spille, og da kommer du fortere opp i level. Får jo litt julestemning av disse sangene også da!

I går fikk vi overnattingsbesøk av de to tanteungene mine, det var koselig. Har lekt med de og så Snehvit og de syv dvergene sammen med de i dag, den filmen har jeg ikke sett siden jeg var liten. I morgen skal jeg kjøpe inn de to siste gavene, så jeg er også klar for julen. Gleder meg masse til helgen. Håper dere får en fin jul alle sammen, og ta vare på hverandre!

Har du prøvd Piano Tiles 2?

Hei, og god kveld!

I dag sov jeg helt til klokka 12, så ordnet jeg meg en omelett til frokost. En fin start på dagen! Så ble jeg kjørt på treningssenteret, der jeg trente i litt over en time. Jeg bestilte meg tre flasker med denne bodylotionen fra Yves Rocher i dag, siden den var på 50%. Så da måtte jeg bare hamstre litt! Jeg fant den i skapet en dag jeg var tom for bodylotion, og jeg bare elsket den! Lukter herlig, og gir god fuktighet til hele kroppen. Denne bruker jeg å smøre meg inn med etter dusjen nesten hver eneste dag. Anbefales på det sterkeste!

En behagelig, reparerende bodylotion med økologisk sheasmør som gir næring og mykhet til meget tørr og ru hud. Huden blir synlig glattere og smidigere for hver dag.​ For å oppnå best resultat bør den brukes hver dag. Vårt sheasmør kommer fra vestre Afrika der vi, sammen med en samarbeidspartner, har utviklet et sporbart, økologisk sertifisert og fairtrademerket dyrkningsområde.

Vi påvirker ikke med moderne maskiner, men respekterer arbeidet som kvinnene tradisjonelt har utført for hånd i flere hundre år. Vi garanterer en viss kjøpemengde hvert år og passer på at de, og deres barn, får utdannelse slik at tiltaket leder til en økonomisk utvikling for hele lokalbefolkningen.​

Fikk du lyst å prøve den ut? For å bestille eller sjekke ut flere produkter fra Yves Rocher, trykk her.

Ukens høydepunkt..
At jeg vant i julekalenderen på jobben i går! Det var søndagsåpent, så da jobbet jeg fra 2-6. Og jeg fikk 3 pakker med sjokoladetrøfler som jeg elsker, de er så sykt gode. I tillegg var vi utsolgt av de på apoteket, så godt at jeg fikk meg en pakke med den i kalenderen. Skal kose meg med de i jula ja! 

Ukens sang..  
Rockabye – Clean Bandit

Ukens beste innkjøp..
Det må være det nye kameraet mitt som jeg kjøpte meg på torsdag! Panasonic TZ60. Kjøpte det for kun 1990, det var billig det. Har prøvd det ut, og syntes kameraet har veldig god kvalitet på bildene, så nå kan jeg endelig begynne å blogge igjen. Har en app på mobilen som heter EzShare, der laster jeg ned bildene jeg tar fra kameraet mitt.

Ukens nedtur..
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt, faktisk!

Ukens serie.. 
Pretty little liars. Jeg og kjæresten min har sett alle sesongene, og ble så glad når sesong 5 kom nå for litt siden. Men nå har vi sett ferdig den sesongen også, haha. Sykt bra serie, lett å bli hekta på den. Så nå må vi finne oss noe annet å se på. Gjerne kom med tips til bra serier i kommentarfeltet!

Akkurat nå..
Sitter jeg i senga og blogger, ble vekket av mamma for ikke så mange minuttene siden. Jobbet fra 9 til kvart over 4 i dag, er ikke vant til å jobbe på tidlig jeg! I tillegg fikk vi ikke varer i dag, så jeg hadde ikke trengt å begynne på jobb før klokka 10, så hadde sjefen glemt å si fra til meg. Så det var litt kjipt. Menmen. Nå har jeg heldigvis fri resten av uken, gleder meg så mye til helgen og å feire jul med familien min, i tillegg skal jeg og kjæresten min ut på søndag!

For ikke lenge siden fikk jeg meg spillekort, og nå har jeg spilt Extra et par ganger. I går spilte jeg, og jeg hadde kun 1 tall for å rammen rundt, og hvis jeg fikk det tallet hadde jeg vunnet over 7000 kroner! 14 er nå herved mitt ulykkestall, haha. Var så surt når jeg var så nærme, skulle ikke vært lov å gjøre sånt.. Syntes jeg kunne fått trøstepremie til slutt, men fikk ikke det heller. Jaja, bedre lykke neste gang! Hadde vært en fin julegave til meg selv dette. Men jeg kommer fortsatt til å spille, er jo fortsatt mange sjanser til å vinne mer penger.Spiller du Extra?

Hei, går det bra med dere? I dag har jeg hatt fri, så da har jeg vært på trening, noe som var veldig godt. Nå skal jeg ikke på jobb igjen før fredag, heldige meg. Godt å få en del tid til å trene, for da føler jeg meg så mye bedre. Var så glad i går etter jobben, for jeg var innom bokhandelen og kjøpte to bøker i en serie jeg holder på å lese, den første boken heter ”Bare for deg” av Sylvia Day. Så nå har jeg begynt på bok nummer to i serien, elsker disse bøkene så langt. Hvis du likte Fifty shades kommer du til å elske disse bøkene. For min del syntes jeg at disse bøkene er mye bedre enn Fifty shades, det er mer handling på en måte og ikke bare erotikk. Men en fin blanding! Så disse bøkene anbefales. Har blitt en skikkelig lesehest nå i det siste jeg, haha.

Tenk at det bare er 11 dager til jul folkens! Det blir min og kjæresten sin første jul sammen, så det gleder jeg meg til. I januar har vi vært sammen i 1 år allerede, tiden går fort! Er utrolig takknemlig for at han er min, han er en så snill og omsorgsfull kjæreste, og setter alltid meg først. Må være det beste forholdet jeg har vært i noensinne, og gleder meg til mange flere år sammen med han. Så gleder jeg meg mye til julematen, ååh det skal bli så godt. Vi spiser alltid pinnekjøtt, kålrotstappe, pølse og potet. 

Hva spiser dere til jul?

Åltså, wow. Denne boken anbefaler jeg dere å lese, var utrolig spennende! Måtte bare lese og lese for å finne ut hva som skjedde til slutt, tror jeg leste den ut på bare 2 dager. Var innom Boklageret og kjøpte denne boken, for der har de mange bøker som er en del billigere enn å kjøpe i bokhandelen. Og når jeg leste om denne boken, måtte jeg bare kjøpe den. Har blitt veldig glad i å lese bøker nå i det siste, noe jeg egentlig aldri har vært. Men finner jeg slike spennende bøker så må jeg bare lese. 

Hørtes spennende ut ja?

​Nå skal jeg forresten selge kameraet mitt og kjøpe meg et nytt om ikke så lenge, så da blir det blogging igjen! Bestilte Ez Share som fører over bildene fra kamera til mobil, men det passer ikke i det kameraet jeg har nå. Så da blir det nytt. Noen av dere som har noen kamera å anbefale? Vurderer Panasonic, for har hørt at det er ganske bra.