Ukens høydepunkt..
Det må være mandagen, for da var jeg med frisøren og farget håret mitt igjen! Nå har jeg akkurat den fargen jeg vil ha i håret mitt, så nå er jeg skikkelig blondine. Dere skal få se så fort jeg har fått en sånn brikke i posten som overfører bilder fra kameraet mitt til mobilen. Da får jeg blogge skikkelig igjen! Gleder meg. Så ble jeg ekstra glad når jeg fant siste boken i Calendar Girl serien i bokhandelen, så da måtte jeg bare kjøpe den også! Nå har jeg komt halvveis, trist at jeg snart er ferdig.

Ukens sang..
Move your body – Sia.
Bare elsker denne sangen, går rundt og hører på den hele tiden. Skikkelig bra partylåt! 

Ukens beste innkjøp..
Kjøpte en fin topp på BikBok denne uken som jeg var veldig fornøyd med. Så har jeg kjøpt ferdig julegave til mamma, pappa og kjæresten min. Syntes det er godt å være tidlig ute med julegavene, så slipper jeg å stresse med alt i desember. I tillegg er jeg ganske fornøyd med disse ansiktsmaskene jeg kjøpte fra Vita. 

Ukens film..
Little Fockers. En morsom komedie som du får sett på Netflix!

Ukens nedtur..
Må være at jeg fikk en STOR kvise på kinnet på fredag. Den var diger og rød, noe som var skikkelig irriterende. Nå er den heldigvis snart borte! I tillegg var det trist at Oddvar måtte forlate Farmen i går, da var jeg ikke fornøyd for å si det sånn.. 

Ukens crawings..
Maarud potetgull med paprika + pepsi max. Jeg spiser nesten aldri potetgull, men får jeg denne med paprika så kan jeg spise mye. Og i kombinasjon med pepsi max blir det fantastisk godt!

Etter en god natt søvn, våknet jeg opp og sjekket facebook.. og da så jeg at Trump vant presidentvalget i USA? Ble helt sjokkert, skjønner ikke at de kan stemme på en slik fyr. Håpte virkelig at Clinton skulle vinne. Likte egentlig ingen av de, men måtte jeg velge mellom de to så ville jeg helt klart stemt på henne. Menmen. Er de som har valgt han, og da får de leve med konsekvensene.

Etter en god frokost, var jeg og mamma en tur på trening. Har vært flink og trent både i går og i dag, pluss i boka til meg. Kom hjem og tok en varm dusj, så ble det fiskekaker i brun saus med potet og makaroni til middag som pappa hadde laget. Har blitt utrolig kaldt ute nå, gruer meg bare jeg vet jeg må ut. Har kjøpt meg ullongs i tillegg til at jeg har en varm og god vinterjakke, men det er fortsatt utrolig kaldt!

Resten av kvelden blir det avslapning, med Farmen på skjermen senere i kveld. Sitter med tannbleking i også, bruker å sitte i 45 minutter med den så den får virket ekstra godt. Jeg har tatt ut piercingen min i navlen i dag, for jeg syntes det bare er styr med den, har vært betent og renset med grønnsåpe men det har ikke virket. Så syntes det er best å ikke ha i det hele tatt. Leste om at kirurgisk stål kan inneholde nikkel også, og jeg tåler ikke nikkel. Så kanskje det er grunnen, ikke vet jeg. Nå har jeg ihvertfall ett problem mindre!

Hva syntes du om valget?

Nå har jeg bestilt meg kjole til jul, på showdress.no. Jeg bare elsket denne kjolen, den var så fin. Når jeg så den så bare visste jeg at denne måtte jeg bestille. Skal på julebord med jobben 3.desember, så da skal jeg bruke denne kjolen, i tillegg til på julaften og nyttårsaften. Og ved andre spesielle anledninger. Har bestilt meg Eye-fi eller hva det heter, som fører over bilder fra kamera til mobil, som jeg gleder meg masse til å få i posten. Da kan jeg endelig få blogge igjen og ta bilder! Noe jeg har savnet masse. 

I dag har jeg hatt fri, så jeg har sovet lenge, og vært på trening. Jeg jobbet i går, så skal jeg bare jobbe igjen nå på torsdag. Ellers har jeg fri resten av uken! Så det blir godt. Skal til Molde med kjæresten på fredag eller lørdag, og bare kose oss. Tenkte oss i svømmehallen, siden vi ikke har vært der sammen før. Og så på kino må vi gå på en kveld, på tide etter å ha vært sammen i 10 måneder kanskje? Hehe. 

Hva syntes dere om kjolen?

Denne kortholderen fikk jeg i posten for ikke så lenge siden, og må si jeg er veldig fornøyd med den! Jeg har plass til alle kortene mine i den, og den lett og enkel å ha i lommen. Nå har jeg kontroll på alle kortene mine. Jeg har totalt 8 kort til sammen, og i denne er det plass til totalt 24 kort, så jeg har fortsatt en del plass til flere kort om jeg skulle få flere. Jeg har fra før hatt kortene mine i en pengbok, men syntes det er mer oversiktlig å ha alle kortene i en slik kortholder. 

De forskjellige kortene jeg har er bankkort, busskort, lånekort til bibliotek, treningskort (Holokleros), ansattkort som kan brukes på alle apotek1 i Norge, Kicks kort, big bite kort og spillekort. Jeg har begynt å spille Extra, tror jeg har spilt det sånn to ganger nå, hehe. Var på tide for meg også å skaffe meg spillekort syntes jeg. Så får vi se om jeg er heldig og vinner litt penger også!

Hvor oppbevarer du dine kort?

Hei! Står det bra til med dere? Denne uken har jeg vært noen dager i Ålesund med kjæresten. Var og farget øyenbrynene mine, syntes det ble fint! Men vurderer fortsatt å ta permanent, så slipper jeg å sminke de i det hele tatt. I morgen tar kjæresten min ferie, så det blir digg. Skal kose oss masse sammen. Så på torsdag reiser jeg til Ålesund igjen og blir der til lørdag eller søndag. I dag har jeg hatt fri, så da har jeg trent på treningssenteret, i tillegg var jeg helt alene på trening. Det er sikkert ikke så mange som trener så tidlig om dagen, for det er sikkert mange som er på jobb eller skole. Har fått mamma til å melde seg inn også, så da kan vi trene sammen noen ganger. Ble så glad når de begynte med søndagsåpent på treningssenteret, nå kan jeg endelig trene på søndager!

Forresten, er det noen av dere som har et kamera der dere bruker å føre over bildene til mobilen? Aner ikke hva jeg skal gjøre, for den appen jeg bruker (Samsung smart camera app) vil de ikke oppdatere så.. Vet ikke om jeg skal skaffe meg et nytt kamera, eller en telefon som har IOS8, som jeg kan bruke kun til bildeoverføring, selv om det virker litt teit å kjøpe bare på grunn av det. Men jeg savner å blogge, så hadde vært så glad om jeg fikk fikset opp i dette. Er kjedelig å blogge kun med mobilbilder, i tillegg blir det ikke så god kvalitet i det heller. Så hvis dere har noen tips, skrik ut.

Ha en fin dag videre!