Heisann! Nå er det en stund siden dere har hørt noe fra meg, men nå har jeg funnet ut hva problemet er. Jeg fører bildene mine fra kameraet over til en app som heter Samsung smart camera app på mobilen, og da fant de ut at de ikke hadde oppdatert appen! Så siden jeg har oppdatert mobilen min til IOS10, så funker det ikke. Når jeg hadde IOS8 funket appen helt fint. Så nå har jeg sendt inn klage på app store til den appen, og jeg håper de gjør noe med det fort. For er ganske kjedelig å bare bruke mobilbilder når man blogger. 

I dag har jeg hatt fri fra jobben, skal ikke jobbe før på fredag. Jeg har sovet lenge, vært på trening sammen med mamma, og så var jeg og handlet litt ting jeg hadde lyst på på Spar. Er 10 kroners marked denne uken, så da kjøpte jeg inn litt forskjellig. Jeg og kjæresten min skal til Ålesund i kveld, så da har vi noe å kose oss med senere. Skal sove der til fredagen, så reiser jeg hjem når jeg er ferdig på jobb. Har tenkt å forme og farge øyenbrynene mine, så skal sjekke ut hvor de gjør sånne ting. Hadde vært veldig godt å slippe å sminke øyenbrynene sine hver dag, hehe. I tillegg er huden min veldig fin nå, kan gå uten sminke på trening, i butikken og slikt uten å være ukomfortabel med meg selv. Så det er veldig bra!


Ha en fin tirsdag, kos dere i kveld!

– HUGO BOSS FOR HER-

Denne parfymen kjøpte jeg for ikke så lenge siden, og må bare si at jeg elsket den! Den er helt ny, fikk prøve på den i et Kicks blad som jeg får i posten hver måned. Og da tenkte jeg at denne parfymen måtte jeg bare ha! I tillegg fikk jeg 20% på den, så det ble ikke så dyrt. Helt klart verdt pengene. Har fått mange komplimenter for den allerede, alle sier ”du lukter så godt!” og ”hva slags parfyme har du på deg?” så det lover jo godt, hehe. Dette er den beste parfymen jeg har hatt, anbefaler alle å kjøpe den!Hva slags parfyme bruker du?

Heisann!

Håper dere har hatt en fin start på uken! Selv har jeg sovet lenge i dag, sto opp og så gikk jeg en tur på butikken og handlet litt. Jeg kjøpte to poser med grove rundstykker, mango, banan, fiskegrateng og litt sjokolade. I tillegg til en tacobaguett som jeg spiste til frokost. Så i går at den nye boken i Calendar Girl serien skulle komme i butikkene i dag, så jeg fikk mamma til å sjekke. Den hadde kommet, så da var det en jente som ble veldig lykkelig når mamma kom hjem! Da har jeg lesestoff et par dager fremover. Jeg skal bare på jobb torsdag og lørdag denne uken, så det blir deilig med en del fri. Blir jo nesten som høstferie for meg det! I morgen skal jeg og ei venninne til Molde på shopping, så det blir gøy. Tenkte å kjøpe inn en god og varm jakke til vinteren kommer.

Nå er det ikke lenge til jeg er ferdig med antibiotikakuren min, noe jeg er veldig glad for. Må holde på å knuse tabletter, i tillegg til at jeg må passe på hva jeg spiser hele tiden. Så det blir godt å bli ferdig. Jeg blir sittende foran tven fra klokka 8 i kveld. da blir det Jakten på kjærligheten, og Farmen. Er så koselig å ha noe å se på tv igjen! Noen av dere som ser på det?

Hei og god kveld!

I dag har jeg bare slappet av og vært ute i sola. Viktig å nyte den når den først er her! I tillegg er det meldt sol i hele neste uke også, kan det bli bedre? I går var jeg som sagt hos legen, og da fant de ut at jeg hadde fått nyrebekkenbetennelse, så det var ikke så rart at jeg hadde hatt smerter! Så da skrev hun ut en antibiotikakur til meg, som jeg skal bruke i 10 dager fremover. Begynte på den i går, så nå har jeg ikke så vondt lengre. Jeg som trodde det var noe farlig, leste symptomer på google og trodde jeg hadde fått kreft, haha. Ble så glad når jeg fikk vite at det bare var en infeksjon. Så nå skal jeg bare slappe av de neste dagene og satse på å bli bra igjen. Denne uken har jeg bare jobbet på mandag, så skal jeg jobbe nå på fredag og lørdag. Neste uke skal jeg bare jobbe på torsdag, så det føles som jeg har ferie fortsatt. Syntes det er godt med en del fri jeg da! Ihvertfall når det er fint vær ute. Nå skal jeg snart se Kjære mamma på TV2 livsstil, og så blir det Farmen senere i kveld. Håper at dere får en fin onsdagskveld videre!

Ukens høydepunkt.. Det må bli fredagskvelden etter klokken 12 om kvelden, da feiret vi bursdagen til kjæresten min som fylte 26 år med oreokake som mamma hadde laget. Den var utrolig god, vi skal kose oss med kake nå i mange dager framover! I tillegg tok jeg Dermapen behandling på onsdagen for å få vekk arr fra ansiktet mitt. Det kan hende jeg trenger flere behandlinger, men vi får vente og se hvordan huden min blir først.

Ukens sang.. MØ – Kamikaze. Blir i så utrolig godt humør av denne sangen, det er en skikkelig feel good sang. En sang jeg kommer til å høre på til jeg finner en annen som jeg blir hekta på, hehe. 

Ukens beste innkjøp.. Det må være en dagkrem med solfaktor som jeg kjøpte etter at jeg var ferdig med Dermapen behandlingen. Den demper rødhet ganske mye, i tillegg til at huden min ser mye finere ut med den på. Den beste følelsen må være å kunne gå ut uten sminke og føle seg bra, noe jeg gjør med denne kremen!

Ukens film.. Denne uken har jeg ikke sett noen film, men jeg har begynt å se Pretty Little Liars på nytt igjen! Elsker den serien så mye. Jeg begynte å se på det denne uken, og har kommet til sesong 2 nå. Avhengighetsskapende sa du?

Ukens nedtur.. Denne uken har jeg ikke hatt så mange nedturer. Det eneste som var litt kjipt var at kjæresten min måtte jobbe på bursdagen sin, det var litt kjedelig da. For min del skulle alle ha hatt fri fra jobben når de har bursdag, hvis jeg fikk bestemme! I tillegg har jeg fått smerter igjen som jeg er utrolig lei av, skal til legen igjen i morgen for å sjekke meg. 

Ukens crawings.. Oreokake. Jeg elsker alt som har med oreo å gjøre. Oreokake, oreosjokolade.. Det beste som fins.