Ukens høydepunkt: Mandagen! Da hadde både jeg og kjæresten fri, så da var vi på tivoliet i Ålesund og koste oss. Tok mange karuseller, men måtte ta de alene, siden jeg var den eneste som turte (!) haha. Så vant han en søt bamse til meg som sto ”i love you” på, aww. Før vi dro på tivoliet var vi på Mc Donalds og spiste. Etter tivoliet gikk vi på Chocolatte og spiste is, før vi tok buss hjem igjen.

Ukens sang: Breathe av Seeb. Anbefaler alle å høre, den er skikkelig fin! 

Ukens beste innkjøp: Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe (???), unntatt mat på jobb kanskje 1 gang. Har blitt flink å ta med mat hjemmefra, hehe. Men jeg har jo kjøpt The straightener brush som kom i posten for noen dager siden, så må si det er det beste innkjøpet! Er ganske fornøyd med den!

Ukens crawing: Pop up bowl popcorn! Dere må smake det, den er helt fantastisk god. Smaker like godt (eller faktisk enda bedre) enn kinopopcorn! Jeg har bare funnet den på Eurospar, lurer på hvorfor det bare er de som har den. Har alltid stående i skapet, når jeg har lyst på noe salt og godt.

Ukens kjiping: Denne uka har jeg ikke opplevd noe kjipt! 

Ukens nyhet: Neste helg reiser jeg til Amsterdam, er veldig spent! Gruer meg litt til å ta fly siden det er første gangen, men det går sikkert bra. Hvis det er noen som har tips til hva som er lurt å ha med seg, så er det bare å legge igjen en kommentar! Har spurt mamma litt om regler om hva som er lov å ha med på fly og sånt, for er ganske blank selv, hehe.

Hei, og god torsdagskveld! I dag var jeg på jobb fra 9-4, etter det var jeg en tur innom kjæresten min på jobb før jeg gikk på trening. Er en del dager siden jeg trente nå. Har vært så fint vær i dag! Skal være fint i morgen også, så da er det bra jeg har fri! Da skal jeg trene først, så blir jeg vel sittende ute og kose meg i sola resten av dagen. Jeg fikk en pakke i går, som jeg måtte hente på butikken, men fikk ikke hentet den før i dag, og ble så glad når jeg så at det var børsten jeg ønsket meg så lenge! Sto ikke at den var levert engang, så ble litt overrasket, haha. I tillegg har jeg fått deksel som jeg kan ha kortene mine i, og litt undertøy. Får pakke i posten hver dag jeg nå, haha. Bare gøy det da. Prøvde børsten i sted, og syntes den virket bra! Blir godt å slippe å børste håret først og så rette det ut med rettetang etterpå. Denne både børster og retter det ut på en gang!

Har du prøvd The straightener brush?

Hei, og god tirsdagskveld! I dag var jeg på jobb fra 11-6, det var masse folk i dag, så var veldig sliten når jeg var ferdig på jobb. I dag var siste dagen før ny kampanje i morgen, og det var ansattrabatt med 50% på de nye Bed Head produktene vi har fått i apoteket, så da måtte jeg bare kjøpe de! Kostet bare 125kr for begge to til sammen, i tillegg er det ganske store flasker så du har ganske lenge. I tillegg lukter de himmelsk! Gleder meg til å prøve de. Det er forskjellige farger for ulike hårtyper, de finnes i blå, rød, grønn og rosa. Den blå passer best til min hårtype, siden jeg har litt tørt og slitt hår som trenger fuktighet. I tillegg beskytter den håret mot slitasje ved varmestyling, noe som passer bra siden jeg retter ut håret mitt en del. Selv om jeg bruker varmebeskyttende i tillegg, så kan det jo være bra å forebygge med denne shampoen og balsamen.

Bruker du Bed Head?

Hei, hvordan går det med dere? Her har jeg vært i lykkerus i to dager nå, fordi jeg har fått pakker i posten, hehe. De hvite skoene jeg har på bildet fikk jeg på torsdag, og jeg er kjempefornøyd med de. Kostet bare kanskje 40 kr på wish.com! Elsker den siden, de har så mye fint og billig der. I tillegg fikk jeg klokken til kjæresten min, som jeg pakket inn (i julepapir!) haha, og han ble såå glad når han åpnet den. Er så gøy å se han bli så glad, for da blir jeg enda gladere! 

Er masse jeg har bestilt som ikke har komt enda, men håper jeg får en del i neste uke også! Har bestilt en del undertøy og topper, og litt deksler til mobilen min. I dag har jeg ryddet litt hjemme og skiftet på senga og vasket litt klær. I tillegg kom pappa hjem fra Sverige idag, med masse Capri Sonne og Pepsi max! Denne dagen kunne ikke blitt bedre. I morgen har jeg fri, og i tillegg har kjæresten min fått fri også, så da skal vi på tivoli i Ålesund! Det blir gøy. Skal en tur til tannlegen klokka halv 1 først, og så spiser vi sikkert middag sammen før vi drar på tivoliet.

Håper dere får en fin søndagskveld, kos dere!

Hei dere, håper dere har hatt en fin mandag! I dag sov jeg og kjæresten min til kl 11, så ble vi kjørt til sentrum og gikk litt rundt i butikker før han begynte på jobb. Jeg var med han på jobb, så ordnet han pasta med kjøttdeig til meg, det var godt. Var heldig med været i dag, sol og varmt! En stund etterpå fikk jeg også sjokoladeis med sjokoladesaus, mmm. Var på Cubus og kjøpte meg en fin topp, var også og sjekket badevekter. Jeg vil ikke ha elektronisk, så har sett litt på forskjellige. Den butikken vi så i, syntes jeg var litt dyr, men skal se litt rundt i en annen butikk som kanskje er litt billigere. Flere som syntes elektroniske badevekter bare viser feilmålinger?

Nå blir det bare 4 dager med jobb, så blir det 4 dager med fri igjen. Ikke lenge til 17 mai!  Håper kjæresten min ikke må jobbe den dagen, men skal ikke håpe for masse, hehe. Da blir det feiring på Milano isåfall! Nå har jeg bestilt meg litt ting fra wish.com, gleder meg til å få det i posten! Skal selvfølgelig vise dere også når jeg får det! I tillegg har jeg bestilt klokke til kjæresten som jeg vet han ønsker seg, gleder meg til å se ansiktet han når han får den, hihi.

Håper dere får en fin kveld videre!

Hei! Har dere en fin søndag? I dag tidlig var jeg ganske dårlig, hadde litt hangover fra i går kveld.. haha. Jeg var ute og drakk sammen med typen, jeg var den første som kom, så ventet jeg på han til han var ferdig på jobb. Hun som jobbet i baren holdt meg med selskap, så fikk jeg spille musikken min fra spotify, det var kult! Angret på at jeg drakk så mye, når jeg kom hjem i natt spydde jeg kanskje 2-3 ganger. Skal aldri drikke så mye igjen! Ellers var det en fin kveld, i 12 -halv 1 tiden begynte det å komme en del folk. 

I dag har jeg bare slappet av, ble bedre når jeg kom meg i dusjen og fikk i meg litt mat. Det var sol i dag, så har vært ute og kost meg i sola. I morgen har jeg fri, så da skal jeg på kafe med kjæresten, kanskje shoppe litt og spise middag sammen. Jeg ble tipset om en nettside i går, der det var ganske masse fine og billige ting, siden heter wish.com. Blir nok sittende i kveld å se gjennom siden og kanskje bestille litt ting! Har lyst å bestille en børste (Straightener Brush) som retter ut håret når du børster det, den har jeg ønsket meg lenge! Den kostet bare 115 kr, før kostet den kanskje over 1000! 

La ut dette bildet på Instagram i går kveld, så fikk jeg en morsom kommentar: This eyes gonna kill me! Hahahaha… 

Hei, og god 1 mai! Når jeg sto opp i dag og så alle flaggene ute så begynte jeg å synge på 17 mai sanger, haha. Litt tidlig enda, kanskje? I natt sov jeg godt, tror ikke jeg kom meg opp av senga i dag før klokka ble 12. Kjæresten min begynte å mase på meg om å stå opp, så da måtte jeg bare haha. Neste uke skal jeg bare jobbe på tirsdag, onsdag og fredag, så blir en del fri neste uke, det blir digg. Hadde vondt i leggene i går, kjentes godt at jeg har trent i det siste for å si det sånn! Treningssenteret er stengt i dag, så da blir det en rolig kveld. Så blir det trening igjen i morgen. Så da starter uka bra!

På bildet har jeg på meg en bluse fra Cubus, har den samme i rød farge også. Syntes de var kjempesøte. Det var 3 for 2 på alle topper, så da kunne jeg ikke la den sjansen gå fra meg. Hva syntes dere?