Da er det bestemt; jeg skal til Amsterdam i juni! Jeg kunne jo ikke si nei til en gratis tur! Gleder meg masse, det kommer til å bli spennende siden jeg aldri har tatt fly før, haha. Aldri vært i utlandet heller. Så i dag var jeg og lagde meg pass, siden jeg hadde fri i dag. Så da kommer det nok i posten om noen dager! Irriterte meg over at man måtte ha håret bak ørene når vi skulle ta passbilde.. Etter jeg ordnet meg pass, var jeg i banken for å ordne meg nytt bankkort i tillegg til at jeg tok nytt bilde til bankkortet. Og det bildet ble jeg fornøyd med, hehe. Så da blir det både pass og nytt bankkort på meg!

Etter jeg var i banken møtte jeg kjæresten min før han gikk på jobb, og så ble jeg kjørt på trening. Etter trening var jeg innom kjæresten på jobb og fikk meg rullekebab. Nå er jeg sliten etter trening både i går og i dag! Så nå er jeg hjemme, sitter i sofaen foran pcen, slapper av og ser på Idol. Ønsker dere en fin fredagskveld, kos dere!

Dette bildet tok jeg i dag, syntes det var så fint så måtte dele det på bloggen, hehe.

Ukens høydepunkt: Torsdagen! For da hadde jeg helg etter klokka 3, jeg kjøpte meg ny telefon, og i tillegg var vi ute på byen og drakk samme kvelden. Det var koselig! Føler jeg skriver torsdag som høydepunkt i alle disse uken som gikk innleggene mine, haha. 

Ukens sang: Once in a while – Timeflies. Blir i så godt humør av den sangen, hører ofte på den! Anbefales.

Ukens beste innkjøp: ​Helt klart min nye Iphone 6! Kjøpte den på Elkjøp for 6000kr, og så langt er jeg kjempefornøyd med den. Min gamle Iphone 5, som er litt knust, skal tantebarnet mitt på 10 år få, for broren min sa hun var den eneste i klassen uten mobil.  Så da blir hun nok glad! Syntes det er litt merkelig at alle 10 åringer nå til dags har telefon? 

Ukens crawing: Mango. Og gele med vaniljesaus. Når jeg skal kose meg ekstra, blir det som oftest det jeg spiser. Eller brownies! Kom på at jeg hadde en pakke i skapet, så jeg skal lage meg i kveld, mm. 

Ukens kjiping: Denne uka har jeg ikke opplevd noe kjipt, har hatt en ganske fin uke! 

Ukens nyhet: Har fått beskjed om at vi som jobber på apoteket skal til Amsterdam i begynnelsen av juni! Har egentlig ikke bestemt meg ennå om jeg skal, men det hadde sikkert blitt en fin tur! Aldri vært i et annet land før, unntatt Sverige. Ikke har jeg flydd heller. Ordne meg pass må jeg også, haha. Noen av dere som har vært i Amsterdam?

Hei, og god fredagskveld! I går etter jobb ble det helg på meg, så da var det rett på Elkjøp for å kjøpe meg en ny Iphone 6. Min Iphone 5 greide jeg dessverre å knuse, så når jeg fikk lønn så tenkte jeg hvorfor ikke bare kjøpe meg en ny? Har hatt lyst på Iphone 6 lenge, kjempefornøyd med den så langt! Var ute på byen i går og drakk sammen med typen, det var koselig. Har sovet med han to netter, og i dag tok vi buss hjem igjen i 12 tiden, han dro på jobb og jeg på trening. Der trente jeg på elipsemaskinen i 45 minutter, så styrketrening etterpå der jeg trente bein, armer og rumpe. Så blir det trening igjen i morgen også. Håper dere får en fin helg videre! 

Hva slags telefon har du?

Hei og god mandagskveld!

I dag har jeg vært på jobb fra 12-7, i morgen jobber jeg fra 9 til kvart over 3, så da blir det trening på meg! Har langhelg denne helgen, har fri fredag, lørdag og søndag, så det blir digg. På onsdag blir jeg sikkert hos kjæresten min i Ålesund til fredag, så går vi sikkert ut og drikker på torsdagskvelden, det blir gøy.  Kjenner suget etter pink passion, hehe. Er best å gå ut og drikke på torsdager, siden det er halv pris på alle drinker da (50kr per drink!) så da passet det bra med langhelg. Så får jeg trene både på fredag og lørdag. 

I dag kjøpte jeg meg Aco shampoo fra apoteket, for jeg har fått så tørr hodebunn. Vanlig shampoo går ikke å ha i hodebunnen, for det er så tørt at jeg må bruke balsam i hodebunnen, og først da blir det glatt. Skal prøve denne shampoen som er mot tørr hodebunn, så får vi se om det blir bedre! Kjøpte meg også en skrubb fra vita som var på tilbud, tenkte jeg skal være flink å bruke skrubb i ansiktet nå, siden det ikke er så ofte jeg bruker det. Skal prøve å bruke det 1-2 ganger i uka minst. 

Har dere hatt en fin dag?

Hei, og god kveld!

I dag kom jeg hjem igjen fra Ålesund, har overnattet der med kjæresten min i to netter nå, så kommer han hjem til meg i morgen. Vi har hatt det kjempekoselig og tatt masse bilder. På mandag var vi ute og spiste på Express pizza, der lager de den beste pizzaen jeg har smakt! Ellers gikk vi tur i byen, er ikke så veldig kjent der så var kult å bli vist litt rundt. Er så lykkelig for tiden, livet er perfekt siden jeg har en så fantastisk kjæreste! Har aldri møtt en så omsorgsfull og snill gutt som han.

Han har også laget mat til meg, i går spiste vi kylling i en slags suppe, med ris ved siden av. Var utrolig godt. Etter vi spiste gikk vi opp på Fjellstua i Ålesund, alle trappene opp. Det var utrolig fint når vi kom opp og så utsikten! Der har jeg lyst til å gå flere ganger. Ålesund er virkelig en by jeg godt kunne ha flyttet til. Istedet for den lille plassen jeg bor i nå, hehe. (med bare en matbutikk!)

I dag har det vært en daff lørdag. Har bare sovet, spist, hørt musikk og slappet av. Det trengte jeg sikkert, etter en uke med jobb. Har fri mandag, og det har kjæresten også, så da skal vi finne på noe gøy sammen! Er ikke ofte vi har fri samtidig akkurat, hehe. Har vært med han i Ålesund, sov der fra tirsdag til fredag. Har sett litt rundt på nettet, og fant en leilighet som jeg har lyst til å leie! Hadde vært fantastisk å kunne flytte sammen med han, siden det er så nært der jeg jobber. Jeg bor hjemme nå, og da må jeg ta buss i ca 1 time på jobb. Det blir ca 2 timer på en dag. Leiligheten var på 7500 kr inkludert strøm, internett og tv. Ikke så dyrt, når vi er 2 stykker som kan dele på leien. Har kontaktet han som leier ut, så håper jeg får svar snart! 

Hva gjør dere i kveld?

Ukens høydepunkt: 
Torsdagskvelden. Da var jeg ute med kjæresten min og en venninne av meg, det var godt å komme seg ut igjen! Ble en del drinker på meg, siden jeg har blitt helt hektet på pink passion, haha. Var de første som kom på baren, så ble det bare flere og flere folk, det var 50kr per drink, så alt i alt var det en perfekt kveld! 

Ukens sang:
Dust av Astrid Smeplass. Hører ofte på den for tiden, anbefales!

Ukens beste innkjøp:
Dusjsåpen jeg bruker var på tilbud til 20kr per flaske på H&M, så da kjøpte jeg et par! Sparte en del der. Ellers har jeg egentlig ikke kjøpt så mye, mest mat egentlig, hehe.

Ukens crawing:
Capri Sonne! Pappa kjøpte et par esker når han var i Sverige, så blir mye juicedrikking på meg, hehe. Utrolig hvor mye du sparer på å kjøpe Capri Sonne i Sverige, tror en eske her koster kanskje 90-100 kr, mens i Sverige koster de bare 20kr.

Ukens kjiping:
Hadde en drøm i natt om at det hadde vært en ulykke her vi bor, med ambulanse og politibiler, så var området sperret av. Og i dag fikk jeg vite at det hadde vært en dødsulykke her med ambulansebiler og politibiler involvert.. Tilfeldig? Eller sanndrømt?

Hei, har dere en fin lørdagskveld? I dag har jeg vært på jobb, når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg sov ca 1 time. Når jeg våknet igjen så var det rett i dusjen, og nå har jeg ordnet brownies som gjør seg klar i ovnen. Tenkte å lage noe godt til kjæresten kommer hjem fra jobb. Så da blir det brownies med is! Denne uken har jeg vært med kjæresten min i Ålesund i tre dager, og torsdagskvelden var vi ute, siden jeg hadde fri på fredag. Der møtte vi en venninne av meg, og en kompis av henne som vi festet med, det var koselig. 50kr per drink hele natten, tror jeg drakk kanskje 12 drinker, haha. Var helt i lykkerus. Jeg drakk mest pink passion, det er favorittdrikken min når vi er ute på byen! Kan drikke masse av det, er så utrolig godt.

Hva gjør dere i kveld?

TA MED MATPAKKE PÅ JOBB/SKOLE
Istedet for å kjøpe mat i kantina eller i pausene på jobb, kan du heller ta med deg matpakke. Da sparer du en del. Kan selvfølgelig unne deg noe godt en gang i blant, bare det ikke blir hver dag.

PLANLEGG MIDDAG FOR HELE UKEN
Det lureste er at du har en dag, der du går på butikken og kjøper middag for en hel uke om gangen. Og helst ikke dra på butikken når du er sulten, for da ender du opp med å kjøpe mer enn du egentlig trenger, eller unødvendige ting.

HANDLE TING PÅ EBAY
Ebay har masse billige ting, som iphone deksler, headsett, vesker.. ja egentlig masse forskjellig. Kjøpte meg et rosa headsett der for ikke så lenge siden, til kanskje 30-40 kroner. I vanlige butikker er det jo ganske mye dyrere, da må du kanskje ut med 200-300 kroner.

KUTT UT SNUS/RØYK
Noe av det verste du kan bruke penger på.. Det er skadelig for helsen din, i tillegg er det veldig dyrt. De pengene kunne du heller brukt til masse andre ting.

SETT LØNNEN DIN PÅ SPAREKONTO
Når du får lønn, kan det være lurt å flytte en del av de pengene på sparekontoen. Da ser du ikke at du har mye penger på kontoen din, og da blir du heller ikke fristet til å bruke så mye.

SELG TING DU IKKE BRUKER
Hvis du har en del klær du ikke bruker, gensere, bukser, topper, kjoler.. selg de! Da tjener du et par ekstra kroner, og du slipper å kaste alt du ikke har bruk for.

LÅN FILMER/BØKER PÅ BIBLIOTEKET
Er du glad i å se på filmer eller lese bøker? Ta en tur innom biblioteket! Det er mye billigere enn for eksempel å gå ofte ut på kino, eller kjøpe bøker fra butikken.

Har du noen gode sparetips?