Ukens høydepunkt: Må være fredagskvelden! Da ble det rett fra jobb til trening, og senere på kvelden kom kjæresten etter jobb klokka 11 med stor pizza, pepsi max og mango. Fordi han vet hvor mye jeg elsker mango, haha. 

Ukens sang:  Feel da rush av Freddy Kalas. Satt og så på Melodi Grand Prix i går, syntes det var masse bra! Og var umulig å ikke få den fengende låten på hjernen, haha. Jeg og mamma sitter og synger ofte på den, hehe. 

Ukens beste innkjøp: Denne uka har jeg ikke kjøpt noe spesielt egentlig. Men kjøpte meg en pakke med hårstrikker fra Cubus når jeg skulle på trening, for jeg hadde glemt å ta med meg. De forsvinner fort, så var bra med noen nye! 

Ukens kjiping: Å såre noen du er glad i og bryr deg om.. For dere som lurer så er det sånn at jeg har møtt noen jeg har lyst å være sammen med, men jeg har en kjæreste fra før, som er i hjemlandet sitt nå. Han har vært borte lenge, og jeg har bestemt meg for å gå videre i livet. Men det er ikke noe gøy å si det, når du fortsatt bryr deg om den personen. Vi har vært sammen i 3 år. Har tenkt lenge, og føler jeg har tatt det rette valget. 

Ukens crawing: Smoothie! Bruker oftest å lage blåbærsmoothie, da blander jeg fryste blåbær, vaniljeyoghurt, banan og litt melk.

Ukens nyhet: Jeg skal ikke slutte å jobbe helt der jeg jobber nå, har fått tilbud om 50% (idag faktisk!), så det var en kjempegod nyhet. Først kom vi fram til at jeg skulle jobbe 25%, men siden det er ei på jobben som er sykmeldt nå, så fikk jeg tilbud om 50% stilling, som jeg er ganske fornøyd med. Da blir det ikke for mye jobb, og jeg har tid til å gjøre andre ting også.

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Hmm.. Er ikke ofte jeg skriver ting på papir, men det siste jeg skrev ned må være navn og adresse osv fordi jeg meldte meg inn på Holokleros treningsssenter.

2. Hva har du alltid i vesken? Der har jeg lommebok, håndkrem, parfyme og lypsyl.

3. Hva bestiller du på kafé? Hvis jeg bare skal ha noe å drikke liker jeg å drikke en varm sjokolade, hvis jeg er litt småsulten bestiller jeg et rundstykke med ost og skinke og kanskje en juice.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Besøker for det meste facebook og blogg.no.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Bruker ikke å ringe noen hvis jeg er sint eller lei meg, da sitter jeg heller for meg selv, og hvis jeg vil snakke med noen så skriver jeg heller en melding.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Akkurat nå er den en blanding av svart og rosa.

7. Kan du bytte olje på bilen? Nei… hehe.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Har bare hatt katter så lenge jeg kan huske, når jeg var liten hadde jeg en katt som het Zorro. Så var det Cedric, han ble påkjørt.. Da var jeg lei meg. Så fikk vi to katter til, som het Mozart og Mia. De ga vi bort når vi flyttet i ny leilighet, så akkurat nå har jeg ikke kjæledyr. Har lyst på katt, men det får heller bli når jeg flytter for meg selv. 

9. Har du noen piercinger? Ja, en piercing i navlen som jeg er kjempefornøyd med!

10. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Den kroppsdelen jeg har størst komplekser for er nok leggene og puppene mine. Syntes puppene mine er for små, og leggene er litt for tjukke. Har begynt å trene en del nå, så håper at jeg ser litt forandringer om en stund!

11. Hva gjør deg lei deg? 
Det er mye.. Mobbing, dyreplageri, alt det fæle som skjer i verden vi ser på nyhetene.. 

12. Hva gjør deg glad? 
Være med familien, vennene mine og kjæresten, musikk, shopping, gå ut å spise, trening.

13. Hva er drømmejobben din? 
Jeg jobber som apotektekniker nå, men om jeg vil gjøre det resten av livet er jeg ikke sikker på. Drømmejobben ville nok vært å jobbe som modell og blogger resten av livet. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? 
Nei, det gjør jeg ikke. Men bruker å kjøpe Iform på butikken iblant. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Det siste jeg kjøpte var to bananer, to rislunsj yoghurter med jordbær, vaniljeyoghurt og en appelsinjuice.

16. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Når jeg skal på jobb bruker jeg kanskje 20 minutter. 

17. Banner du ofte? 
Nei, ikke så ofte. Bare når jeg er skikkelig sint, haha. Eller hvis jeg bare tuller om ting, så bare banner jeg på tull uten at jeg mener noe med det.

18. Når legger du deg om kvelden? 
Det varierer egentlig. Alt fra om når jeg skal på jobb neste dag, eller om jeg har fri. Men som oftest etter klokka 12 om kvelden.

19. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Det må nok være å reise. Har veldig lyst til å reise på en ferietur til et annet land, siden jeg bare har vært i Norge og Sverige. Det kommer jeg definitivt til å ta meg tid til å gjøre i år. Gjerne tips meg om steder dere har vært som dere anbefaler meg å reise til!

20. Når var du i kirken sist? 
Det er så lenge siden at jeg ikke husker sist jeg var der… haha. Er ikke så glad i å være i kirken.

Hei, og god fredagskveld! Nå er det endelig helg, det blir digg. Etter jobb i dag så var det rett på trening, løp i ca 1 time, så ble det styrketrening etterpå. Trente ben, armer og rumpe. Skal trene i morgen også! Skal bli flink til å trene nå, så jeg får kroppen jeg ønsker meg. Det jeg håper på, er å få tynnere legger og strammere rumpe. I morgen skal jeg også trene, for da har jeg fri. I kveld får jeg besøk, vi skal kose oss med pizza, mango til dessert, og kanskje en film. Det blir koselig!

Etter treningen kjøpte jeg to proteinsjokolader i resepsjonen. Spiste en, så har jeg den andre til i morgen. Det var tungt å begynne med trening igjen etter et langt opphold kjente jeg, men nå når jeg trener oftere, så blir det ikke så slitsomt. Det er mange fordeler ved trening også, kjenner at jeg får mer energi og blir i bedre humør. Dumt at treningssenteret er stengt på søndager, for da ville jeg trent, hehe. Men det går bra, er vel bra med en dag pause også. 

Håper at dere får en fin helg!

Hei, har dere hatt en fin onsdag? I går var det rett på trening etter jobb, og godt var det! Nå blir det ikke trening før fredag, for jeg har senvakt i morgen. Så har jeg fri i helga, og neste uke jobber jeg bare 3 dager. Blir trist med avskjedsmiddag for meg på mandag, dumt at jeg må slutte å jobbe der jeg er nå. Har snakket med en kollega på facebook, og hun ble veldig oppgitt på grunn av at hun syntes ikke det skulle vært lov at jeg ikke får mer jobb. Vet ikke hvordan reglene er, men er ihvertfall to ekstrahjelper som begynte etter meg, og de får fortsatt jobbe der, så vet ikke om det er lov å kutte meg ut da. Hun skulle ta det opp på møtet på mandag, så det blir spennende.. Håper det ordner seg hvertfall, så jeg får litt jobb. Bedre enn ingenting. For jeg har ikke lyst å jobbe andre steder. 

Akkurat nå bare slapper jeg av foran pc’en, kan være oppe lenge siden jeg ikke skal stå opp før halv 12 i morgen. Gleder meg til helg! For da får jeg besøk, hihi. Dere lurer sikkert på hvem det er. Er noen jeg har møtt for ikke så lenge siden, men vi har fått veldig god kontakt, og har blitt veldig glad i han. Forteller dere mer en annen gang. 

Dere får ha en fin kveld videre!

Ukens høydepunkt:
Egentlig hele uka, siden jeg har hatt vinterferie, men må jeg si en dag må det bli på torsdag! Det var en kjempekoselig kveld med kompisen og venninna mi, vi var ute på Pianisten i Ålesund og det var 50kr per drink den kvelden. Var veldig kjekt å se igjen venninna mi som jeg kanskje ikke har møtt på 1-2 år. Altfor lenge siden!

Ukens sang:
Har fått en ny favorittsang som jeg syntes er veldig fin, det er Ten Feet Tall av Afrojack. 

Ukens latterkrampe:
Hahahaha… Må være på torsdag, når klokka nærmet seg 3, og da skulle det stenge på Pianisten. Venninna mi satt på et annet bord og snakket med noen andre, og jeg skulle gi henne en klem og si hadebra. Etter jeg hadde klemt henne skulle jeg gå ut, og da holdt jeg på å falle på gulvet og holdt meg fast i en stol i nærheten, haha. Det så sikkert veldig rart ut, og folk så sikkert på meg (ups). Heldigvis kom jeg meg fort ut derfra etterpå, haha.

Ukens beste innkjøp:
Må være jakken jeg kjøpte på H&M til 400kr! Hvis du lurer på hvordan den ser ut kan du sjekke i det forrige innlegget. En jakke jeg kommer til å bruke ofte hvertfall! Kommer aldri til å bli lei av den, hehe.

Ukens kjiping:
Fikk vite at jeg ikke får mer jobb på det apoteket jeg jobber på nå, så det blir avslutningsmiddag for meg på mandag med kollegaene mine.  Trist, men sånn er det når de har nok folk. Er ikke så glad for å må søke ny jobb og venne meg til et nytt sted og nye mennesker. Men får ta det som det kommer!

Ukens crawing:
Mango! Kjøper mye mango for tiden, syntes det er så godt å spise. Kan godt kose meg med en mango istedet for sjokolade og potetgull, i tillegg er det sunt og godt, og inneholder masse vitaminer.

Hei! Beklager for lite blogging de siste dagene, men jeg har vært i Ålesund et par dager, har hatt det utrolig gøy! I natt var jeg ute med ei venninne og en kompis av meg, vi var på Pianisten i Ålesund. Har ikke sett venninna mi på kanskje 1-2 år, så det var veldig godt å se henne igjen. Jeg smakte noe nytt som het Pink Passion, det var utrolig godt.

Kommer til å drikke det hver gang jeg er ute nå framover. I tillegg var det halv pris på alle drinkene, 50kr per drink, billig! Overraskende at det var så mange ute på en torsdagsnatt, hehe. Men det var koselig. 

Denne jakken kjøpte jeg på H&M til 400 kr, var kjærlighet ved første blikk! Den var utrolig fin, så kjøpte den med en gang. Trengte en ny jakke også. I tillegg kjøpte jeg den blå buksa på Cubus til 300kr. Godt med litt nye klær. Så at jeg hadde fått lønn igjen i dag, så merket ikke pengene som forsvant fra kontoen, haha. 

Har du smakt Pink Passion? 

I dag var jeg med tannlegen. Jeg måtte skrape vekk masse tannstein, og tannlegen sa at det var unormalt at jeg som var så ung hadde så masse tannstein. Hun sa jeg var på grensen til å utvikle tannkjøttbetennelse, så jeg fikk time med tannpleier nå i mars. Nå skal jeg begynne å bruke mellomromstannbørste så jeg ikke får så mye tannstein mer! Etter tannlegetimen var jeg en tur på Cubus og kjøpte meg en bh, et par sokker, og denne nye parfymen fra Christina Aguilera.

Den luktet så godt, så den måtte jeg bare kjøpe. Trengte ny parfyme også snart uansett. Så var jeg på Holokleros og meldte meg inn der, nå skal jeg begynne å trene igjen. Det blir bra! Kjente at jeg ikke var i så god form som jeg var før, hehe. Blir vel bedre etter hvert når jeg trener mer. Der hadde de solarium, badstue, massasjestol.. Luksus treningssenter!

Har dere hatt en fin dag?

I dag er det både morsdag og valentinsdag! Har dere hatt en fin feiring? I natt tror jeg at jeg sov 10 timer, ble litt sjokkert over hvor lenge jeg sov, haha. Så har vi vært i bursdag i dag, det var koselig. Spiste masse kake! Og gratulerer til verdens beste mamma med morsdagen i dag, du er best. Kjempeglad i deg! Her er et dikt til mammaen min:

Who care for us and guide us
You can feel their love and gentleness
as they walk through life beside us.

They do great things for us every day
they whisper in our ears,
they even hold us in their hearts
when we are filled with all our fears.

They are always there to give a hug
and try to make us smile.
They threat us with respect and love,
they threat us like their child.

God blessed me with an Angel,
I´m proud to call my own.
She´s been with me throughout my life,
been with me as I´ve grown.

She´s guided me the best she can,
she´s taught me like no other,
and I´m thankful I´m the lucky one
who get´s to call her mother.

Hei, og god lørdagskveld! Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av foran pcen. Sånn det skal være! Fikk sove i dag så lenge jeg ville, endte opp med at jeg sto opp klokka 12. Har bare slappet av hjemme med viaplay og en god middag. I morgen skal vi på sjøholt i bursdag til tanteungen min som blir hele 10 år! Tiden går fort.. På mandag når jeg er ferdig med tannlegen skal jeg på treningssenteret og melde meg inn. Har gjort litt hjemmetrening i dag siden jeg ikke hadde treningssenter tilgjengelig, hehe.

Medlemskapet mitt gikk ut 1 februar, men nå skal jeg begynne på et nytt treningssenter, siden jeg ikke likte så godt å trene der jeg har trent nå. Liker å ha masse utstyr og apparater å velge mellom. Gleder meg til neste uke, da blir jeg noen dager i Ålesund! Da blir det ut å spise, kino, bowling og bare kos. Hihi.

Har dere hatt en fin lørdag?

Da var det endelig vinterferie! Noe jeg har sett fram til lenge. Skal bli så godt å sove lenge og slippe å sminke seg hver dag, hehe. (nesten) Har bestilt meg tannlegetime, mandag klokken halv 1 fikk jeg time. Tannkjøttet mitt har blitt så hovent nå, i tillegg så blør det når jeg pusser tennene, så lurer på om det er tannkjøttbetennelse. Håper de kan ordne det. Neste uke blir jeg i Ålesund i kanskje 3-4 dager, det blir koselig. Skal nyte denne vinterferien fullt ut. I dag når jeg var ferdig på jobb var jeg i ca 1 time og så i butikker, kjøpte meg to topper, en fin tights og dusjsåpe som jeg bruker som var på tilbud for kun 20 kroner per stykk. 

Har dere vinterferie?