Hei, har dere hatt en fin helg? Syntes helga har gått altfor fort.. Heldigvis har jeg fri igjen på tirsdag! Da skal jeg til legen, må sjekke blodtrykket mitt og sånt siden jeg er så svimmel hele tiden. Etter jeg har vært med legen så skal venninna mi bli med meg til Ålesund for å ta piercing i navlen. Kjenner at jeg gleder meg! I går var jeg ute med venninna mi og vi spiste på Milano, først en stor kebabpizza, deretter is med krem. Før jeg møtte henne var jeg på Cubus og så dette sminkekostsettet, trengte en børste til å ha på foundation med, så da passet dette bra! Kommer nok til å bruke den i midten mest. Og kanskje en del den rosa under også. I dag har vi vært i bursdag til Haley som fylte 4 år. Det var koselig, vi spiste pølse med brød og kaker.  

Syntes om sminkekostene jeg kjøpte?

Ukens høyepunkt: 
Kommer ikke på noe sånn skikkelig høydepunkt jeg har hatt denne uka, hehe. Men var koselig å spise middag ute med foreldrene mine og noen naboer av oss. Da bestilte jeg meg kebabtallerken, det var veldig godt. Dagen før så spiste jeg faktisk kebabrull også. Så nå kommer jeg ikke til å spise kebab på lange tider.. haha.

Ukens sang: 
Baila Conmigo av Adelen, er en sang som har gått mye på repeat for tiden. Det er en sang som du fort kan få på hjernen! Blir i godt humør av denne sangen.

Ukens beste innkjøp:
Må være den nye lommeboka mi i ekte skinn! Den var utrolig fin. Hvis jeg får si en ting til, så var jeg ganske fornøyd med toppene jeg kjøpte også. Er nesten alltid fornøyd med det jeg kjøper, så vanskelig å velge bare en ting.

Ukens kjiping:
Har egentlig ikke opplevd noe kjipt denne uka. Eneste negative er at det har vært kaldt på jobben, så jeg var nødt å kjøpe meg en ulltrøye, haha. Så nå har jeg den liggende på jobben, så får jeg bruke den når jeg fryser.

Ukens crawing:

Gele med vaniljesaus! Er så utrolig godt, kunne spist det til dessert hver dag. Og da må det være masse vaniljesaus på også!

Ukens nyhet:
Fikk vite at ei som egentlig skulle slutte på jobben, kommer tilbake nå i februar! Det er jeg veldig glad for, for hun var veldig koselig å jobbe med. Tommel opp for det. I tillegg åpner vi nytt og større apotek mandag 8.februar, så det blir spennende å se hvordan det blir. Den uka har vi også 50% på all hudpleie, så verdt å ta en tur innom!

Heisann, har dere en fin helg? I dag var jeg på jobb fra 12-6. Det var ganske travelt, så da gikk tiden fort! Stort pluss for gratis mat også, vi bestilte fra BigBite alle sammen. Eneste positive med å jobbe en lørdag er at man får gratis mat, hehe. Neida, er koselig å jobbe når det er masse kunder innom. Her er forresten bilde av toppene jeg kjøpte på BikBok i går! Syntes de var så fine, så måtte bare kjøpe de. Var bare 49 per stykk, bra det er mye salg nå i januar. Det skal bli godt med fri i morgen! I tillegg har jeg blitt invitert med ut på middag neste uke, hihi. Neste helg har jeg fri, så da skal jeg sikkert ut og finne på noe. 

Hva syntes dere om toppene?

Heisann! I dag var det opp halv 9 og ordne seg til jobb. Jobbet fra 11-6 i dag, og i morgen skal jeg jobbe fra 12-6. Kjedelig at jeg må jobbe på lørdag, men heldigvis har jeg fri neste helg. I tillegg til at jeg har vinterferie å glede meg på! Var en tur innom BikBok, og kjøpte meg 2 korte topper, i rosa og blå, de var veldig fine. Var bare 49 per stykk. Dere får sikkert se meg i dem på bilder i nærmeste fremtid, hehe. Når jeg kom hjem etter jobb, gikk jeg rett til Milano, der jeg spiste middag med foreldrene mine og noen venner av dem. Det var koselig. For noen dager siden kjøpte jeg meg en ny foundation fra Kicks, sa at jeg ville ha en som dekker bra. Har brukt den i noen dager nå, og jeg elsker den! Beste foundationen jeg har hatt. Den var dyr, men helt klart verdt pengene. Tror jeg betalte 400 for den.

Hva gjør dere i helgen?

Hei, og god kveld! Ble litt sen blogging, det er fordi jeg hadde senvakt i dag. Ble kjørt på jobben i dag, så det var koselig. Hadde en del tid før jeg begynte på jobb, så spiste litt mat og så kjøpte jeg meg en ny lommebok i skinn, den var kjempefin! Den var tilbud på også. Har så mange kort, så trenger noe å ha de i. Busskort, bankkort, Kicks kort, ansattkort, Big bite kort.. listen er lang! I tillegg kjøpte jeg et mobildeksel, noe jeg trengte. Når jeg kom fra jobb, så hadde pappa bestilt kebabrull til oss, så vi tok med hjem og spiste. Mmm..

Var noe styr med kameraet og at jeg ikke fikk bildene fra kameraet til mobilen. Men nå er det fikset! Tusen takk til verdens beste storebror, som er en del mer teknisk anlagt enn meg.. hehe. Har ihvertfall lært meg det meste jeg trenger å vite om hvordan jeg bruker kameraet mitt. Det er ikke så komplisert å bruke det, og så lærer man etter hvert.

Dere får ha en fin kveld (natt) videre!

Hei, og god tirsdagskveld! I dag har jeg vært med frisøren og klippet håret mitt. Tok bare det som var slitt, så ser ikke så mye forskjell. Men det ser mye sunnere ut nå! Var på Expert og så på kamera, og det endte med at jeg kjøpte meg et nytt. Kameraet er med selvutløser, og Wifi så du kan føre over bildene til telefonen. I tillegg kjøpte jeg et kamerastativ slik at det blir enklere å ta bilder. Så i dag har jeg holdt på og testet kameraet, og satt opp kamerastativet.

I morgen blir det jobb igjen, da jobber jeg fra klokka halv 1-7. Byttet vakt med ei på jobben, så jeg slutter kl 7, og ikke kl 8. Jeg hater senvakt, har det nesten hele tiden, hvertfall 2 ganger i uka. Er egentlig ikke så mye, men liker bedre å ha tidligvakt så jeg kan komme meg tidligere hjem. I går så var jobben min ute og spiste på Peppes, etter det så var vi i møte angående flytting og diverse ting. Apoteket vårt skal bli større, og det åpner 8 februar. Den uka skal jeg faktisk ha vinterferie, det er bare ca 3 uker til.

Hva slags kamera bruker du?