God jul alle sammen! Håper dere har hatt en fin julaften med familie, god mat og fine gaver!

Har hatt mange dager nå der jeg har vært oppe lenge, sovet lenge om morgenen, og spist mye mat. Tror det blir vanskelig å komme seg opp på jobb i morgen! Skal heldigvis bare jobbe mandag, tirsdag og onsdag, så blir det langhelg igjen. Var ute en tur på fredagen, det var koselig. Har bestilt meg en rød kjole på nelly, så håper den kommer i posten før nyttårsaften. Gleder meg til å få prøve den! Den var ihvertfall veldig fin, så håper den passer. Kanskje jeg har lagt på meg etter all julematen, hehe. 

Til jul så fikk jeg mye fint! Fikk hårføner og øyenskyggesett med venninna mi, noe jeg trengte! Med mamma fikk jeg Vichy Idealia serum og øyekrem, og dusjolje fra Eucerin. Så fikk jeg smoothie blender med eldstebroren min, sånn du bare kan blande i flasken og drikke rett av. Så fikk jeg gavekort, 500 kr fra broren min og 250kr fra sjefen. I tillegg til 700kr. Så fikk jeg 4 bokstavflax, vant bare på ett, 30 kr. Kanskje jeg vinner om jeg tar et nytt lodd? Jeg feiret hjemme med mamma, pappa og broren min i år. Koste oss med pinnekjøtt, pølse, potet og kålrotstappe, utrolig godt. 

Hei, har dere en god helg? Det har jeg, denne helgen har jeg fri også! Og neste uke skal jeg bare jobbe mandag og onsdag. Kjøpte meg nye sko for noen dager siden, selvfølgelig Nike! Kjøpte de på XXL, og er kjempefornøyd med de. Ikke lenge igjen til jul, 6 dager! I dag har jeg brukt tiden på å tatt teoritester på nettet og skrevet ned litt spørsmål og svar så jeg husker bedre. I tillegg har jeg pakket inn julegaver, så er ferdig med det. Mangler bare en pakke å kjøpe, hehe. 

De siste dagene har jeg bare jobbet, og pleiet meg selv litt før julen. Tatt ansiktsmaske, tannbleking og litt forskjellig. Vil jo føle meg fin til julaften! Har en svart kjole jeg tror jeg kommer til å bruke på julaften, men en dag jeg var i Ålesund kjørte bussen fordi en butikk med masse fine kjoler i, tror det var en brudekjolebutikk. Har veldig lyst å se i den butikken først, kanskje jeg finner noe annet? Det var kjærlighet ved første blikk når jeg så den butikken, haha. Dumt jeg ikke så den før jeg skulle tilbake. 

Håper dere får en god helg!