FLOKETE HÅR?

Nå som jeg har fått hår extensions igjen, har jeg opplevd at håret er mye mer flokete enn før. Og at vanlig hårbørste ikke får vekk flokene. Derfor kjøpte jeg meg en flokebørste, etter tips fra en venninne. Har prøvd den nå, og syntes at den tar bort flokene med en gang. Denne børsten kommer jeg til å ta med meg overalt! Jeg kjøpte den på apoteket, siden jeg får 30%, så jeg fikk den for 55-56 kroner. Tror den kostet rundt 80 kroner i vanlig pris. Anbefales til alle med flokete hår.

Har dere hatt en fin mandag? Jeg har jobbet i dag, og etter jobben gikk jeg og så litt i butikker etter julekalender. Den jeg ville ha var utsolgt, så håper de får inn igjen i morgen. Tenk at det er 1 desember i morgen, snart jul! Jeg ringte etter bestilingsbuss når jeg skulle hjem, og den svarte ikke, så da tenkte jeg å bestille taxi. Den svarte heller ikke. Da ble jeg litt irritert.. Men så kom plutselig en buss som kjørte dit jeg skulle, noe jeg ikke visste, for jeg trodde siste bussen gikk halv 5! Da vet jeg det til neste gang, kommer meg helt hjem etter jobb jeg da heldigvis.

Har du flokebørste?

UKEN SOM GIKK // UT Å SPISE, ENTRECOTE, BLACK FRIDAY ++

Ukens høyepunkt: 
På onsdagskveld var jeg ute og spiste med kollegaene mine fra jobben, vi spiste på et sted som heter Lyst i Ålesund, det var veldig koselig! Og det var veldig god mat der, nå er ENTRECÔTE mitt nye favorittkjøtt! For dere som lurte så bestilte jeg Entrecôte Sandwich til middagsrett, og gulrotkake med krem og sjokolade til dessert. 

Ukens sang:
Det var bare en sang som dukket opp i hodet mitt en dag, helt uten grunn. Ikke hadde jeg den på spillelista mi heller, bare gikk og sang på den. Fant ut at sangen het ”Hung up” av Madonna, haha. Det fant jeg ut ved hjelp av appen jeg har på mobilen min som heter SoundHound. Anbefaler alle å laste den ned, for da kan du bare synge sangen, så får du opp tips til hvilke sanger det kan være, og det har vært riktig hver gang jeg har prøvd!  

Ukens beste innkjøp:
På fredag var det som sagt Black Friday, og når jeg var ferdig på jobb fristet BikBok meg for mye med plakatene som var hengt upp med 49KR, 50% rabatt osv. Så da kjøpte jeg meg en genser som var en blanding av hvit og svart, og en rosa bukse til kun 49kr. Så det må være det beste jeg har kjøpt denne uka. 

Ukens kjiping:
Tror ikke jeg har opplevd så mye kjipt denne uka! Bare at jeg har vært litt lei av å jobbe noen dager da, hehe. Men det blir jo alle av og til? Bra det blir mange fridager i desember!

Ukens crawing:
Tror ikke jeg har hatt noe skikkelig crawing på noe denne uka. Er fortsatt like glad i marsipan som jeg var forrige uke, haha. Men hvis jeg må si noe, så er det brus. Drikker nesten brus hver dag. Sukkerfri da, så klart! Vet det ikke er bra å drikke for ofte, men liker det altfor godt. Mest cola x og julebrus det går i.

Ukens nyhet:
Fikk vite at ei jeg har jobbet sammen med skal komme tilbake og jobbe hos oss fra 21-31 desember! Det blir koselig å snakke med henne igjen! Og også en bra nyhet er at jeg slipper å jobbe på julaften og nyttårsaften, hehe. 

GOD HELG

Hei, har dere en fin helg? Hadde lite lyst å stå opp idag klokka halv 10. Men ble bedre når jeg først sto opp. Jobbet fra 12-6 i dag, var ganske mange folk på apoteket og mye varer i dag, så tiden gikk fort. Skader ikke at vi får gratis mat på lørdager heller! Da bestilte jeg meg baguette med karbonade, ost og hvitløksdressing fra Big Bite, pluss en cola. I morgen har jeg tenkt å trene, noe jeg har hatt liten tid til i det siste på grunn av jobb. Gleder meg nesten til februar er ferdig, for da går jeg ned i stilling. Trenger å ha litt fri også kjenner jeg, ikke bare jobbe. Har jobbet et par måneder nå, og kjenner at 100% ikke er noe for meg. Blir jo penger av det da, men likevel. Må jo leve litt også! Blir så umotivert i tillegg når det er vinter, har ikke lyst å gjøre noe. Men nå er det snart desember, og da får jeg jo et par fridager! 

I morgen skal jeg tilbake på hybelen, etter jeg har trent og pakket og slikt. Må reise så tidlig slik at jeg rekker Farmen som begynner klokka 8! Jeg skal ringe etter bestillingsbuss, så den kommer og kjører meg på hybelen. Siden det ikke går busser på søndager. Har tenkt å skaffe meg sånn klippekort på treningssenteret også, så jeg kan trene litt. I tillegg har jeg tenkt å begynne å ta kjøretimer, så får ringe bort på kjøreskolen en dag! Har utrolig lyst på lappen nå. Det jeg ønsker meg mest nå for tiden. Tenk så godt å kunne kjøre dit du vil, uten å spørre andre om de kan kjøre deg hele tiden.

Håper dere får en fin kveld!

NORSKE TALENTER FINALE

Hei, og god fredagskveld! Nå sitter jeg foran tv skjermen og skal se finale av Norske talenter! Vet ikke hvem jeg heier på egentlig, men syntes Sigrid og han på gitar er veldig flinke. I natt sov jeg ganske dårlig, hadde hodepine når jeg la meg.. Og i tillegg drømte jeg ekkelt. Så var ikke så blid i dag tidlig, hehe. Men det gikk fort over. Jeg jobbet 10-5 i dag, så nå er jeg veldig sliten. Sikkert fordi jeg sov for lite. Håper på bedre søvn i natt! Nå er det jo snart desember, og jeg er nesten ferdig med julegavene! God følelse. Er bare igjen å pakke de inn da, hehe. I år kjøper jeg flere gaver enn jeg gjorde i fjor, fordi jeg har lyst å gjøre andre glade, hehe. Skader ikke at jeg har jobb heller da, så jeg har penger jeg kan bruke!

Ser dere på Norske talenter? Hvem heier dere på?

INNKJØP 26.11.15

Hei og god torsdagskveld! I dag våknet jeg klokka halv 10, av mobilen. Hadde fått melding på facebook av kjæresten! Han ringte til meg, og vi snakket litt. Forhåpentligvis så er det ikke så lenge til han kommer hjem igjen. Han må ihvertfall komme hjem før jul! Etter vi hadde pratet sov jeg til klokka halv 12. så sto jeg opp og gjorde meg klar til jobb. Hadde senvakt i dag til kl 8. På apoteket kjøpte jeg meg ny dagkrem, siden den jeg har nesten er tom. Så da kjøpte jeg samme merke som jeg har i nattkremen, Vichy Idealia. Jeg ønsker meg serumet i den serien til jul, så håper jeg får det. Kjøpte meg også ny munnskyll i merket Flux, siden den jeg hadde ble tom i går. Så kjøpte jeg 3 pakker med sminkefjerner, så da har jeg i lang tid framover. 

UT Å SPISE

Hei! I dag har jeg hatt senvakt på jobb, og rett etter det skulle vi ut og spise alle sammen. Er ei på jobben som skulle slutte, så vi hadde på en måte avslutningsmiddag for henne. Trist, men slik er det bare. Til middag spiste jeg en Entrecôte sandwich, det var utrolig godt. Til dessert ble det gulrotkake med pisket krem og sjokolade. Når jeg hadde spist halve kaken, måtte jeg bare stoppe.. det ble litt for mye, haha. Når vi var ferdig, ventet pappa på meg, og kjørte hjem igjen. Kom ganske sent hjem, så bra jeg har senvakt i morgen også!

Har dere hatt en fin onsdag?  

POPCORN TIME

Hei, og god tirsdag! Har dere en fin dag? I dag har jeg hatt fri fra jobb, da ble soving første prioritet her i huset. Sov til jeg våknet, sto opp og så en episode av Pretty little liars, før jeg spiste ostesmørbrød til frokost. Ble også glad når jeg så at det var varmegrader ute, og snøen var borte! Håper det varer en god stund, for jeg liker ikke snø. Forresten, så har jeg akkurat fått meg popcorntime, etter at en venn av meg anbefalte det, og er utrolig fornøyd! Anbefaler alle å laste det ned, siden det er helt gratis, og mye bedre enn Netflix syntes jeg. Har faktisk sagt opp abbonementet på Netflix nå, fordi jeg har fått popcorntime. Bedre å se filmer og serier gratis, enn å betale for det!

Har du popcorntime?

UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt:
Å komme hjem til foreldrene mine. Rett etter jobb på fredag var det rett hjem! Forresten så har jeg tenkt å flytte hjem igjen hvis jeg ikke finner en leilighet som er nærmere der jeg jobber. Syntes det bare blir styr å komme seg på jobb og slikt, og vanskelig når jeg ikke har bil.

Ukens sang:
Dragostea Din Tei av O-Zone. Har den på hjernen nå for tiden, haha. Og akkurat DEN sangen da.. Fikk den på hjernen på grunn av at jeg satt på med noen i en bil som hadde på akkurat den sangen.

Ukens beste innkjøp: 
Må være denne toalettmappa her! Likte den kjempegodt, kjøpte den på Nille for 179kr. 

Ukens kjiping:
SNØ! Ble så lei meg når jeg så ut vinduet torsdagsmorgen. Liker ikke vinteren i det hele tatt. Orker ingenting, vil bare ligge inne og gå i hi til sommeren kommer. I tillegg er det mørkt og kjipt. Og kaldt!

Ukens crawing:
Denne uken har jeg hatt skikkelig crawing på marsipan! Elsker marsipan, mm.. Marsinpansjokolade, marsipankuler.. 

Ukens nyhet:
Jeg har satt på hair extensionsene mine igjen! Jeg tok de ut for å farge håret, men nå har venninna mi satt det på igjen. Deilig å føle at jeg har langt hår igjen! Selv om jeg egentlig hadde det fra før.. haha.

VENUS SENSITIVE

Hei, og god mandagskveld! I dag har jeg jobbet fra klokka 10 til halv 5. Siste bussen tilbake til leiligheten gikk fem over halv, så sprang for å rekke den, heldigvis for meg så gjorde jeg det. Handlet litt mat og forskjellig når jeg hadde pause på jobb, blant annet Venus Sensitive barberhøvel, som jeg har hørt mye bra om. Noen som har testet den?
 

Denne uka er det bare senvakt på onsdag, ellers er jeg ferdig ca klokka 4 på jobb, utrolig godt. I helga var jeg ute med en kompis og et par andre og drakk litt, så ble vi kjørt på Mølla i Ålesund og var en stund der. I helga skal jeg hjem igjen, det blir koselig. Foreldrene mine skal komme på onsdag med en bedre sykkel til meg, som har kurv jeg kan legge handlepose i hvis jeg skal kjøpe noe. De siste dagene har det vært litt ubehagelig å spise og drikke, for jeg har en tann som holder på og vokser ut.

Noen som har opplevd det samme og har noen råd?

RELAXING FRIDAY

Hei og god fredagskveld! Her har det vært Norske talenter foran tv skjermen, etter jeg fant ut vi hadde tv i leiligheten likevel. Etter jobb i dag var jeg og kjøpte litt ting på Rema1000, og når jeg kom ut av butikken kom jeg på at jeg glemte å kjøpe middag, haha. Så da gikk jeg på Big Bite og kjøpte meg en baguett med karbonade som jeg spiste når jeg kom hjem. Så spiste jeg en melkerull, hadde så lyst på noe søtt. Og det er jo fredag, så det må være lov. I morgen jobber jeg et par timer, så blir det helg på meg også. Syntes det var helt grusomt å sykle på jobb i dag, haha. Det var jo bare oppoverbakke, og jeg er ikke så godt trent heller. Men da får jeg heldigvis mye nedoverbakke på vei hjem igjen! I kveld skal jeg ta tannbleking, og bare slappe av.

Hva skal du gjøre i kveld?