God fredagskveld! Har dere det fint? Jeg har funnet en leilighet nært der jeg jobber, så jeg skal se på den i morgen! Gleder meg mye, håper jeg liker den. Skal se på den etter jeg er ferdig på jobb, i ca halv 7 tiden. Er utrolig lei av å ta buss til jobb hver dag, så hadde vært utrolig godt med en leilighet nå! I tillegg har jeg fått et boost i økonomien (en månedslønn som nesten var for 2 mnd), som jeg trodde var feil, siden det var så mye! Men alle pengene er mine, så nå kan jeg kjøpe julegaver og det jeg ellers trenger. Ikke at jeg bruker opp alt på julegaver da, hehe. Men ihvertfall littegrann. Skal jo spare litt også, og når jeg flytter har jeg tenkt å ta kjøretimer, for da er det enklere, siden jeg får mer tid til å gjøre ting. Og så skal jeg begynne å trene på treningssenteret der jeg trente før, det blir gøy!

Hva skal dere i helgen?

Hei, hvordan går det med dere? Her går det kjempebra, har hatt en fantastisk helg! På fredag når jeg var ferdig på jobb, var det rett hjem og pakke og så reise til venninna mi på overnatting. Hun skulle sette på extensionsene mine, som kom i posten for ikke så lenge siden. Tror hun brukte kanskje litt over 4 timer på å sette det på, mens jeg så på Harry Potter, haha. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, syntes det ble veldig fint! I går så var vi på åpning av Tresfjordbrua, da gikk vi over brua, og det var fullt av folk. Erna Solberg skulle komme for å erklære brua for åpnet, men jeg og venninna mi reiste på vinmonopolet for å kjøpe drikke istedenfor. Hadde en fantastisk kveld i går, på festen. En av de beste jeg har hatt! 

Har langhelg denne helgen, jeg har hatt fri lørdag, i dag, og så har jeg fri i morgen. Det var utrolig deilig med fri, finnes ingen bedre følelse. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg ikke jobbet i det hele tatt, og bare gjort det jeg selv har lyst til. Men man må jo tjene penger, så er nok ikke mulig det! Heldigvis bor jeg hjemme, så sparer en del penger der. 

Hva syntes du om håret?

Hei, og god mandagskveld! Nå er jeg skikkelig glad, for jeg har bestilt meg hair extensions! Var ei venninne som tipset meg om siden, var sammen med henne på lørdag og vi spiste ute og kjøpte oss litt drikke. Hun hadde akkurat tatt det, og det var utrolig fint! Jeg bestilte 3 pakker, i fargen brunsort. Tror det går kanskje 2 uker før jeg får pakken. Ser veldig komplisert ut å sette det på selv, men heldigvis skal hun venninna mi hjelpe meg. I dag har jeg jobbet halv 1-7, og jeg møtte ei venninne av meg på bussen som jeg har gått i klasse med, det var skikkelig gøy! Var kult å møte henne igjen, og vi avtalte å finne på noe en dag. Bussturen til jobb gikk plutselig veldig fort, hehe.  Dere får ha en fin mandagskveld videre, selv har jeg sett Jakten på kjærligheten, og senere skal jeg se Farmen. Skal jobbe 9-5 i morgen, så blir tidlig kveld på meg i dag. Vi snakkes i morgen!

Har du hair extensions?

Heisann, mine fine lesere! Har dere det bra? Jeg har lyst til å bli bedre kjent med dere som leser bloggen min. Legg igjen en kommentar med bloggadressen din, og jeg kommer til å sjekke alle og legge igjen en kommentar. Jeg kommer også til å trekke ut de 4 bloggene jeg likte best, og lage et eget innlegg om de. For å vinne må du like facebooksiden til bloggen min, som du finner her. Der legger jeg ut alle innleggene jeg har skrevet, så dere kan holde dere oppdaterte.

Håper mange vil delta!

1. Hvor høy er du?
Jeg er 171cm høy. Er ganske fornøyd med høyden min!

2. Hvilken dessert er din favoritt?
Hmm, vanskelig. Men må nok bli jordbær med vaniljesaus, eller oreokake.

3. Når våknet du i dag?
I dag våknet jeg av vekkerklokka som ringte 07:30. Da måtte jeg stå opp og gjøre meg klar til jobb.

4. Hvilken høytid er din favoritt?
Helt klart jul! Er så koselig med gaver, familiemiddag, masse å se på tv..Elsker alt med jula!

5. Ting du bruker mye penger på?

I det siste har jeg faktisk vært veldig flink å spare penger! Men hvis jeg må si noe,
så må det nok bli mat og klær jeg bruker mest penger på.

6. Vil du ha barn?
Ehh. Ikke enda ihvertfall! Kjæresten vet jeg har veldig lyst på, men jeg er ikke helt klar enda. Men kanskje om 10 år?

7. Hva er du dårlig til?
Å lage mat! Har aldri vært flink til å lage mat. Har heldigvis en kjæreste som er ganske flink, så får lært litt med han!
Hvis jeg hadde bodd alene hadde det nok blitt mye grandis og ferdigmat, haha.

8. Hva veier du?
Jeg veier 55 kiio, og er fornøyd med det!

9. Røyker du?
Nei, og det kommer jeg aldri til å gjøre! Har prøvd litt før, men syntes det var skikkelig ekkelt. Sløsing med penger er det..

10. Hvem er din favorittblogger?
Har mange favorittbloggere! Men hvis jeg må velge noen, må det bli krisssy (kristine ullebø) ,
martheborge og stavangermamma.

Hei, og god torsdagskveld! I dag har jeg jobbet senvakt, så ble litt sen oppdatering. På apoteket i dag har vi fått mange nye tilbud! Jeg kjøpte meg ny iWhite tannkrem, fordi den jeg hadde nesten var tom. Så kjøpte jeg en QuestBar med ekstra proteiner og fiber. Den så veldig god ut, så måtte bare kjøpe den! I tillegg kjøpte jeg øyesminkefjerner fra Dermica Sensitiv. Den serien er det 30% på nå. Hvis du melder deg inn i Apotek1 kundeklubb, så får du 50% på en valgfri vare! Det er bare å sende Apotek1 til 2242, så får du en SMS med en link du trykker på. I morgen skal jeg jobbe 10-5, så er det helg! Blir utrolig deilig med frihelg nå.

Hva har dere gjort i dag?

Hei og god onsdagskveld! I dag har jeg hatt fri, og det var utrolig godt å sove lenge i dag, og stå opp når jeg selv vil. Når jeg sto opp dusjet jeg og tok selvbruning, så spiste jeg en god frokost. Jeg og pappa var på Sivertsen i dag for å kjøpe klesstativ med kurver i, for jeg trengte ett til å ha på rommet siden jeg har så mye klær. Blir mye mer oversiktlig så jeg finner igjen alle favorittklærne mine, hehe. Kjøpte oss også noen sånne oppbevaringskurver på Nille som jeg kan ha på badet og ha all sminken min og alle tingene mine i. Ellers har jeg bare sett på Pretty little liars og daffet på sofaen. Nå skal jeg spise pepperoni grandis, så blir det jordbær med vaniljesaus til dessert! 
 

Håper dere har hatt en fin onsdag!

Heisann! Fikk ikke blogget i går, fordi jeg måtte jobbe en time ekstra og kom sent hjem. I tillegg ble jeg invitert på middag hos naboen, det var koselig. Har jobbet lenge i dag også 9-5. Men i morgen har jeg fri! Det skal jeg nyte. Har også fri i helgen, som jeg ikke har hatt på snart 4 uker. Når jeg var innom på jobb var jeg innom en tur på Cubus, der kjøpte jeg meg en ny foundation fra Max Factor. Det er en 3 i 1 foundation, den er både en primer, concealer og foundation. Gleder meg til å prøve den!

Hva slags foundation bruker du?

Wow, så gøy! Nå er jeg på nummer 54 på topplisten over aktiv, er så utrolig gøy at flere av dere klikker dere inn på bloggen min, tusen takk! Nå de siste dagene har statistikken steget også, og i dag har jeg hatt hele 74 lesere på bloggen. Dere er skjønne!


 

Denne kvelden har jeg vært på trening. Jeg trente på elipsemaskin, og litt på tredemølla. Kjente på kondisen at det er lenge siden jeg har trent, haha. Ikke bra.. Når jeg kom hjem ble det dusjen, så Farmen. Første episoden min i dag, hehe. Har vært på besøk hele uka, så har ikke hatt tid til å se på det. Ville at Anja skulle ryke, likte henne ikke så godt, så dumt at hun vant.  Forresten så prøvde jeg den peel off masken min i dag, syntes den var veldig god, og huden føltes ganske ren og glatt etterpå. Anbefales!

Håper dere får en fin søndagskveld videre!

Ukens motivasjon: Denne uken har jeg faktisk tatt meg god tid til å lese til teoriprøven, og tatt en del tester på nettet. Har øvelseskjørt mye også, og har tenkt å snart ta kjøretimer. Så snart har jeg faktisk tenkt å ta teori! Har veldig lyst på lappen nå.

Ukens kjiping: Tror egentlig ikke jeg har opplevd noe kjipt.. Det eneste kjipe er når jeg er på jobb, så kommer det slike sure folk som er misfornøyde med alt. Kan faktisk ødelegge dagen din! Heldigvis er det flest trivelige og hyggelige mennesker på jobb, så velger heller å fokusere på de!

Ukens høydepunkt: Har tatt opp igjen kontakten med en gammel venninne, som jeg var ganske nær med før. Og håper at vi kan fortsette å prate på facebook og kanskje møtes! Det hadde vært koselig å møtes igjen.

Ukens film: Denne uken har jeg ikke hatt tid til å se så mye filmer. Har bare sett på Pretty Little Liars, som jeg ser mye på for tiden.

Ukens latterkrampe: Denne uken har jeg faktisk ledd mye! Mye mer enn jeg vanligvis har gjort. Vet ikke grunnen, men er sikkert fordi jeg er mye gladere enn før, og det er skikkelig deilig å føle seg lykkelig!

Ukens sang: Jeg vil heller ha deg – Morgan Sulele. En skikkelig kul låt som gjør meg glad!

Ukens tanke: At det viktigste i livet er faktisk ikke penger, men menneskene du har rundt deg. Er så viktig å si til familie og venner hvor mye du faktisk setter pris på dem, og hvor glade du er i dem.