DEN BESTE HÅNDKREMEN

Hei og god mandag! Håper at dere har hatt en fin dag så langt 😃 Selv hadde jeg senvakt idag, jobbet fra 15-20.15. Var en del folk i dag, så kjenner at jeg er litt sliten nå. Har vært dødt nå omtrent i hele januar, så fikk litt sjokk når det plutselig kom mange på en gang, haha! Denne uken skal jeg på besøk til foreldrene mine en dag, det er lenge siden jeg sett de nå, så det er på tide. De har også fått seg katt, så det blir koselig å hilse på! 

Jeg må forresten bare tipse dere om denne håndkremen fra La roche posay! Nå om vinteren blir jeg så utrolig tørr og sprukken på hendene, så da må jeg ha noe som funker mot det. Denne her hjelper mot det, grunnen til at jeg likte den så godt er at den bare smelter inn i huden, du trenger omtrent ikke å smøre den inn. Den er litt parfymert, men ikke mye, så den lukter ganske godt også! 

4 kommentarer
  1. Jeg sliter også med sprukne og tørre hender spesielt på vinteren og det er så vondt! Spesielt når det åpner seg til sår som blør. Anbefaler deg også å teste ut A Cream fra apoteket (parfymert), vet ikke hva jeg skulle gjort uten den!

  2. Åå, denne kremen er helt fantastisk! Jeg har kulde eksem og sliter veldig med sprukken og hovne hender på vinteren på grunn av kulden. Jeg blander denne kremen med Aleo Vera kremen fra dr.Greve og hendene mine blir som nye!
   Håper du får kost deg masse hos foreldrene dine! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg