UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Lørdagskvelden! Da kom jeg tidlig på vors til venninna mi, satt og drakk og prata i et par timer før oss dro ut på byen, danset og koste oss. Lenge siden vi har vært ute sammen nå, så det var på tide 😊

UKENS SANG
Chained to the Rhytm – Katy Perry. Hatt denne sangen på hjernen ganske lenge nå! 

UKENS BESTE INNKJØP
Kjøpte en ny concealer på Vita siden jeg har slitt så mye i det siste med mørke ringer under øynene. Det har vært så stygt, for etter en liten stund så blir det mørkt igjen, og jeg må ha på mer sminke, så blir det enda styggere, og ja.. Aner ikke hvorfor jeg har fått det heller, for jeg sover nok og drikker nok vann. Men denne concealeren dekker seriøst alt, så den er jeg sykt fornøyd med! Den heter Isadora brightening cushion concealer.

UKENS NEDTUR
Tror ikke jeg har hatt noen spesielle nedturer denne uken. Bare at jeg er sykt lei av snø og kulde, det er like før jeg bestiller en flybillett til syden liksom. Haha! 

UKENS CRAVINGS
Det var en dag jeg fikk så sykt lyst på sjokolademilkshake, føltes nesten som jeg hadde abstinenser etter det. Så da gikk jeg ut i det kalde været til nærmeste gatekjøkken for å kjøpe meg det. Det var helt klart verdt turen også 😍

AKKURAT NÅ
Slapper jeg av på sofaen og har satt på en film. Har vært en tur på trening også tidligere idag, men trente ikke så mye siden jeg var ute igår.
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg