DAGENS TANKER

– Jeg og kjæresten har vært sammen i  3 år nå, så tiden flyr! Blir fortsatt så glad inni meg når jeg tenker tilbake på hvordan oss møttes og ble sammen. For dere som lurer så møttes oss i restauranten der han jobbet før, han hadde faktisk sett meg der mange ganger før, og likt meg i hele 4 år! Ble helt sjokkert når jeg hørte det, da har han jaggu meg venta lenge på meg 😂

– Jeg er så glad for at jeg nå endelig har fått fast jobb og jobber i 50% stilling. Håper på mer etter hvert, men ganske fornøyd med at jeg endelig har noe fast og ikke er ekstrahjelp lengre.

– ”Verdens 45 rikeste menn eier mer til sammen enn verdens 3,8 miliarder fattigste.” Fikk helt vondt inni meg når jeg leste dette på Dagbladet idag… Fordelingen i verden er bare helt feil.

– Nå har det kommet så masse snø her, og jeg hater det! Verste jeg vet er snø og kulde.. Og så frister det så lite å gå til treningssenteret, noe som har ført til at jeg har trent en del styrke hjemme. Men er jo ganske greit det også da!

– Dette året har jeg og kjæresten tenkt å kjøpe leilighet sammen. Noe som jeg har drømt om ganske lenge! Jeg vet akkurat hvordan jeg vil det skal se ut også, og å ha en leilighet man kan innrede som man vil hørtes jo helt fantastisk ut.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg