TANKER PÅ EN SØNDAG

– I går var jeg på julebord med jobben, og det var veldig gøy! Vi var først på vors et par timer med en kollega av meg, så kl 20.30 dro vi på Orient i Ålesund og spiste. Det var både forrett, hovedrett og dessert, så jeg ble stappmett! Til forrett spiste jeg vårrull med litt diverste tilbehør, hovedretten var noe langtidsstekt biff med ris og wokede grønnsaker, og til dessert ble det sjokoladefondant med is. Etter et par timer der så dro vi og hadde quiz med et par andre apotek som også hadde julebord. Så alt i alt var det en vellykket kveld! 

– Neste år får jeg endelig fast jobb! Så nå er det slutt på ekstrahjelp. Jeg får fast stilling 50 %. Og noen ganger så kommer jeg sikkert til å jobbe enda mer enn det også. Det var en utrolig god nyhet å få nå før jul 😃 Så neste år vet jeg kommer til å bli bra!

– Det har blitt så kaldt ute nå, at det frister å reise til varmere strøk! Jeg mister også motivasjon til å gå på trening når det er så kaldt, og det er jo ikke bra. Får bare bite tennene sammen og dra, kan jo ikke gå hele vinteren uten å trene!

– Kjenner at jeg gleder meg til jul! Blir godt å tilbringe tid sammen med familien min og spise masse god mat!

7 kommentarer

Siste innlegg