UKEN SOM GIKK // ÅPNINGSFEST, KURS, NYE PRODUKTER ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på torsdag, når det var åpningsfest på senteret der jeg jobber. Det åpnet 40 nye butikker, bibliotek og kino! Det ble så sykt fint, så der kommer jeg nok til å tilbringe masse tid. Sitte på kafeer, biblioteket, se i butikker osv. Vi er et av Norges største shoppingsentre, så det er blitt utrolig stort nå! 😃 Det var masse tilbud i butikkene, så jeg var der med kjæresten min i et par timer.

UKENS SANG
Rhytm is a dancer – Breathe Carolina, Dropgun. Elsker å trene til denne sangen! 

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli Hugo Boss the scent parfymen jeg kjøpte på tilbud på åpningsfesten, for den var ganske billig. I tillegg kjøpte jeg en hårkur som kostet kun 49 kr, som kostet over 300kr fra før av. Så syntes jeg gjorde et lite kupp der! 

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt så mange nedturer egentlig! Tirsdagen var nok den verste dagen, da var jeg i sykt dårlig humør omtrent hele dagen, og trist og lei av alt. Men sånn er det, ikke alle dager kan være like gode!

UKENS CRAWINGS
Yoghurtnøtter! Det er så sykt godt. Bruker å kjøpe yoghurtnøtter i kombinasjon med litt andre nøtter, siden de har sånn automat på Kiwi. Litt dyrt, men lov å unne seg det av og til!

UKENS TANKE

På onsdag var jeg på kurs her i byen sammen med tre andre jeg jobber sammen med, der det kom 6 ulike leverandører og snakket om forskjellige produkter osv. Vi spiste først, så varte kurset i 2-3 timer der oss fikk masse informasjon og lærte en del nytt, så fikk oss en stor goodiebag til slutt med masse produkter fra apotek. Så nå har jeg masse nye produkter å teste ut! 

7 kommentarer

Siste innlegg