UKEN SOM GIKK // SHOPPINGTUR, BLOGGERNE, BESØK ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli tirsdagen, da var jeg først med psykologen klokka 2, så var jeg på en shoppingtur alene etter det. Kjente det var veldig godt å bare gå alene i fred og ro og se i butikker. Før så hatet jeg å være alene, men nå så elsker jeg å ha tid for meg selv. Rart hvordan jeg har forandret meg der!

UKENS SERIE
Bloggerne. Har sett ferdig sesong 9 og 8, og nå er jeg på 7. Så sier seg selv at jeg har sett veldig masse på det! Kommer nok til å se ferdig alle sesongene, så går ikke tom for ting å se på med det første nei! 
 

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg har kjøpt meg to push up bh’er til 39 kr per stykk + en topp til 15 kr på New Yorker. Sykt billig, så der gjorde jeg et kupp! Derfor jeg elsker den butikken, hehe.

UKENS SANG
Ten feet tall – Afrojack, Wrabel.

UKENS TANKE

Vi var så heldige å få besøk av mamma og pappa idag, så det var koselig! Jeg hadde fått en del pakker i posten som de kom med, alltid koselig å få nye ting. Vi ordnet pizza så vi satt og spiste og bare pratet og koste oss. Så det var en koselig avslutning på denne uken!

UKENS NEDTUR
At jeg har et øre som tetter seg veldig ofte. Har sprayet med Vaxol og brukt øreskylleballong, men så langt har det ikke hjulpet så mye. Så bør nok ta meg en tur på legevakta en dag og se på det!


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

7 kommentarer

Siste innlegg