FØRSTE GANGEN JEG…

FIKK MENSEN
Det skjedde faktisk i konfirmasjonen til et søskenbarn når jeg var 12 år.. var på do og så noe rødt i trusa, men turte ikke si fra til mamma siden jeg syntes det var så flaut, så var det jo så mange folk der så visste ikke helt hvordan. Så fortalte jeg det hjemme, og da gikk alt helt fint etter det! 

FLYTTET HJEMMEFRA
Da var jeg vel rundt 19 år tror jeg? Gikk siste året på videregående, og jeg og ei jente jeg gikk i klasse med bestemte oss for å finne hybel sammen. Vi bodde rett nedenfor skolen, så vi hadde det veldig greit! Vi hadde det veldig gøy sammen når vi bodde der, så jeg har mange gode minner fra den tiden!

FIKK JOBB
Jeg fikk jobb når jeg gikk siste året på videregående, men det var bare som ekstrahjelp på lørdager og på mandagskveldene. Jeg leverte inn søknad og CV, men jeg kjente han sjefen på apoteket fra før av, så tror nok det hadde mye å si for at jeg fikk jobben. Så følte meg ganske heldig der! Jeg har bare jobbet på det apoteket siden da, og jobbet litt forskjellig, som ekstrahjelp, 100% vikar, og nå jobber jeg deltid.

TOK PIERCING
Da var jeg vel 20 år. Skulle ta piercing i navlen, og var så fornøyd etterpå! Gjorde litt vondt å ta den da.. Men etter et par måneder så måtte jeg bare ta den ut igjen, for jeg tålte den ikke, og hadde en del vondt, og så følte jeg at den bare var i veien. Så nå har jeg ingen piercinger, og har ikke tenkt å ta noen flere heller. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg