MINE 6 FAVORITTAPPER PÅ IPHONE

– FACEBOOK
Denne er jeg innpå et par ganger om dagen, og det er vel de fleste? Holder meg oppdatert på alt nytt som har skjedd med familie og venner, holder meg oppdatert på nyheter osv.

– WISH
Denne appen elsker jeg! Her kan du bestille mye fint til en veldig billig penge. Ihvertfall mye billigere enn hvis du skulle kjøpt det her i Norge. Her er alt fra deksler, undertøy, klær, smykker, sko, klokker, kremer og mye mer! 

– JOOM
Denne appen bruker jeg også en del, her får du også masse fint til en billig penge. Den er litt bedre enn Wish, for på denne siden betaler du ikke frakt i det hele tatt! Står det den koster 15 kroner, så koster den det. Så jeg bruker å variere en del mellom disse to appene. 

– MATTILBUD
Denne er utrolig smart, for her ser du alle tilbudene som er i alle butikkene akkurat nå. Alt fra Bunnpris, Spar, Coop Obs, Rema1000, Europris osv. Bruker ofte å planlegge innkjøpene mine etter denne appen! 

– SPOTIFY
Denne appen er jeg helt avhengig av, siden jeg hører på musikk hver dag. Kunne ikke klart meg uten! Perfekt når du sitter på bussen, er på trening eller bare vil slappe av med musikk hjemme.

– JODEL
Dette er en app du kan legge ut det du vil av tekst eller bilder. Man ser hva de i nærheten av deg har lagt ut, og det beste av alt er at alt er helt anonymt. Syntes det er interessant å se hva andre har lagt ut og skriver om! 

Har du noen favorittapper?

7 kommentarer

Siste innlegg