UKEN SOM GIKK // SKJELVET, UTE MED JOBBEN, BEERPONG ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen! Når apoteket stengte klokka 6 var alle fra jobben samlet, vi spiste pizza, drakk alkohol og koste oss. Vi spilte Kahoot, og en drikkelek som het beerpong, som jeg aldri har prøvd før. Vi dro på stranden og drakk litt der, men det ble litt kaldt, så vi kjørte til en bar ikke langt unna. Der satt vi og pratet og sang og hadde det kjempehyggelig i mange timer! Telefonen min døde etter hvert fordi den trengte strøm, så ikke lenge etter det så ble vi kjørt hjem igjen, så jeg var vel hjemme igjen ca halv 2 på natten.

UKENS SANG
David Guetta & Showtek – Your love

UKENS BESTE INNKJØP
Har ikke kjøpt noe særlig denne uken, men beste innkjøpet må bli ting jeg kjøpte på 10 kr marked på Bunnpris. Utrolig masse billig! Tilbudet varer ut neste uke, så dere som ikke har fått det med dere har god tid enda!UKENS TANKE

På torsdag var jeg på kino med venninna mi og så ”Skjelvet”. Den filmen var utrolig bra! Anbefaler dere virkelig å se den. Håper virkelig at ikke dette kommer til å skje i Norge, men hvem vet? Kanskje i fremtiden en gang?

UKENS NEDTUR

Har ikke hatt noen nedturer denne uken! Eneste er at jeg har fått tilbake tørrhosten min, og blitt så irritert i halsen. Har tatt Cosylan et par dager og kjøpt meg Fribol drops, så da håper jeg på at det gir seg fort! 

AKKURAT NÅ
Sitter jeg bare og slapper av. Sto opp klokka 11, vasket litt og satte på en klesvask. Nå skal jeg snart spise frokost, og senere i dag skal jeg ta meg en tur på trening.

10 kommentarer

Siste innlegg