5 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

Ta Ombre bryn
Det er virkelig på tide å ta Ombre bryn igjen, for nå er det over 1 år siden jeg tok det sist. Ble utrolig fornøyd sist gang, så dette er noe jeg kommer til å fortsette å ta mange år fremover. Elsker å ha fine bryn, og å slippe å sminke de selv. Jeg har funnet et sted de gjør dette mye billigere enn jeg betalte sist gang, med hun samme jeg tar vippeextensions med faktisk! Før betalte jeg 3000 kr, mens hun gjør det for kun 1900 kr. Så det er litt forskjell ja! 

Bli enda flinkere med treningen
Jeg skal bli enda flinkere å trene, og holde meg til å trene 2-3 ganger i uken, helst mer om jeg får til det. Kan ikke ta pause på en uke og så trene, for sist gang jeg gjorde det kjente jeg det ble veldig hardt. Så viktig å trene regelmessig så man ikke faller ut av det! 

Blogge mer
Jeg har veldig lyst å bli flinkere å blogge, før så blogget jeg 1 gang daglig, men dette har jeg ikke fått til de siste månedene. Grunnen er vel at jeg ikke har hatt motivasjon, og ideer til hva jeg skal blogge om. I tillegg så må man jo ha bilder til bloggen også, og jeg har nesten ikke tatt noen bilder. Så det må jeg også bli flinkere til!

Bli en bedre person
Ikke at jeg er en fæl person, men jeg har lyst å bli en bedre versjon av meg selv. Bry meg litt mer om andre, tenke litt mer over hva jeg gjør og sier, ja sånne ting. 

Legge meg tidligere
Jeg er veldig ofte oppe til sånn 2-3 på natten, og det er noe jeg vil forandre på. Jeg vil sovne fortere slik at jeg kan stå opp tidligere også. Det varierer veldig fra natt til natt, noen ganger kan jeg sovne veldig fort, mens andre ganger kan jeg bare ligge og ikke få sove før i 3, halv 4 tiden. Får bare slite meg ut slik at jeg sovner tidligere, hehe.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

10 kommentarer

Siste innlegg